Το μέλλον του Mike Tomlin's Steelers είναι «θολό» καθώς η εμπορική φλυαρία διαπερνάΔύο γνώστες του NFL έχουν διατυπώσει την ιδέα μιας συναλλαγής του Mike Tomlin τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Tomlin είναι προπονητής των Steelers για 17 χρόνια, αλλά η ομάδα έχει 7-7, έχοντας χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια – ενάντια στους Cardinals, Patriots και Colts – και φαίνεται τουλάχιστον πιθανό η θητεία του να φτάνει στο τέλος του δρόμου. .

Η κουβέντα ξεκίνησε την Παρασκευή όταν ο Albert Breer του Sports Illustrated εμφανίστηκε στο “The Herd” στο FS1.

«Δεν νομίζω ότι απολύεται. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό», είπε ο Breer.

«Βλέπω, ωστόσο, μια πορεία προς ένα μέρος όπου δεν θα είναι προπονητής την επόμενη χρονιά».

Ο Breer ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης των Panthers, David Tepper, και ο ιδιοκτήτης των Commanders, Josh Harris, ήταν προηγουμένως ιδιοκτήτες μειοψηφίας στην οργάνωση Steelers.

Οι εμπορικές συζητήσεις έχουν αρχίσει να διαπερνούν τον προπονητή της Steelers, Mike Tomlin. Getty Images

Οι Πάνθηρες ήδη απέλυσε τον Φρανκ Ράιχ ενώ ο επικεφαλής των Commanders Ron Rivera ευρέως θεωρείται ότι βρίσκεται στο καυτό κάθισμα.

«Τόσο ο Χάρις όσο και ο Τέπερ έχουν σχέσεις [Steelers owner] Art Rooney. Και οι δύο έχουν δει τον Mike Tomlin από μέσα. Και μπορούσαν και οι δύο πολύ εύκολα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν στον Αρτ Ρούνεϊ, «Τι θα χρειαζόταν για να φύγει ο Μάικ Τόμλιν από εκεί;» συνέχισε ο Μπριερ.

«Επιπλέον, για τον Μάικ Τόμλιν προσωπικά, και τα δύο αυτά μέρη είναι γεωγραφικά κοντά στην καταγωγή του. Μεγάλωσε στην περιοχή tidewater της Βιρτζίνια. Οπότε, νομίζω ότι ο Αρτ Ρούνεϊ θα το χρωστούσε στον Μάικ Τόμλιν αν αυτές οι ομάδες καλούσαν να πάνε κοντά του και να τον ρωτήσουν τι θέλει να κάνει, και ίσως αυτή είναι η περίσταση όπου και οι δύο αποφασίζουν: «Ήρθε η ώρα. Έχουν περάσει 17 σεζόν. Είσαι εδώ για δύο χρόνια περισσότερο από τον Bill Cowher. Αυτή δυνητικά θα μπορούσε να είναι η στιγμή για να κάνουμε επαναφορά».

Στη συνέχεια, στο The Athletic, η εμπιστευτική του NFL Dianna Russini έγραψε το Σάββατο ότι το μέλλον του Tomlin με τους Steelers «φαίνεται σκοτεινό» μετά την απόδοση της ομάδας πρόσφατα.

Ο ιδιοκτήτης των Panthers, David Tepper, απέλυσε τον Frank Reich ήδη αυτή τη σεζόν. Getty Images
Ο Τζος Χάρις αγόρασε τους Διοικητές της Ουάσινγκτον φέτος από τον Ντάνιελ Σνάιντερ. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

«Το συμβόλαιο του Tomlin λήγει το 2024 και είναι γνωστό ότι ο οργανισμός Steelers δεν θα συμμετάσχει σε συζητήσεις επέκτασης με παίκτες ή προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οπότε περιμένουμε και βλέπουμε», έγραψε ο Russini.

«Υπήρξαν φλυαρίες ότι ίσως οι Steelers θα σκεφτόντουσαν να ανταλλάξουν τον Tomlin στην Ουάσιγκτον, το Σικάγο ή ακόμα και την Καρολίνα για να πάρουν πίσω κάποιες επιλογές. Νομίζω ότι αυτή είναι μια κίνηση που πρέπει να εξετάσουν οι Jets εάν δεν πουληθούν με το τρέχον προσωπικό τους, αλλά ξέρω επίσης ότι οι Steelers κατανοούν την αξία του Tomlin στην πόλη τους.”

Εν μέσω των απωλειών, οι Steelers είχαν κάποια κραυγαλέα προβλήματα προσπάθειας στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου του φαρδιά δέκτη Diontae Johnson δεν κάνει καμία προφανή προσπάθεια για να ανακτήσει ένα σκάσιμο του Jaylen Warren εναντίον των Bengals τον περασμένο μήνα, και ο συνάδελφός του George Pickens ήταν επικρίθηκε ευρέως επειδή αμέλησε να μπλοκάρει σε ένα βιαστικό παιχνίδι του Warren την περασμένη εβδομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading