Τα πιο πιθανά σημεία προσγείωσης του Bill Belichick αποκαλύφθηκαν μετά την έξοδο των PatriotsΤο επόμενο προπονητικό κεφάλαιο του Bill Belichick στο NFL θα μπορούσε ενδεχομένως να τον κρατήσει στην Ανατολική Ακτή.

Τα Commanders και τα Falcons αναμένεται να συζητηθούν ως τα «πιθανότερα σημεία προσγείωσης του Belichick». Σύμφωνα με τον Dan Graziano του ESPNκαθώς οι εικασίες στροβιλίζονται για το τι θα ακολουθήσει για τον οκτώ φορές νικητή του Super Bowl μετά την αποχώρησή του από τους Patriots την Πέμπτη.

Ο Belichick, ο οποίος πέρασε 24 σεζόν στη Νέα Αγγλία, όπου κέρδισε έξι τίτλους Super Bowl, συνδέθηκε με τους Falcons Σε ξεχωριστή αναφορά ESPN που σημείωσε: «Θα θέλει να συνεχίσει να προπονεί και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον τουλάχιστον από μερικές από τις άλλες επτά ομάδες του NFL που έχουν κενές θέσεις για επικεφαλής προπονητή, πιθανότατα οι Atlanta Falcons».

Ο Bill Belichick και οι Patriots χώρισαν τον Ιανουάριο του 2024 μετά από 24 σεζόν. Getty Images

Τα γεράκια Εκτοξεύτηκε προπονητής Arthur Smith νωρίς τη Δευτέρα μετά από τρεις χαμένες σεζόν.

Ο Ρον Ριβέρα απολύθηκε από τους Διοικητές τη Δευτέρα μετά από τέσσερα χρόνια στην Ουάσιγκτον.

Υπήρξαν πολλές εικασίες για το μέλλον του Belichick στη Νέα Αγγλία μετά τη σεζόν του 2023.

Υπήρξαν πολλές εικασίες για την επόμενη προπονητική κίνηση του Bill Belichick στο NFL. Getty Images
Ο Bill Belichick με τον ιδιοκτήτη των Patriots Robert Kraft το 2002 AP

Στον απόηχο μιας απογοητευτικής εκστρατείας 4-13, στην οποία οι Patriots έχασαν τη μετά τη σεζόν για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο Belichick και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Robert Kraft επέλεξαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Οι συζητήσεις και από τις δύο πλευρές φέρεται να ήταν φιλικές, με πηγές να λένε στο ESPN, «Λέγεται ότι δεν υπήρξε καμία σύγκρουση, καμία διαφωνία» και πώς οι «παραγωγικές συνομιλίες κατέληξαν σε μια αμοιβαία απόφαση που άφησε και τις δύο πλευρές άνετες και άνετες».

Ο Belichick, 71, φεύγει από τη Νέα Αγγλία με συνολικό ρεκόρ 266-121.

Όσο για το ποιον θα μπορούσε να στραφεί στη συνέχεια η Kraft, ο προπονητής των Patriots linebackers Jerod Mayo, ο πρώην προπονητής των Titans, Mike Vrabel και ο αμυντικός συντονιστής των Vikings, Brian Flores – όλοι έχουν δεσμούς με τον οργανισμό – πιθανότατα θα είναι μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται ως πιθανοί διάδοχοι του Belichick, σύμφωνα με στο ESPN.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading