Τα Lions σκίζουν τους διαιτητές επειδή τιμώρησαν την πρώτη προσπάθεια 2 πόντων: “Δεν θέλω να το συζητήσω”


ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ, Τέξας — Ο προπονητής του Ντιτρόιτ, Νταν Κάμπελ, είπε ότι εξήγησε στους αξιωματούχους πριν παίξει τους Ντάλας Κάουμπόις τι θα συνέβαινε σε ένα παιχνίδι μετατροπής 2 πόντων που είχαν σχεδιάσει οι Λάιονς.

Το χάος ακολούθησε ούτως ή άλλως και άφησε τα Lions να νιώθουν σαν να αφαιρέθηκε μια νίκη από τους νικητές του NFC North στην επιδίωξή τους για τον κορυφαίο σπόρο στα πλέι οφ του NFC.

Οι αξιωματούχοι έκριναν ότι ο επιθετικός Taylor Decker δεν ήταν κατάλληλος δέκτης όταν έπιασε μια πάσα μετατροπής 2 πόντων που θα έδινε στο Ντιτρόιτ προβάδισμα ενός πόντου με 23 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Αντι αυτου, οι Lions (11-5) έχασαν από τους Cowboys με 20-19 το βράδυ του Σαββάτου, όταν η τρίτη προσπάθεια 2 πόντων ήταν μια ατελής πάσα κοντά στη γραμμή του τέρματος.

Ο Τζάρεντ Γκοφ έριξε ένα κόψιμο στην προσπάθεια, αφού ακυρώθηκε η σύλληψη του Ντέκερ, αλλά ο Ντάλας ήταν οφσάιντ.

Οι εξηγήσεις έρχονταν σε αντίθεση μεταξύ τους, με τον Γκοφ να λέει ότι ήταν σίγουρος ότι ο Ντέκερ ανέφερε ως κατάλληλος δέκτης και ο Νταν Σκίπερ όχι. Σε μια έκθεση για την ομάδα, ο διαιτητής Brad Allen είπε το αντίθετο, ότι ο Decker δεν έκανε αναφορά και ο Skipper έκανε.


Επιθετικό τάκλιν Ο Taylor Decker πιάνει μια μετατροπή δύο πόντων που ανατράπηκε από ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου που θα έδινε στους Lions το προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα της ήττας τους με 20-19 από τους Cowboys.  Περιττό να πούμε ότι ο προπονητής του Ντιτρόιτ, Νταν Κάμπελ, δεν ήταν ευχαριστημένος με την κλήση.
Επιθετικό τάκλιν Ο Taylor Decker πιάνει μια μετατροπή δύο πόντων που ανατράπηκε από ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου που θα έδινε στους Lions το προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα της ήττας τους με 20-19 από τους Cowboys. Περιττό να πούμε ότι ο προπονητής του Ντιτρόιτ, Νταν Κάμπελ, δεν ήταν ευχαριστημένος με την κλήση. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Δεν θέλω να το συζητήσω», είπε ο Κάμπελ, ο οποίος ήταν εμφανώς θυμωμένος με τον Άλεν όταν μίλησαν μετά την απόφαση των αξιωματούχων. «Εξηγώ τα πάντα πριν από το παιχνίδι σε ένα μπλουζάκι, εντάξει; Εγώ το έκανα αυτό.”

Ο Άλεν είπε ότι ο Σκίπερ, ένα εφεδρικό τάκλιν, του ανέφερε ως κατάλληλος δέκτης, αλλά στη συνέχεια πήγε στο σημείο του τάκλιν, πράγμα που σήμαινε ότι δεν χρειαζόταν να αναφέρει καθόλου. Ο Ντέκερ, το αρχικό αριστερό τάκλιν, ήταν ήδη στο παιχνίδι.

Το βίντεο έδειξε τον Ντέκερ να συνομιλεί με τον Άλεν, ο οποίος στη συνέχεια είπε κάτι στην άμυνα του Ντάλας.

«Αυτή η συνομιλία είναι όπου (Skipper) μου αναφέρει, και μετά πηγαίνω στην αμυντική ομάδα και τους λέω “(Skipper) έχει αναφερθεί ως κατάλληλος παραλήπτης”, έτσι θα γνωρίζουν ποιος έχει αναφέρει και μετά εγώ επιστρέψω στη θέση μου», είπε ο Άλεν στο ρεπορτάζ της πισίνας. «Αυτή ήταν η συζήτηση με την αμυντική γραμμή».

Η συνομιλία του Decker με τους αξιωματούχους ήρθε μετά την πάσα του Goff στα 11 γιάρδα στον Amon-Ra St. Brown. Ο Κάμπελ είπε ότι είχε ήδη πει στην ομάδα του ότι θα πήγαινε για τη νίκη εάν τα Λιοντάρια σκοράρουν.

«Το μόνο που θέλω πραγματικά να πω για αυτό, μόνο και μόνο για να μην μπω σε μπελάδες, είναι ότι έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε ο προπονητής να κάνω», είπε ο Decker. «Κατάλαβα, επίσης, ο Dan αναφέρει την πιθανότητα αυτών των παιχνιδιών πριν από το παιχνίδι, οπότε έκανα αυτό που μου είπαν να κάνω. Κάναμε όπως το κάναμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα».


Ο προπονητής των λιονταριών, Νταν Κάμπελ, διαφωνεί με τους υπευθύνους μετά την ανάκληση της μετατροπής δύο πόντων του Τέιλορ Ντέκερ λόγω ποινής.
Ο προπονητής των λιονταριών, Νταν Κάμπελ, διαφωνεί με τους υπευθύνους μετά την ανάκληση της μετατροπής δύο πόντων του Τέιλορ Ντέκερ λόγω ποινής. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Γκοφ επικαλέστηκε την υπόθεση του Ντιτρόιτ καθώς οι αξιωματούχοι συζητούσαν τι επρόκειτο να καλέσουν.

«Πολύ μπερδεμένος», είπε ο Γκοφ. «Αυτό που ξέρω και δεν ξέρω αν θα επιβληθώ πρόστιμο για αυτό, αλλά ξέρω ότι ο Decker ανέφερε. Ξέρω ότι ο Dan Skipper δεν το έκανε. Ξέρω ότι είπαν ότι το έκανε ο Νταν Σκίπερ».

Οι Cowboys (11-5) επέκτεισαν το σερί νικών τους εντός έδρας σε 16 παιχνίδια – και ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με 8-0 εντός έδρας – με το ράλι από το έλλειμμα του τέταρτου δεκαλέπτου στο AT&T Stadium για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν.

Ο McCarthy είπε ότι του είπαν ότι ο Skipper ανακοινώθηκε ως κατάλληλος, αλλά ότι ο Skipper παρατάχθηκε με τρόπο που έκανε τον Decker κατάλληλο δέκτη.

«Ήταν μια υπερβολή 2 πόντων», είπε ο προπονητής του Ντάλας, Μάικ ΜακΚάρθι. «Έμοιαζε με προπονητικό στρατόπεδο, να παρατάσσομαι και να πηγαίνω σε αυτό για τρία ή τέσσερα παιχνίδια. Φοβερός αγώνας και τελείωμα και από τις δύο ομάδες».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading