Το Νο. 4 Χιούστον φοβάται τον τραυματισμό του Αχιλλέα για την Arceneaux


Χιούστον πιστεύει φρουρός Terrance Arceneaux υπέστη σχισμένο Αχιλλέα στην ομάδα του Νίκη με 70-66 πάνω από Texas A&M το Σάββατο και πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με τον Kelvin Sampson.

Ο Arceneaux, ένας στρατηλάτης τεσσάρων αστέρων στην κατηγορία του 2022 ανά ESPN, έχει μέσο όρο 6 πόντους και 5 ριμπάουντ για τους τέταρτους στην κατάταξη Cougars. Ο Sampson είπε ότι ο δευτεροετής φοιτητής μόλις είχε αρχίσει να χτυπά τον βηματισμό του όταν υπέστη τον τραυματισμό χωρίς επαφή στο παιχνίδι.

“Όταν τελείωσε το παιχνίδι, δεν σκέφτηκα καν το παιχνίδι πολύ”, είπε ο Sampson. “Πιστεύω ότι ο Terrance Arceneaux έχει έναν σκισμένο Αχιλλέα και πιθανότατα θα μείνει εκτός για τη χρονιά. Επικεντρώθηκα περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτόν τον νεαρό άνδρα. Δούλεψε τόσο σκληρά. Είχε αρχίσει να παίζει καλά. ”

Ο Arceneaux συνέβαλε σε μια άμυνα του Χιούστον που κατέχει την πρώτη θέση σε προσαρμοσμένη επιθετική απόδοση στο KenPom.

Το Χιούστον έχει δύο ακόμη μη συνεδριακούς αγώνες πριν ξεκινήσει το συνέδριο για πρώτη φορά ως μέλος των Big 12 με έναν εντός έδρας αγώνα εναντίον Δυτική Βιρτζίνια στις 6 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, Εμάνουελ Σαρπ οδήγησε την ομάδα του με 21 πόντους σε νίκη επί των Αγγεών.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading