Το χιόνι δεν εμποδίζει τη Bills Mafia να πηδήξει μέσα από το φλεγόμενο τραπέζι πριν από τον αγώνα των πλέι οφΔεν έχει σημασία πόσο κρύο κάνει ή πόσο χιονίζει: Το Bills Mafia δεν θα σταματήσει.

Οι οπαδοί που πηδούν μέσα από φλεγόμενα τραπέζια κατά τη διάρκεια των πίσω πυλών δεν είναι κάτι καινούργιο στο Orchard Park και ο καιρός δεν πτόησε μια ομάδα οπαδών των Bills από το να πηδήξουν μέσα από ένα τραπέζι που άναψε φωτιά τη Δευτέρα το απόγευμα πριν από τον αγώνα πλέι οφ των Bills με τους Steelers.

Ένας χρήστης X δημοσίευσε βίντεο με τρεις θαυμαστές να πηδούν από ένα μεγάλο χιόνι μέσα από το τραπέζι καθώς οι θεατές τους επευφημούσαν.

Το παιχνίδι Bills εναντίον Steelers ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 13:00, αλλά το Σάββατο ο αγώνας αναβλήθηκε για τη Δευτέρα στις 16:30. λόγω της χιονοθύελλας που έπληξε τη Δυτική Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο.

Το χιόνι στο Highmark Stadium συσσωρεύτηκε τόσο πολύ που οι Bills πρόσφεραν στους ανθρώπους 20 $ την ώρα για να βοηθήσουν να φύγει το χιόνι.

Οι οπαδοί των Bills περνούν από ένα φλεγόμενο τραπέζι πριν από τον αγώνα τους στα πλέι οφ εναντίον των Steelers στις 15 Ιανουαρίου 2024. X/@marKUSguetta

Οι άνθρωποι που μπόρεσαν να περπατήσουν μέχρι το στάδιο άρχισαν να φτυαρίζουν τις προσπάθειες την Κυριακή. Οι βάρδιες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το βράδυ του Σαββάτου αλλά καθυστέρησαν.

ΕΝΑ η ταξιδιωτική απαγόρευση παρέμεινε σε ισχύ στην περιοχή το απόγευμα της Κυριακής, εμποδίζοντας τους οπαδούς να οδηγήσουν στο γήπεδο.

Ενώ το γήπεδο φαίνεται σε καλή κατάσταση, το χιόνι εξακολουθούσε να καλύπτει τις περισσότερες θέσεις στο στάδιο καθώς πλησίαζε η έναρξη της Δευτέρας, με τους οπαδούς να χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να το καθαρίσουν.

Οι θαυμαστές ποζάρουν κατά τη διάρκεια μιας πίσω πόρτας πριν από τον αγώνα Bills εναντίον Steelers στις 15 Ιανουαρίου 2024. Getty Images
Οι οπαδοί χρησιμοποιούν χαρτόκουτα για να γλιστρήσουν σε μια τράπεζα χιονιού έξω από το στάδιο Bills πριν από τον αγώνα τους στα πλέι οφ εναντίον των Steelers στις 15 Ιανουαρίου 2024. Getty Images
Ένας εργαζόμενος καθαρίζει το χιόνι από τις θέσεις πριν από τον αγώνα πλέι οφ Bills εναντίον Steelers στις 15 Ιανουαρίου 2024. AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του Bills βυθίζονται στις φλόγες. το είδος της τελετουργίας πηγαίνει πίσω τουλάχιστον αρκετά χρόνια.

Εάν οι Bills κερδίσουν, θα φιλοξενήσουν τους Αρχηγούς στον γύρο τμημάτων την Κυριακή. Εάν οι Steelers κερδίσουν, θα επισκεφθούν τους Ravens την Κυριακή, ενώ οι Chiefs θα φιλοξενήσουν τους Texans το Σάββατο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading