Τα τζετ εξακολουθούν να έχουν μεγάλες ελπίδες για τον ελάχιστα χρησιμοποιημένο Will McDonald: «Θα γίνω σούπερ σταρ»


Αν ο Γουίλ ΜακΝτόναλντ τρομοκρατεί τους στρατηγούς την επόμενη σεζόν, τα δυσάρεστα οράματα που έχουν οι οπαδοί των Jets για τους συναδέλφους rookies Jaxson Smith-Njigba να πιάνουν πάσες touchdown και τον Anton Harrison να κρατά την τσέπη καθαρή θα εξαφανιστούν.

Μέχρι τότε, θα παραμείνει δύσκολο να καταπιούμε ότι οι Jets χρησιμοποίησαν την επιλογή τους για τον πρώτο γύρο του 2023 σε έναν αμυντικό γραμμή που έχει παίξει το 15 τοις εκατό των snaps αντί να αντιμετωπίζετε τις τρύπες του δέκτη ή της επιθετικής γραμμής που έχουν αυξηθεί από ανησυχητικές εκείνη τη στιγμή σε ακρωτηριασμό κατά τη διάρκεια μιας εκκίνησης 5-9.

«Πάντα παίρνεις το καλύτερο διαθέσιμο και [McDonald] είναι ένα φανταστικός βιαστικός περασμάτων — είναι πραγματικά», είπε ο προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ πριν από την προπόνηση της Παρασκευής.

«Πάντα έλεγα, εκτός από τον στρατηγό, το D-line είναι τόσο δύσκολο όσο οποιαδήποτε θέση να προσαρμοστεί στο NFL, επειδή είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εκεί μέσα. Λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένος για εκείνον. Έχει ένα ταλέντο και ένα σύνολο δεξιοτήτων που είναι πολύ σπάνιο, και καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσει τις δεξιότητές του μαζί με το σώμα του, θα είναι πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.”


Αμυντικό άκρο τζετ Will McDonald IV
Το αμυντικό τέλος των Jets Ο Will McDonald IV θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στα επόμενα παιχνίδια. Bill Kostroun/New York Post

Οι Jets σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το μέλλον δίνοντας μεγαλύτερο ρόλο στον McDonald στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ο αμυντικός συντονιστής Jeff Ulbrich.

Απηχεί αυτό που έκαναν με τον Jermaine Johnson στο τέλος της rookie σεζόν του το 2022.

«Εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες μου με τους επαναλήψεις που έχω, οπότε θα συνεχίσω να το κάνω αυτό», είπε ο McDonald. «Αναλαμβάνω τον Jermaine [Johnson]Μπράις [Huff] και αυτοί. Μου διδάσκουν όλα όσα πρέπει να ξέρω, ώστε όταν μπω να είμαι ήδη έτοιμος για αυτό που πρέπει να κάνω».

Οι Jets μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι ο McDonald θα εξελιχθεί όπως αυτοί οι δύο μέντορες.

Ο Τζόνσον έχει 6,5 απολύσεις ως ο Νο. 24 της κατάταξης στο πρωτάθλημα, από την Pro Football Focus, και ο Χαφ χωρίς ράφτινγκ έχει οκτώ στην πρωτοποριακή του τέταρτη σεζόν.

«Δεν θέλω να του ασκήσω πίεση σε σχέση με το να τον συγκρίνω με τον Τζερμέιν», είπε ο Σάλεχ, «αλλά… αν επιτεθεί στην εκτός εποχής με τον τρόπο που ο Τζερμέιν επιτέθηκε [first] εκτός εποχής, ο Will McDonald θα γίνει σούπερ σταρ σε αυτό το πρωτάθλημα».

Σούπερ σταρ;

Αυτός είναι ένας υψηλός πήχης που πρέπει να συναντήσει ο McDonald όταν έχει να επιδείξει εννέα τάκλιν, δύο αποβολές, ένα αναγκαστικό χτύπημα, μια αναγκαστική ανάκαμψη και ένα αναγκαστικό χαμένο τέρμα πεδίου για τη σεζόν rookie του μέχρι στιγμής.


Ο Solomon Thomas #94 και το αμυντικό τέλος των New York Jets Ο Will McDonald IV #99 απολύει τον στρατηγό των Los Angeles Chargers Justin Herbert #10 στο τρίτο δεκάλεπτο.
Ο Σόλομον Τόμας #94 και το αμυντικό τέλος των Νιου Γιορκ Τζετς Ο Γουίλ ΜακΝτόναλντ IV #99 απολύει τον στρατηγό των Λος Άντζελες Τσάρτζερς, Τζάστιν Χέρμπερτ. Charles Wenzelberg / New York Post

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δούμε. Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για το μέλλον», είπε ο McDonald. «Αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά και νιώθω ότι έχω βελτιωθεί πραγματικά σε κάθε πτυχή – run game, pass game, βασικές έννοιες, εξοικείωση με τα επιθετικά παιχνίδια. Του χρόνου νιώθω ότι θα βελτιωθεί και θα ανέβει από εκείνο το σημείο».

Ο McDonald είπε ότι δεν έχει επικεντρωθεί στο να ανταποκρίνεται στην ετικέτα του πρώτου γύρου.

«Δεν με νοιάζει τόσο πολύ τι σκέφτονται οι άνθρωποι», είπε ο McDonald. «Ξέρω ότι θα κάνω αυτόν τον οργανισμό καλύτερο όσο είμαι εδώ. Ενώ έχω αυτό το status, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να ακολουθώ τα βήματα που έχω μπροστά μου».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading