Τα τζετ πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν την τελευταία βολή για να νικήσουν μια ομάδα Patriots υπό την ηγεσία του Bill Belichick


FOXBOROUGH, Mass. — Ένα παιχνίδι μεταξύ μιας ομάδας τεσσάρων νικών και μιας ομάδας με έξι νίκες την τελευταία Κυριακή της σεζόν του NFL δεν πρέπει να έχει πολλές ίντριγκες. Αλλά αυτό είναι το Patriots and the Jetsεπομένως, ακόμη και αν το ποντάρισμα είναι χαμηλό, εξακολουθεί να έχει μερικές διασκεδαστικές ιστορίες.

Για ένα, οι Jets (6-10) έχουν χάσει 15 συνεχόμενα παιχνίδια από τους Patriots, που χρονολογούνται από το 2016.

Δεν υπάρχει παίκτης ή προπονητής αυτή τη στιγμή στην ομάδα που να έχει κερδίσει τους Patriots ως μέλος των Jets.

Το σερί είναι το μεγαλύτερο τρέχον σερί ήττας από μία ομάδα στο NFL. Οι παίκτες των Jets έχουν βαρεθεί να το ακούν.

«Αυτή η εβδομάδα ειδικά είναι ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί παίζουμε με τους Patriots», είπε ο linebacker Quincy Williams. «Ο στόχος είναι να σπάσει το σερί ήττας, ειλικρινά. Καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη τη νοοτροπία τους για τις διακοπές τους και άλλα. Δεν είναι έτσι στα αποδυτήρια».


Ο Bill Belichick θα μπορούσε να είναι προπονητής στον τελευταίο του αγώνα με τους Patriots την Κυριακή εναντίον των τζετ.
Ο Bill Belichick θα μπορούσε να είναι προπονητής στον τελευταίο του αγώνα με τους Patriots την Κυριακή εναντίον των τζετ. Getty Images

Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι η τελευταία φορά που οι Jets θα αντιμετωπίσουν τον Bill Belichick ως προπονητής των Patriots. Υπήρξαν ανεξέλεγκτες εικασίες ότι ο Belichick θα αποχωρήσει ως προπονητής των Patriots μετά τη φετινή σεζόν.

Έχει βασανίσει τους Jets από τότε που παραιτήθηκε ως «HC of NYJ» λίγες εβδομάδες προτού ονομαστεί επίσημα προπονητής των Patriots το 2000.


Ο Robert Saleh θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη απέναντι στους Patriots του Bill Belichick.
Ο Robert Saleh θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη απέναντι στους Patriots του Bill Belichick. Bill Kostroun/New York Post

Ο Belichick έχει κερδίσει έξι Super Bowl από τότε που απέρριψε τους Jets, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ σε καθεμία από τις τελευταίες 13 σεζόν.

“Ανυπομονώ να δουλέψω, να ετοιμάσω για τα Jets”, δήλωσε ο Belichick με τον τυπικό του τρόπο αυτή την εβδομάδα όταν ρωτήθηκε για αυτό πιθανώς να είναι το τελευταίο του παιχνίδι.

Ο προπονητής Jets Robert Saleh είναι 0-5 εναντίον του Belichick και έχει υποστεί δύο βάναυσες απώλειες στη Νέα Αγγλία, δίνοντας 54 πόντους το 2021 και την απώλεια σε μια επιστροφή του τελευταίου λεπτού για ένα touchdown πέρυσι.

“Έχει ξεπεράσει το άθλημα μόνο από την άποψη του τρόπου με τον οποίο προετοιμάζουν, τη διαχείριση του παιχνιδιού τους, την επικοινωνία τους, ό, τι κάνουν και, τουλάχιστον, το κάνει”, δήλωσε ο Saleh για τον Belichick. «Αποτελούσαν πρότυπο συνέπειας. Έχουν βγάλει πολλούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, προφανώς, και έχουν κάνει πολλά πρωταθλήματα. Ο τύπος έχει κερδίσει πάνω από 300 παιχνίδια. Πρέπει να μείνεις για λίγο για να το κάνεις αυτό. Είναι ένας ιδιαίτερος, ιδιαίτερος προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά είναι καλός».

Αν και ένα τμήμα της βάσης των ανεμιστήρων Jets θα είναι ριζοβολία για απώλεια από την ομάδα για να βελτιώσει τη θέση του σχεδίου και να βλάψει τη θέση του πατριωτού, οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν να κερδίσουν αυτό. Ο τερματοφύλακας Trevor Siemian ρωτήθηκε τι θα σήμαινε μια νίκη.

“Ογκώδης. Θα ήταν τα πάντα, “είπε ο Σιέμιος,” Έτσι, ό, τι χρειάζεται αυτή την εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε σαν κόλαση για να το πετύχουμε, με οποιοδήποτε μέσο απαραίτητο “.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading