Το αστείο της συζύγου του Dan Orlovsky ζαλίζει τελείως το “Get Up”Ο Νταν Ορλόφσκι έφερε τα αστεία στο “Get Up” του ESPN το πρωί της Πέμπτης — και άφησε τους συμπολίτες του έκπληκτους.

Όταν η εκπομπή συζητούσε Η μπύρα του Jason Kelce χωρίς πουκάμισο κατά τη διάρκεια του γύρου του τμηματικού παιχνιδιού Chiefs-Bills, ο Ορλόφσκι είπε ότι αν έκανε ένα παρόμοιο κόλπο, η γυναίκα του θα ήταν πραγματικά πολύ ευχαριστημένη.

Ο παρουσιαστής Μάικ Γκρίνμπεργκ, καθώς μιλούσε για το θέμα, φαινόταν δύσπιστος ότι οι σύζυγοι των άλλων θα αποδεχόντουσαν τις γελοιότητες του Κέλτσε, οι οποίες περιελάμβαναν άλματα από μια σουίτα Highmark Stadium και μέσα στο παγωμένο πλήθος των Buffalo για να πιείτε ένα ποτό.

Ο Ορλόφσκι, ωστόσο, είπε ότι η σύζυγός του, Τίφανι, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, δεν θα ήταν αντίθετη.

«Αν το έκανα αυτό, η γυναίκα μου θα ήθελε να κάνει ένα πέμπτο παιδί», ισχυρίστηκε ο Ορλόφσκι.

“Είναι σωστό?” είπε ο Γκρίνμπεργκ καθώς το υπόλοιπο σόου εμφανίστηκε έκπληκτο.

«Εκατό τοις εκατό», είπε ο Ορλόφσκι.

Ο Jason Kelce αντιδρά μετά το σκοράρισμα των Kansas City Chiefs εναντίον των Buffalo Bills κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου για τον αγώνα του γύρου του τμήματος AFC στο Highmark Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Γκρίνμπεργκ είπε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο νοικοκυριό του αν αποφάσιζε να αγριέψει στο Μπάφαλο.

«Αν το έκανα αυτό, η γυναίκα μου θα ήθελε να έχει δεύτερο σύζυγο», είπε ο παρουσιαστής του ESPN.

Είναι μακριά από την πρώτη φορά που ο πρώην στρατηγός του NFL μεγάλωσε τη σύζυγό του στο δίκτυο, καθώς πέρυσι, μίλησε για τις συνήθειες του μπάνιου της Tiffany ενώ έκανε μια εμφάνιση στο “The Pat McAfee Show”.

Ορλόφσκι ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του δεν θα κάνει κακά στο σπίτι όσο είναι σπίτι, και σε ένα μέτρο εκδίκησης, η Tiffany τον κάπνισε στη διάρκεια μιας προπόνησης Orange Theory αργότερα εκείνη την ημέρα.

Ο Dan Orlovsky με τη σύζυγό του, Tiffany, το 2019. torlovsky3/Instagram
Το αστείο του Dan Orlovsky στο “Get Up” φαινόταν να εγκαταλείπει το ESPN του
συνάδελφοι λίγο έκπληκτοι. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

ο Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 14 χρόνια και γιορτάζουν την 15η επέτειό τους τον Ιούλιο.

Όσο για τον Kelce και τη σύζυγό του, Kylie, το σέντερ των Eagles παραδέχτηκε ότι το καλύτερο μισό του δεν ήταν ακριβώς ενθουσιασμένο με τις ατάκες του.

«Δεν νομίζω ότι αυτή [Kylie] χαρούμενος για αυτό. Έδωσα ένα heads-up στην Kylie», είπε η Kelce στην εκπομπή το τελευταίο podcast “New Heights”. με τον αδερφό του, Τράβις. Είπε, “Τζέισον, μην τολμήσεις.” Είπα, «Δεν ζητάω άδεια, το κάνω αυτό».

«Μου είπε ήδη να έχω την καλύτερη συμπεριφορά μου γιατί συναντούσαμε τον Τέιλορ [Swift].»

Μένει να δούμε αν ο Kelce θα διασκεδάσει περισσότερο στις κερκίδες όταν οι Chiefs θα αντιμετωπίσουν τους Ravens στον αγώνα του AFC Championship την Κυριακή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading