Τα Sportsbooks κερδίζουν μεγάλη νίκη στο Ντάλας: «Η ήττα των Cowboys ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα»


Ο εφιάλτης στην οδό Τζέρι ήταν ένα πάρτι για τους μπουκ.

Οι συνέπειες του Η συγκλονιστική νίκη των Packers δεν είναι απλώς κακά νέα για Ο ιδιοκτήτης των Cowboys Τζέρι Τζόουνς και το υπόλοιπο του εγκεφάλου του Ντάλας — ήταν μια πλήρης καταστροφή για τους παίκτες που στοιχημάτισαν στο σφυρί το φαβορί όλη την εβδομάδα.

«Η ήττα των Cowboys ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Christian Cipollini, Trading Manager στο BetMGM Sportsbookείπε στην The Post.

Μη συμπεριλαμβανομένης της πιθανής τεράστιας υποχρέωσης παρομοίωσης, η BetMGM μας λέει ότι το 70 τοις εκατό του περιθωρίου χρημάτων ήταν στο Cowboys -7, ενώ το 64 τοις εκατό της υποχρέωσης της γραμμής χρημάτων ήταν επίσης στο Ντάλας.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η BetMGM πρόσθεσε ότι το 34 τοις εκατό των στοιχημάτων γραμμής χρήματος ήταν στους Cowboys, αλλά το 64 τοις εκατό των χρημάτων εισήλθε.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι τοποθετούνται σημαντικά στοιχήματα στους Cowboys.

Το Σαββατοκύριακο στο σύνολό του ήταν μια επιτυχία για τα βιβλία, καθώς τα αουτσάιντερ γάβγιζαν καθ' όλη τη διάρκεια. Συνήθως, ο δημόσιος παίκτης στοιχηματίζει στα φαβορί.

Πριν από το Σαββατοκύριακο, ο Cipollini είπε στην The Post ότι μόνο «ένα ή δύο σκυλιά που καλύπτουν» θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την BetMGM και ότι μια νίκη «Packers, Steelers ή Texans» θα ήταν ιδανική».

Λοιπόν, δύο από αυτά ολοκληρώθηκαν με τον τρόπο μιας έκρηξης, όπως το Οι Τεξανοί συνέτριψαν τον Τζο Φλάκο και τους Κλίβελαντ Μπράουνς και οι Packers έφτιαξαν γρήγορα τον παλιό τους φίλο, τον προπονητή των Cowboys, Mike McCarthy.


Ο Dak Prescott και οι Cowboys αγωνίστηκαν εναντίον των Packers την Κυριακή.
Ο Dak Prescott και οι Cowboys αγωνίστηκαν εναντίον των Packers την Κυριακή. Getty Images

Και υπάρχει ακόμα ένα από αυτά τα παιχνίδια για να παίξετε, με το Λογαριασμοί-Χαλυβουργεία μετατίθεται για το απόγευμα της Δευτέρας.

Η BetMGM λέει στο The Post ότι το 55 τοις εκατό της λαβής spread βρίσκεται στο Λογαριασμοί -10 εντός έδρας στο Highmark Stadium.


Στοίχημα στο NFL;


Αυτός ο αριθμός πιθανότατα έχει αλλάξει δραματικά καθώς το παιχνίδι δεν θα παίζεται πλέον σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, όπως αναμενόταν ενόψει του Wild Card Weekend.

Χιόνι προβλέπεται ακόμη για Δευτέρα, αλλά μόνο βροχές χιονιού και όχι η χιονοθύελλα που έπεσε στο Μπάφαλο καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής.

Οι φίλαθλοι καθάρισαν το γήπεδο από το χιόνι για ώρες σε μια προσπάθεια να ετοιμάσει το γήπεδο για τον αγώνα των πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading