Το Πακιστάν ανακοινώνει την ομάδα T20I για τη σειρά εναντίον της Νέας Ζηλανδίας


Ο αρχιεπιλογέας ανδρών του Πακιστάν, Wahab Riaz, ανακοίνωσε μια 17μελή ομάδα για τη σειρά πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Λαχόρη, ο Riaz αποκάλυψε ότι ο Mohammad Haris έχει ξεκουραστεί για τη σειρά, τονίζοντας την επίγνωση της διοίκησης για τις δυνατότητές του και την ένταξη στα μελλοντικά του σχέδια.

«Ξεκουράσαμε τον Mohammad Haris για αυτή τη σειρά. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και είναι μέρος των σχεδίων μας για το μέλλον. Υπήρχαν μερικοί εγχώριοι ερμηνευτές στο κρίκετ Πρώτης Κατηγορίας που θέλαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να αυξήσουμε τη δεξαμενή των παικτών μας, έτσι ξεκουράσαμε τον Χάρη από αυτήν την περιοδεία», είπε ο Wahab.

Όσον αφορά τον Shadab Khan, ο Riaz τόνισε τη σημασία του spinner στο κρίκετ T20 του Πακιστάν. Δυστυχώς, ο Khan υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του National T20, απαιτώντας επιπλέον δύο εβδομάδες αποκατάστασης.

«Ο Shadab Khan είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος του κρίκετ T20 του Πακιστάν. Δυστυχώς, υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Τ20 και χρειάζεται άλλες δύο εβδομάδες αποκατάστασης. Μετά από αυτό, θα είναι διαθέσιμος για μπολ», είπε ο Wahab.

Αναφερόμενος στη διαδικασία επιλογής για τη μεσαία τάξη, ο Wahab επεσήμανε την ανάγκη ανάπτυξης παικτών για τις θέσεις τέσσερα έως επτά. Τόνισε τις επιδόσεις του Haseebullah στο PSL και στο κρίκετ της λευκής μπάλας, σημειώνοντας τις εντυπωσιακές συμμετοχές του

«Ο Χασίμπουλαχ έπαιξε μερικές εντυπωσιακές συμμετοχές στο PSL στη μεσαία σειρά και έχει παίξει πολλά στο κρίκετ της λευκής μπάλας. Ανοίγει στο εγχώριο κρίκετ, αλλά για την προσαρμογή της ομάδας, πρέπει να αναπτύξουμε παίκτες για τα νούμερα τέσσερα έως επτά. Οι Khushdil Shah, Asif Ali, Haider Ali, Shoaib Malik, Faheem Ashraf δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τέτοιου είδους αντίκτυπο, οπότε τώρα βρισκόμαστε σε μια φάση οικοδόμησης για να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να χωρέσουν σε αυτές τις θέσεις», πρόσθεσε. .

Ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Χάρις Ραούφ, Ζαμάν Χαν

Τρεις τερματοφύλακες στην ομάδα T20I του Πακιστάν για τη σειρά New Zealand#NZvPAK pic.twitter.com/SBV00CkHyk

— Κρίκετ Πακιστάν (@cricketpakcompk) 19 Δεκεμβρίου 2023

Το προπονητικό καμπ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ στη Λαχόρη στις 28 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Πακιστάν περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία:

12 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Πρώτο T20I στο Ώκλαντ

14 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία – Πακιστάν – Δεύτερο T20I στο Χάμιλτον

17 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τρίτο T20I στο Dunedin

19 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τέταρτο T20I στο Κράιστσερτς

21 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία εναντίον Πακιστάν – Πέμπτη T20I στο Κράιστσερτς