Τι σκέφτεται ο Tommy DeVito για τον υποβιβασμό Giant μετά την καταιγίδα της Νέας ΥόρκηςΦυσικά υπήρχε πόνος στα μάτια και στην καρδιά του.

Ήθελε να κρατήσει το ποδόσφαιρο. Ήθελε να είναι ο στρατηγός που έτρεχε στο huddle Sunday ενάντια στους Rams στο MetLife Stadium. Ήθελε να είναι αυτός που θα συσπειρώσει τους Γίγαντες και θα ανάψει μια μανιασμένη φωτιά μέσα στο MetLife Stadium, σηκώνοντας ψηλά την ιταλική χειρονομία του χεριού του και όλοι μαζί του.

Θα είναι στο περιθώριο βλέποντας τον Tyrod Taylor αντ' αυτού.

Κατεψυγμένα κοτολέτες.

«Πονάει», είπε ο Tommy DeVito στο ντουλάπι του, «αυτό είναι μέρος του να είμαι ανταγωνιστής, αλλά την ίδια στιγμή, είναι μέρος της θέσης, είναι μέρος της επιχείρησης, μέρος της δουλειάς μου από τώρα».

Ρωτήθηκε αν εξεπλάγη όταν έμαθε την Τρίτη ότι ο Brian Daboll του είχε πάρει την μπάλα και το έδωσε στον Τέιλορ.

«Ναι, λίγο, ήμουν», είπε ο DeVito. «Ταυτόχρονα, είναι κτηνίατρος, είναι στο πρωτάθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. … Δεν ήμουν σίγουρος, ήμουν κάπως 50-50 για το τι θα συμβεί».

Ο Tommy DeVito, ο οποίος καθηλώθηκε στον πάγκο κατά τη διάρκεια της ήττας των Giants από τους Eagles, θα είναι τώρα το backup του Tyrod Taylor Sunday απέναντι στους Rams. Bill Kostroun/New York Post

Μπορούσε όμως να σταθεί στο ύψος του γνωρίζοντας ότι αυτό που έμαθε για τον εαυτό του ήταν όλα όσα έβλεπε στα μεγαλύτερα όνειρά του ως 5χρονο αγόρι.

«Ότι ανήκω στο NFL, συγκεκριμένα», είπε ο DeVito. «Απλώς για να βγω έξω και να το αποδείξω στον εαυτό μου, στον νεότερο μου, σε εκείνον που εκπαιδεύομαι για να είμαι μέχρι αυτό το σημείο».

Τι του λέει ότι ανήκει; «Κέρδισα μερικούς αγώνες ποδοσφαίρου με περιορισμένο χρόνο ή γνώσεις στο πρωτάθλημα, όποιο κι αν είναι αυτό», είπε.

Έμαθε με τα χρόνια, από τον Don Bosco Prep στις Συρακούσες στο Illinois μέχρι εδώ και τώρα, ότι η οδήγηση ενός συναισθηματικού τρενάκι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να γκρεμίσετε το όνειρό σας.

«Όταν είσαι πάνω, όλοι σε αγαπούν, όταν είσαι πεσμένος, όλοι σε μισούν», είπε ο DeVito. «Γι’ αυτό θα είμαι ήρεμος και καλός σε όλο αυτό».

Όλοι τον αγαπούν, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον Tommy DeVito, έναν πρωτάρη χωρίς ντραφτ πολύ πριν γίνει Tommy Cutlets, ξεκινώντας από τον στρατηγό για τους New York Football Giants και κερδίζοντας τρία παιχνίδια στη σειρά πριν σκάσει το Big Blue Balloon του.

Ο Brian Daboll δεν κάνει συναισθηματισμούς. Ο Ντάμπολ πήγε με το κεφάλι πάνω από την καρδιά του αφού είδε τον Τέιλορ να του δίνει τη σπίθα έψαχνε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φιλαδέλφεια. «Έχει κερδίσει την ευκαιρία», είπε ο Daboll.

Ο DeVito (8 TD, 3 INT) έδωσε στους Giants την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι που δεν το έκανε.

Εάν οι Γίγαντες βλέπουν μέλλον γι 'αυτόν, και πρέπει, θα συνεχίσουν να τον αναπτύσσουν την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι και μετά. Αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι το καλύτερο και το τέλος για τις μελλοντικές του προοπτικές.

Ο Tyrod Taylor, ο οποίος ήρθε για να αντικαταστήσει τον Tommy DeVito κατά την ήττα των Giants από τους Eagles, θα είναι ο αρχικός στρατηγός εναντίον των Rams. Bill Kostroun/New York Post

«Για μένα το να έχω αυτά τα παιχνίδια υπό τη ζώνη μου ήταν τεράστιο», είπε ο DeVito.

Λίγοι έχουν υπομείνει τόσες αντιξοότητες όπως ο Taylor κατά τη διάρκεια της 13χρονης καριέρας του στο NFL με έξι οργανισμούς, έτσι ο DeVito απέκτησε μια από κοντά και προσωπική άποψη για το πώς ενεργεί ένας επαγγελματίας όταν λαμβάνει άσχημα νέα.

«Ξέρω ότι ήταν σε αυτή τη θέση μερικές φορές στο παρελθόν στο παρελθόν του», είπε ο DeVito, «έτσι ήταν κάπως η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά του και το βιώνω. Για να δω πώς το χειρίστηκε, προφανώς, πριν από εβδομάδες με προετοίμασε για το πώς να το χειριστώ τώρα και πώς να είμαι εκεί, να τον υποστηρίξω και να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορώ για αυτόν».

Οι συμπαίκτες του έμαθαν να τον εκτιμούν και να τον σέβονται.

“Όταν κλήθηκε ο αριθμός του, δεν ήταν ελάφι στους προβολείς, ήταν έτοιμος να πάει”, είπε ο lineback Carter Coughlin. «Είναι ένας τύπος που παίζει με την κωμωδία, παίζει με αυτοπεποίθηση, και γι' αυτό μπόρεσε να παράγει με τον τρόπο που κάνει. Ολόκληρο το θέμα των Cutlets, όλα αυτά, παίζει ρόλο στο ποιος είναι ως στρατηγός, ποιος είναι ως ποδοσφαιριστής».

Ο στρατηγός των Giants Tommy DeVito μιλά στους δημοσιογράφους αφού έχασε την αρχική του δουλειά από τον Tyrod Taylor. Bill Kostroun για τη NY Post

Ο Tommy Cutlets από το Cedar Grove, NJ, έδωσε πνοή στην ομάδα του και στην πόλη του.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόφοι και κοιλάδες μέσα σε μια σεζόν», είπε ο Coughlin, «και έτσι κάθε στιγμή που οι οπαδοί μπορούν να έρθουν δίπλα σε μια ομάδα και να βοηθήσουν όταν υπάρχει μια κατάσταση όπου μπορεί να πάει με δύο τρόπους, σωστά; Έχετε αυτόν τον αρχάριο στρατηγό χωρίς σύνταξη ελεύθερου πράκτορα και οι οπαδοί έκαναν απίστευτη δουλειά ενθαρρύνοντάς τον, ενθαρρύνοντας την ομάδα μας σε μια πολύ δύσκολη φάση. Εκτίμησα πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχαν οι οπαδοί και τον ενθουσιασμό και τον ενθουσιασμό που μας έφερε ως ομάδα».

Ο DeVito είναι ένα ανθεκτικό παιδί που έχει επανέλθει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και όλοι όσοι τον γνωρίζουν περιμένουν να ξανασηκωθεί.

«Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, πόσο μάλλον αύριο», είπε ο DeVito. «Θα συνεχίσω να είμαι εδώ, θα είμαι στη στιγμή, απλώς θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα, να είμαι ο καλύτερος μου κάθε μέρα».

Ερωτηθείς τι θα ήθελε να πει στους θαυμαστές των Giants και σε όλους τους ανθρώπους που ενθουσίασε με τον τρόπο που το έκανε, είπε: «Σας ευχαριστώ που βγήκατε, εκτιμώ την υποστήριξή σας όπως πάντα στον εαυτό μου, την οικογένειά μου… τον τρόπο που αντιμετώπισαν όλους τάξη και σεβασμός. Απλώς προσπάθησα να βγω έξω και να τα δώσω όλα, να προσπαθήσω να κερδίσω παιχνίδια για αυτήν την ομάδα, αυτήν την οργάνωση, αυτή τη βάση φιλάθλων και μετά, τελικά, να παίξω για αυτούς. Αυτό είναι όλο.»

Κανείς δεν θα σταματήσει να τον ριζώνει.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading