Το ρομάντζο του Travis Kelce-Taylor Swift δέχεται καρτούν πριν από τη χριστουγεννιάτικη σύγκρουση των ΑρχηγώνΤο ειδύλλιο του Travis Kelce με την Taylor Swift παίρνει τη θεραπεία κινουμένων σχεδίων.

Εν όψει του αγώνα εντός έδρας των Χριστουγέννων των Chiefs εναντίον των Raiders, Nickelodeon — που θα μεταδώσει εναλλακτική εκπομπή του παιχνιδιού τη Δευτέρα — αποκάλυψε μια ανάρτηση κινουμένων σχεδίων στο Instagram που προκαλούσε τον διαγωνισμό AFC West, η οποία περιλάμβανε ένα νεύμα στη στενή σχέση του Κάνσας Σίτι με τον σούπερ σταρ της ποπ.

Με λεζάντα “Μπορείς να εντοπίσεις όλα τα Πασχαλινά αυγά;”, μια κινούμενη εκδοχή του Kelce φαίνεται στα γραφικά βραχιόλια φιλίας στο πάτωμα.

Η Page Six ανέφερε ότι η Taylor Swift θα περάσει τις διακοπές με τον φίλο της Travis Kelce. andrewspruill/Instagram
Ο Travis Kelce κάνει ζέσταμα πριν από τον αγώνα Chiefs-Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. AP

Πριν η Swift και η Kelce, και οι δύο 34 ετών, γίνουν ζευγάρι, ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl αποκάλυψε σε μια δόση του Ιουλίου στο podcast του “New Heights” ότι έφτιαξε ένα βραχιόλι φιλίας με τον αριθμό τηλεφώνου του για τον τραγουδιστή του «Cruel Summer».

Σκόπευε να το χαρίσει στη Σουίφτ κατά τη διάρκεια της στάσης της «Eras Tour» στο Κάνσας Σίτι, αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την παράδοση.

«Ήμουν απογοητευμένος που δεν μιλάει πριν ή μετά τις συναυλίες της γιατί πρέπει να κρατήσει τη φωνή της για τα 44 τραγούδια που τραγουδάει, οπότε ήμουν λίγο κουρασμένος που δεν πρόλαβα να της δώσω ένα από τα βραχιόλια που έφτιαξα. για αυτήν», είπε τότε η Kelce.

Ο Travis Kelce και η Taylor Swift κρατιούνται χέρι-χέρι μετά από έναν αγώνα Chiefs τον Οκτώβριο του 2023. AP

Η Σουίφτ ενημερώθηκε για την κραυγή του Κέλτσε και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα από εκεί.

«Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ο Τράβις με εντυπωσίασε στο podcast του, που νόμιζα ότι ήταν μέταλ», λέει. «Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αμέσως μετά. Οπότε περάσαμε ουσιαστικά έναν σημαντικό χρόνο που κανείς δεν γνώριζε, για τον οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί γνωριστήκαμε». Η Σουίφτ είπε στο TIME ως μέρος του εξωφύλλου της για το πρόσωπο της χρονιάς.

Όταν η Σουίφτ πήρε στο πρώτο της παιχνίδι Chiefs Στις 24 Σεπτεμβρίου, αυτή και η Kelce «ήταν ζευγάρι».

Ο Travis Kelce και η Taylor Swift κρατιούνται χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2023. Εικόνες GC

«Νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είδαν το πρώτο μας ραντεβού σε εκείνο το παιχνίδι; Δεν θα ήμασταν ποτέ αρκετά ψυχωτικοί για να ξεκινήσουμε σκληρά ένα πρώτο ραντεβού», είπε.

Η 12 φορές νικήτρια Grammy έχει παρακολουθήσει επτά παιχνίδια των Chiefs αυτή τη σεζόν, με τις εικασίες να αυξάνονται αν θα είναι παρούσα τη Δευτέρα, όταν οι Chiefs θα φιλοξενήσουν τους Raiders.

Η Σελίδα Έξι αναφέρεται Την Τρίτη που η Σουίφτ θα περάσει τις διακοπές με την Κέλτσε, συμπεριλαμβανομένης της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν το Κάνσας Σίτι θα αντιμετωπίσει τους Μπένγκαλς στο στάδιο Arrowhead.

Το CBS θα μεταδώσει τον διαγωνισμό Chiefs-Raiders στη 1 μ.μ. στις 25 Δεκεμβρίου, εκτός από το Nickelodeon ως μέρος του “NFL Nickmas Game”.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading