Το εφέ Taylor Swift «απογοητεύει» τους οπαδούς του NFL από τα αποτελέσματα στο γήπεδο: Tony Dungy


Ο Tony Dungy πιστεύει ότι η Taylor Swift κάνει κακό στο NFL.

Ο προπονητής του Hall of Fame, τώρα αναλυτής του NBC, ρωτήθηκε σχετικά με μια δημοσκόπηση που έδειξε ότι λιγότερο από το 25 τοις εκατό των Gen Z-ers θεωρούν τους εαυτούς τους «άπλους λάτρεις των σπορ».

“Νομίζω ότι θα έχουμε πάντα αθλήματα με κάποια μορφή ή τρόπο,” Dungy είπε στο Fox News. «Μερικοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι με αυτό».


Tony Dungy
Ο Tony Dungy είχε ισχυρά λόγια για το γιατί πιστεύει ότι ορισμένοι οπαδοί αισθάνονται «απογοητευμένοι» με το NFL. Getty Images

Στη συνέχεια, ο Dungy ρωτήθηκε για την Taylor Swift, του οποίου το ειδύλλιο με τους Chiefs, Travis Kelce, έχει καταιγίσει το NFL.

“Αυτό είναι το πράγμα που απογοητεύει τους ανθρώπους με τον αθλητισμό τώρα”, είπε ο Dungy. “Υπάρχουν τόσα πολλά από έξω. Η αξία της ψυχαγωγίας και τα διαφορετικά πράγματα αφαιρούν από αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο γήπεδο.”

Ο Swift αναμένεται να είναι παρών στο Arrowhead Stadium το Σάββατο το βράδυ, όταν οι Kelce's Chiefs φιλοξενούν τους Dolphins στον γύρο μπαλαντέρ, με δυνητικά ιστορικά χαμηλά θερμοκρασίες σε όλο το παιχνίδι.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ήταν τακτική στους αγώνες των Chiefs αυτή τη σεζόν, προσελκύοντας αρκετή προσοχή κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων.

Το Page Six την Πέμπτη ανέφερε ότι η Kelce και η Swift σχεδιάζει να αρραβωνιαστεί αυτό το καλοκαίρι.

Οι υπερασπιστές πρωταθλητές του Super Bowl δυσκολεύτηκαν στο δεύτερο μισό της σεζόν, χάνοντας πέντε από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Kelce ήταν μέρος του, αποτυγχάνοντας να φτάσει τα 1.000 γιάρδες υποδοχής για πρώτη φορά από το 2015, αφού επέλεξε να συμμετάσχει στο φινάλε της κανονικής περιόδου της ομάδας.

Ο στρατηγός Patrick Mahomes ήταν εμφανώς απογοητευμένος κατά καιρούς και εθεάθη να επιπλήττει τόσο τους διαιτητές όσο και τους συμπαίκτες του.


Travis Kelce (L.) και Taylor Swift
Το ειδύλλιο του Travis Kelce (L.) και της Taylor Swift έχει κατακλύσει το NFL. AP

“Παίζουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια – παιχνίδια για σύντομη ανάπαυση, νυχτερινά παιχνίδια – και η εμπειρία αυτή θα βοηθήσει”, δήλωσε ο Mahomes νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Πολλά παιδιά αυτής της ομάδας το έχουν κάνει αυτό, οπότε το βήμα προς τα πάνω που βλέπετε πηγαίνοντας στα πλέι οφ, το κάνουμε λίγο μικρότερο, γιατί έχουμε παίξει σε τέτοια παιχνίδια.

«Μπορούμε να βασιστούμε στην εμπειρία μας και να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading