Τα Bills εναντίον Steelers θα παραμείνουν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα εν μέσω χιονοθύελλας BuffaloΤο παιχνίδι μπαλαντέρ Bills εναντίον Steelers δεν θα αναβληθεί ξανά.

Μετά το παιχνίδι απωθήθηκε μια μέρα από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα έναρξης της Κυριακής στις 1 μ.

«Το παιχνίδι δεν θα αναβληθεί ξανά. Μίλησα με τον επίτροπο του NFL [Roger Goodell] αρκετές φορές σήμερα. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη των Buffalo Bills [Terry Pegula] για τις προετοιμασίες τους. Υπάρχουν εθελοντές που έχουν πάει με τα πόδια στο γήπεδο και βοηθούν στον καθαρισμό του», είπε ο Χότσουλ.

Το στέλεχος της κομητείας του Erie, Mark Poloncarz, δήλωσε επίσης την Κυριακή ότι όλο το χιόνι ενδέχεται να μην έχει αφαιρεθεί από τους χώρους στάθμευσης μέχρι τη Δευτέρα, επομένως οι θαυμαστές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε carpool.

Οι Steelers προσγειώθηκαν με ασφάλεια στο Μπάφαλο την Κυριακή, σύμφωνα με το CBS Sports.

Η Bills Mafia περίμενε με ανυπομονησία αυτό το εντός έδρας παιχνίδι πλέι οφ αφού οι Bills (11-6) έκλεισαν την κανονική περίοδο με πέντε συνεχόμενες νίκες για να κερδίσουν το AFC East και να εξασφαλίσουν τον Νο. 2 σπόρο στη διάσκεψη.

Εργαζόμενοι απομακρύνουν το χιόνι από το στάδιο Highmark στο Orchard Park της Νέας Υόρκης την Κυριακή. AP

Η ομάδα πρόσφερε 20 δολάρια την ώρα στους ανθρώπους για να βοηθήσουν στο φτυάρι του χιονιού πριν από τον αγώνα, αλλά νωρίς την Κυριακή οι Bills προέτρεψε τους φιλάθλους να τηρήσουν την ταξιδιωτική απαγόρευση που ήταν ακόμα στη θέση του λόγω του καιρού, αναβάλλοντας μέρος του καθαρισμού.

Ο Χότσουλ είπε ότι το απόγευμα της Κυριακής η ταξιδιωτική απαγόρευση παρέμεινε σε ισχύ στο Orchard Park, αν και οι εργαζόμενοι έφτασαν στο στάδιο Highmark για να ξεκινήσουν την απομάκρυνση του χιονιού.

Το φτυάρι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου, αλλά καθυστέρησε, καθώς η περιοχή του Μπάφαλο αναμενόταν να χτυπηθεί με τουλάχιστον ένα πόδι χιόνι, και πιθανώς έως και τρία πόδια.

Εργάτες φτυαρίζουν το χιόνι στις εξέδρες στο στάδιο Bills' Highmark στις 14 Ιανουαρίου 2024. AP
Ένας εργαζόμενος κάνει παύση ενώ απομακρύνει το χιόνι από το στάδιο Highmark στο Orchard Park, Νέα Υόρκη, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. AP

Οι Bill ελπίζουν σε μια σημαντική ανακάλυψη αυτή τη σεζόν μετά την αποτυχία τους να ξεπεράσουν την καμπούρα τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπάφαλο έχασε από τους Chiefs στον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC πριν από τρία χρόνια και ακολούθησε την ήττα με παράταση από το Κάνσας Σίτι στον γύρο του τμήματος πριν από δύο χρόνια. και τα δύο παιχνίδια ήταν στο Κάνσας Σίτι.

Στη συνέχεια, οι Bills έχασαν από τους Bengals στον περσινό γύρο τμημάτων.

Εάν οι Bills νικήσουν τους Steelers, θα έπαιρναν τελικά έναν εντός έδρας αγώνα εναντίον των Chiefs στα πλέι οφ το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading