Τι συζήτησαν οι Mike McCarthy, Jerry Jones σε μια «μακροχρόνια συνάντηση» για το μέλλον των Cowboys


Ο Τζέρι Τζόουνς και ο Μάικ ΜακΚάρθι έσκαψαν βαθιά τι πήγε στραβά για τους Καουμπόηδες κατά την ήττα τους στα πλέι οφ στον πρώτο γύροαποκάλυψε ο προπονητής του Ντάλας.

Ο ιδιοκτήτης των Cowboys επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο McCarthy θα παραμείνει ο προπονητής τους παρά τις πολλές εικασίες ότι θα μπορούσε να αντικατασταθεί μετά από μια άλλη γρήγορη έξοδο από τη μετά τη σεζόν.

Αλλά η απόφαση να παραμείνει στην ομάδα φάνηκε να έρχεται μόνο αφού οι δυο τους είχαν μια περίπου τρίωρη συνάντηση την Τετάρτη.

«Ήταν μια μακρά συνάντηση, νομίζω ότι περάσαμε πιθανώς λίγο τις περασμένες τρεις ώρες, μιλήσαμε για μια σειρά από θέματα, το πρώτο θέμα ήταν προφανώς η απογοήτευση του τέλους της σεζόν». είπε ο McCarthy την Πέμπτη.

Ο McCarthy και οι Cowboys αντιμετώπισαν αρκετή πίεση για να κάνουν μια βαθιά πορεία στα πλέι οφ μετά την τρίτη συνεχόμενη σεζόν τους με 12 νίκες, αλλά έπεσαν με 48-32 από τους Packers στον γύρο μπαλαντέρ.

Το Ντάλας δεν κατάφερε τώρα να περάσει τον γύρο του τμήματος από το 1995, την τελευταία φορά που οι Cowboys κέρδισαν το Super Bowl.

Παρά τη ματαιότητα των πλέι οφ, ο ΜακΚάρθι είχε πει στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι δεν ανησυχούσε για την κατάσταση της δουλειάς του στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Τζόουνς.


Ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys Τζέρι Τζόουνς
Ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys Jerry Jones και ο Mike McCarthy είχαν μια μακρά συνάντηση μετά την απώλεια του Cowboy. Getty Images

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: Το μόνο πράγμα για το οποίο ανησυχώ είναι η οικογένειά μου», είπε ο McCarthy. «Είμαι πολύ σίγουρος για το ποιος είμαι. Δεν μπορώ να το πω αρκετά. Οπότε είμαι σίγουρος για αυτό που κάναμε εδώ και έχω μεγάλη σιγουριά για το πού πάμε. Πραγματικά έτσι τελείωσε η συνάντηση. Και όχι μόνο πού πάμε, αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε.

«Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και το ξέρουμε και οι δύο».

Ο Τζόουνς είπε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον προπονητή του, καθιστώντας το ένα σημαντικό σημείο στη δήλωσή του την Τετάρτη.


Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μάικ ΜακΚάρθι θα παραμείνει ο προπονητής των Καουμπόη.
Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μάικ ΜακΚάρθι θα παραμείνει ο προπονητής των Καουμπόη. AP

«Υπάρχει μεγάλο όφελος από τη συνέχιση της προόδου της ομάδας υπό την ηγεσία του Mike ως προπονητή μας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλά επίπεδα επιτυχίας που σημειώθηκαν αυτή τη σεζόν ως αποτέλεσμα της προσέγγισης του Mike να ηγηθεί της ομάδας, τόσο με μεμονωμένους παίκτες όσο και με την ομάδα μας συλλογικά», είπε ο Jones.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading