Τα νομοσχέδια προτρέπουν τους φτυαράδες να υπακούσουν στην ταξιδιωτική απαγόρευση καθώς το χιόνι πέφτει στο Μπάφαλο πριν από τον αγώνα των πλέι οφΞεχάστε να παίζετε ποδόσφαιρο στο Μπάφαλο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο καιρός ήταν τόσο κακός στη Δυτική Νέα Υόρκη που οι Bills ανέβαλαν τις βάρδιες για το χιόνι στο Highmark Stadium ως προετοιμασία για τον αγώνα πλέι οφ μπαλαντέρ τη Δευτέρα το απόγευμα με τους Pittsburgh Steelers.

«Με τις ενημερώσεις των μετεωρολογικών προβλέψεων και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις που έχουν τεθεί τώρα σε ισχύ, οι χιονοπτέρες καλούνται να τηρήσουν τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και να μην αναφέρουν στο Highmark Stadium μέχρι νεωτέρας μετά την άρση των απαγορεύσεων». τα νομοσχέδια που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή στον X λογαριασμό τους.

«Θα υπάρξουν τελικά πολλές βάρδιες διαθέσιμες για τους χιονίστρες για να εργαστούν και να είναι μέρος της ομάδας για να ετοιμάσουν τον χώρο».

Οι Bills ήταν αρχικά προγραμματισμένο να φιλοξενήσουν τους Steelers την Κυριακή στη 13:00, αλλά το Σάββατο το παιχνίδι μεταφέρθηκε έως τη Δευτέρα στις 4:30 μ.μ

Εργαζόμενοι απομακρύνουν το χιόνι από το στάδιο Highmark στο Orchard Park, Νέα Υόρκη, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. AP
Οι Bills παρακάλεσαν τους φτυαράδες χιονιού να μείνουν σπίτι εν μέσω της ταξιδιωτικής απαγόρευσης. AP

Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul έκανε την ανακοίνωση ως μέρος της ταξιδιωτικής απαγόρευσης για αυτήν την περιοχή της πολιτείας το Σάββατο μετά από συνομιλίες με τον επίτροπο του NFL Roger Goodell, τις ομάδες αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, την ηγεσία του Bills και το NFL.

Λόγω του χιονιού και των ισχυρών ανέμων που προκαλείται από τη λίμνη, το κράτος συνέχισε να συμβουλεύει κατά των ταξιδιών «εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο», με συνθήκες χιονοθύελλας να αναμένονται όλη την Κυριακή.

Υπήρχε μια προειδοποίηση για χειμερινή καταιγίδα σε ισχύ για το Μπάφαλο και τις γύρω κομητείες, συμπεριλαμβανομένου του Orchard Park στην κομητεία Έρι, την τοποθεσία του σταδίου του Μπιλς, μέχρι τις 7 το πρωί της Δευτέρας.

Ο αγώνας των πλέι οφ των Bills εναντίον των Steelers μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024. AP

Μέχρι και τρία πόδια χιόνι μπορούσαν να πέσουν.

Οι Steelers επρόκειτο να κάνουν μια περιήγηση στο Πίτσμπουργκ το μεσημέρι της Κυριακής και στη συνέχεια να πετάξουν στο Μπάφαλο στις 3 μ.μ.

Σε περίπτωση που οι Bills νικήσουν τους Steelers, ο Buffalo θα φιλοξενήσει τους Kansas City Chiefs στον τμηματικό γύρο των πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα.

Εάν το Πίτσμπουργκ κερδίσει, οι Steelers θα ταξιδέψουν στη Βαλτιμόρη και θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους Ravens.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading