Το στοίχημα του Μάικλ Τζόρνταν για το Super Bowl ήρθε με προειδοποίηση για τον Τζούλιαν Έντελμαν: «Μην το μαλώνεις»Μια άλλη ιστορία για τις θρυλικές συνήθειες αθλητικού στοιχήματος του Μάικλ Τζόρνταν έχει εμφανιστεί.

Στο podcast του «Games With Names», ο πρώην δέκτης των New England Patriots Julian Edelman έριξε φως σε μια ξεκαρδιστική αλληλεπίδραση με τον θρύλο του NBA ενόψει του Super Bowl 49 το 2015 εναντίον των Seattle Seahawks.

«Την εβδομάδα πριν από το Super Bowl 2014, πήγα τους ανθρώπους μου για δείπνο, σηκώνομαι και βλέπω τον Derek Jeter και τον Michael Jordan. Ήμουν τρομοκρατημένος», είπε ο Έντελμαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. «Πρόκειται να παίξω στο Super Bowl, και ανεβαίνω, και μπορείτε να πείτε ότι ο Jeter είναι ένας πολύ γοητευτικός τύπος, φιλόξενος. 'Κύριος. Jeter, Julian Edelman, παίζω στο Super Bowl.»

«Είδα τον Τζόρνταν. Ήταν κάπως, σαν, λίγο αδιάφορος. Και μόλις τελειώσει η συζήτηση, περίπου πέντε λεπτά, είμαι έτοιμος να φύγω, ο Τζόρνταν έρχεται κοντά μου. Πήγε, «Γεια σου παιδί, έχω ένα σωρό λεφτά για σένα. Μην το μαλώνεις». Και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μου είπε».

Ο Έντελμαν και η Νέα Αγγλία θα περνούσαν για την Τζόρνταν.


Στοίχημα στο NFL;


Οι Patriots κέρδισαν τους Seahawks με 28-24, επιστρέφοντας από 10 πόντους κάτω για να κερδίσουν το τέταρτο Super Bowl της εποχής Tom Brady-Bill Belichick.

Ο ίδιος ο Έντελμαν έπαιξε υπέροχο παιχνίδι, πιάνοντας εννέα πάσες για 109 γιάρδες, συμπεριλαμβανομένου ενός touchdown με λιγότερο από δύο λεπτά να κερδίσει το παιχνίδι για τη Νέα Αγγλία, προφανώς βοηθώντας τον GOAT του μπάσκετ σε μια τεράστια πληρωμή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading