Το σύνολο του Jets-Patriots Week 18 θα ήταν το χαμηλότερο του NFL από το 2005


Η μάχη των φτωχών παραβάσεων θα είναι σε πλήρη προβολή την Κυριακή, καθώς δύο θλιβερές εποχές φθάνουν στο τέλος τους.

Το Week 18 Jets-Patriots slugfest της Κυριακής αναμένεται να φτάσει στους 30,5 συνολικά πόντους, το χαμηλότερο σύνολο που θα έχουμε δει στο NFL από το 2005, όπως αναφέρθηκε από το Action Network και επιβεβαιώθηκε από BetMGM.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Patriots αντιμετώπισαν τους Steelers στο “Thursday Night Football” με ένα σύνολο που έφτασε τόσο χαμηλό όσο 29,5 πόντους πριν το παιχνίδι, αλλά τελικά μπήκαν αιχμηρά χρήματα για να ωθήσουν το σύνολο στους 31.

Πρέπει Jets-Patriots ανέβαινε στα 30,5 όπως είναι η τρέχουσα τιμή, θα ήταν το χαμηλότερο από τότε που οι Bears αντιμετώπισαν τους Steelers στις 11 Δεκεμβρίου 2005.

Οι New York Jets πρόκειται να ξεπεράσουν τον Trevor Siemian για άλλη μια φορά αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι από τον Bailey Zappe που καλεί τους Patriots.

Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και η Νέα Αγγλία ήρθε στην κορυφή με τη νίκη με 15-10. Το σύνολο που προηγήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι ορίστηκε στους 37 πόντους.

Σε εκείνο το παιχνίδι συμμετείχαν δύο διαφορετικές ομάδες καθώς ο Mac Jones ξεκινούσε για τη Νέα Αγγλία απέναντι από τον Zach Wilson.

Οι δύο άμυνες είναι από τις καλύτερες στο NFL, με τους Patriots να επιτρέπουν τις λιγότερες γιάρδες ανά μεταφορά στο πρωτάθλημα και τους Jets να κατατάσσονται στο Νο. 1 έναντι της πάσας, σύμφωνα με το Pro Football Focus.

Ο Ζάπε γύρισε την μπάλα τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους σερί Buffalo Bills την Κυριακή.


Οι Patriots κέρδισαν τους Jets, 15-10, στην Εβδομάδα 3.
Οι Patriots κέρδισαν τους Jets, 15-10, στην Εβδομάδα 3. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Κατά το άνοιγμα, τα Jets περιέργως συμπεριλήφθηκαν ως φαβορί για τον αγώνα δρόμου της Κυριακής, αλλά αυτό δεν πέρασε από το δρόμο καθώς θέλουν να δυνητικά τερματίσει τη θητεία του Bill Belichick με απώλεια.

Μπήκαν πολλά χρήματα στο Patriots +1 στο άνοιγμα και τα χρήματα δεν έχουν σταματήσει ακόμα.

Η Νέα Αγγλία είναι επί του παρόντος ένα φαβορί 1,5 πόντων στο BetMGM τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με ένα ελαφρύ αποτέλεσμα στο φαβορί στο -120.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading