Το βόειο κρέας Robert Griffin III-Jay Gruden συνεχίζει στην τελευταία παρέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςο βόειο κρέας μεταξύ του Robert Griffin III και του Jay Gruden πήρε άλλη τροπή την Πέμπτη το βράδυ, όταν ο πρώην στρατηγός του NFL έβαλε σε έκρηξη τον πρώην προπονητή ποδοσφαίρου της Ουάσινγκτον για ένα περιστατικό που συνέβη ενώ το ζευγάρι ήταν στην πρωτεύουσα της χώρας.

Ο Γκρίφιν είπε μια ιστορία στο podcast του για τον Γκρούντεν και μοιράστηκε ένα απόσπασμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ο Γκρούντεν απάντησε.

«Υπήρξε μια στιγμή που συνέβη στο DC που θυμόμαστε έντονα», λέει ο Γκρίφιν στο κλιπ. «Ο Τζέι Γκρούντεν πήγε σε μια συνέντευξη Τύπου και με έγδυσε σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου με έναν τρόπο που ένας προπονητής δεν θα έπρεπε ποτέ να γδύνει τον αρχικό στρατηγό του. Ήταν μετά από ένα παιχνίδι και είπα στη συνέντευξη Τύπου ότι «οι καλύτεροι παίκτες στο NFL έχουν τα παιδιά γύρω τους να παίζουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Κανείς δεν είναι εκεί έξω να το κάνει μόνος του ».

«Τώρα οι ειδικοί των μέσων ενημέρωσης και όλοι το κατάλαβαν και λένε ότι ο RGIII πέταξε τους συμπαίκτες του κάτω από το λεωφορείο. Και έπρεπε να το φάω για πολύ καιρό γιατί ο Τζέι δεν με υποστήριξε στα μέσα ενημέρωσης την επόμενη μέρα. Το έκανε διπλά και στην πραγματικότητα με ξεχώρισε στα μέσα ενημέρωσης».

Ο Robert Griffin III φώναξε τον Jay Gruden στο podcast του για ένα περιστατικό συνέντευξης Τύπου από την εποχή τους στην Ουάσιγκτον. Screengrab μέσω X/@RGIII

Τότε ήταν που ο Γκρίφιν είπε ότι υπήρχαν περισσότερα στην ιστορία και ότι ο Γκρούντεν τον είχε κάνει τον αποδιοπομπαίο τράγο.

«Αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι ο μόνος λόγος που πήγα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου και είπα αυτό που είπα για να προκαλέσω τους συμπαίκτες μου μέσω αυτής της συνέντευξης Τύπου, ήταν επειδή ο Jay Gruden μου ζήτησε να το κάνω αυτό», είπε ο Griffin.

«Τι με πλήγωσε αφού το έκανα στη συνέντευξη Τύπου, όχι μόνο ο Τζέι Γκρούντεν δεν είχε την πλάτη μου, αλλά στην πραγματικότητα με έκαψε με αυτό την επόμενη μέρα. Στην πραγματικότητα βγήκε την επόμενη μέρα και με έκαψε στα ΜΜΕ. Βγήκε την επόμενη μέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ομάδας μας και με έκαψε μπροστά στους συμπαίκτες μου».

Ο Robert Griffin III και ο Jay Gruden, που απεικονίστηκαν τον Νοέμβριο του 2014, συνέχισαν τη βοήθειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρόσθετες αναρτήσεις την Πέμπτη. AP

Ο πρώην QB είπε στη συνέχεια ότι σηκώθηκε και ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε πει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης της ομάδας, αλλά πάντα του κολλούσε αυτό που έκανε ο Gruden.

«Είναι το γεγονός ότι έχει μηδενική αυτογνωσία και μηδενική ακεραιότητα, γιατί παρόλο που μου ζήτησε να κάνω κάτι, δεν είχε τις μπάλες για να έχω την πλάτη μου», κατέληξε ο Γκρίφιν.

Ο Robert Griffin III συνέχισε να επικρίνει τον Jay Gruden, τον πρώην προπονητή του στην Ουάσιγκτον, την Πέμπτη. AP

Ο Gruden, ο οποίος ήταν πολύ ενεργός στα social media, απάντησε στο κλιπ μετά τη δημοσίευσή του.

Ο πρώην προπονητής απλά απάντησε: «Θέλεις πραγματικά να παίξεις αυτό το παιχνίδι;»

Στη συνέχεια δημοσίευσε στο X «go race a pigeon» μαζί με ένα κλιπ με τον Griffin να αγωνίζεται με ένα πουλί.

Ο Γκρούντεν και ο Γκρίφιν είχαν ήδη πηγαινοερχόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και ο Γκρούντεν έφτασε στο σημείο να ρίξει μια βολή στον Γκρίφιν σε μια ανάρτηση στο X που φέρεται να διέγραψε νωρίτερα την Πέμπτη.

«Δεν ήσουν αρκετά καλός» φέρεται να έγραψε στη διαγραμμένη ανάρτηση. «Ο Κερκ ήταν καλύτερος. Το Κλίβελαντ δεν σε ήθελε. Βαλτιμόρη [didn’t] είτε. Σταμάτα να με κατηγορείς».

Ο Γκρίφιν είχε παίξει για την Γκρούντεν το 2014 και τελικά καθήλθε στον πάγκο του Κερκ Κάζινς, αφού εξάρθρωσε τον αστράγαλό του νωρίς στη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading