Το σκάνδαλο Steelers ολοκληρώνεται καθώς ο Kenny Pickett αρνείται τον ισχυρισμό ότι «αρνήθηκε» να ντυθεί για τον αγώνα SeahawksΕρωτήσεις γύρω από τον στρατηγό των Steelers, Kenny Pickett, είναι ανενεργός για τη νίκη της Κυριακής επί των Seahawks, παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος στρατηγός έλαβε ιατρική άδεια μετά από χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, και ένας τοπικός ραδιοφωνικός παρουσιαστής ισχυρίζεται ότι ο ντόπιος του Νιου Τζέρσεϊ δεν ήταν διατεθειμένος να είναι ούτε ο βοηθός του Mason Rudolph ούτε ο τρίτος έκτακτης ανάγκης. στρατηγός.

«Μόλις μου είπαν ότι ο Pickett αρνήθηκε 100 τοις εκατό να είναι το εφεδρικό. Ότι οι συγγραφείς του Steelers το ξέρουν αλλά δεν θα το γράψουν», Mark Madden του 105,9 στο Πίτσμπουργκ έγραψε στο Χ την Δευτέρα.

Ο Pickett διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό την Τρίτη.

«Είδα αναφορές εκεί έξω ότι ένιωθα ότι επιτέθηκα στον χαρακτήρα μου και στο πώς είμαι άνθρωπος, χωρίς καν να μπαίνω στην άποψη του παίκτη», είπε ο Pickett. είπε στους δημοσιογράφους. «Δεν έγινε λόγος για μένα να είμαι εφεδρικός μπακ αυτή την εβδομάδα από την άποψη ότι είμαι δύο. Αν ήμουν αρκετά υγιής για να παίξω και οι προπονητές και οι προπονητές ένιωθαν ότι θα φαίνομαι αρκετά καλός για να παίζω, θα ξεκινούσα και θα έπαιζα. Αν πίστευαν ότι δεν ήμουν, όπως πίστευαν ότι δεν ήμουν, δεν θα ντυνόμουν και θα φορούσα για το παιχνίδι.

«Είναι κάπως τρελό τι θα γράψουν και θα δημοσιεύσουν οι άνθρωποι για να προσπαθήσουν να αποδείξουν την άποψή τους ή να βοηθήσουν την άποψή τους ή την καριέρα τους σε αυτό που κάνετε εσείς. Απογοητεύτηκα που το είδα αυτό χωρίς καμία απόδειξη ή βάση».

Ο Kenny Pickett κατά τη διάρκεια της νίκης των Steelers επί των Seahawks στις 31 Δεκεμβρίου 2023. AP

Ο προπονητής της Steelers, Mike Tomlin, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Pickett, ο οποίος ήταν περιορισμένος στην προπόνηση πριν από τον αγώνα Seahawks, ήταν ανενεργός επειδή ο Rudolph και ο Mitch Trubisky είχαν περισσότερες επαναλήψεις.

Ο Τόμλιν είπε ότι ο Ρούντολφ θα παραμείνει ο βασικός για τον τελικό του Σαββάτου που πρέπει να κερδίσουμε απέναντι στους Ράβενς.

Οι Athletic Steelers κέρδισαν τον συγγραφέα Mark Kaboly, αν και δεν έφτασαν μέχρι τον Madden, εξέφρασαν αμφιβολίες για την κατάσταση του Pickett για τον αγώνα Seahawks.

«ΚΠ [Kenny Pickett] Χθες δεν ντύθηκε λόγω της υγείας του, αλλά 12 ώρες αργότερα είναι καλά και η υγεία του δεν είναι θέμα», είπε ο Kaboly. έγραψε στο Χ.

Ο Kaboly ρωτήθηκε επίσης για την κατάσταση του Pickett κατά τη διάρκεια μια Δευτέρα εμφάνιση στον 93.7 The Fan.

Ο Mike Tomlin (r.) στο πλάι των Steelers κατά τη διάρκεια μιας νίκης επί των Seahawks στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

«Είμαι δύσπιστος για το ότι δεν ντύνεται [Sunday]», είπε ο Kaboly. «Μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το θέσω αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ, πολύ δύσπιστος ότι ήταν 100% απόφαση του Mike Tomlin ότι ο Kenny Pickett δεν ντύθηκε [Sunday.]”

Ο Pickett, 25 ετών, έπαιξε για τελευταία φορά σε μια ήττα από τους Cardinals στις 3 Δεκεμβρίου. Έχασε τις ήττες από τους Patriots and Colts και μια νίκη επί των Bengals προτού ακινητοποιηθεί ξανά στο Σιάτλ.

Ο Τρούμπισκι ισοφάρισε την αρχή στις ήττες από τη Νέα Αγγλία και την Ιντιανάπολη πριν ο Τόμλιν στραφεί στον Ρούντολφ, ο οποίος έχει οδηγήσει το Πίτσμπουργκ (9-7) σε δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο Ρούντολφ, 28 ετών, έχει 567 γιάρδες, δύο αγγίγματα και μηδέν κοψίματα σε δύο και πλέον παιχνίδια φέτος, ενώ ολοκλήρωσε το 68,5 τοις εκατό των πάσες του.

Ο Pickett, σε 12 αγώνες, έχει 2.070 γιάρδες, έξι touchdowns και τέσσερις κοψίματα με ποσοστό ολοκλήρωσης 62.

Ο στρατηγός της Steelers Mason Rudolph (2) ρίχνει εναντίον των Seahawks στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Οι Steelers χρειάζονται μια νίκη στη Βαλτιμόρη συν λίγη βοήθεια για να μπουν στα πλέι οφ, και με τους Ravens να έχουν κατακτήσει τον Νο. 1 σπόρο στο AFC, είναι πιθανό να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες.

Μια νίκη σε συνδυασμό είτε με ήττα Bills, ήττα ή ισοπαλία Jaguars ή ισοπαλία Colts-Texans θα φέρει το Πίτσμπουργκ στη μετά τη σεζόν.

Εάν οι Steelers ισοβαθμήσουν, μπορούν να μπουν με ήττα Jaguars και το παιχνίδι Colts-Texans να μην τελειώσει ισόπαλο.

Μια ήττα των Jaguar σε συνδυασμό με μια νίκη των Broncos και το παιχνίδι Colts-Texans που δεν λήγει ισόπαλο θα φέρει επίσης τους Steelers.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading