Το 'Big Dom' επιστρέφει στο πλάι των Eagles για τον αγώνα πλέι οφ εναντίον των Buccaneers


Ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη του προσωπικού των Eagles θα είναι πίσω στο περιθώριο της Δευτέρας το βράδυ, όταν θα αντιμετωπίσουν τους Buccaneers στον γύρο μπαλαντέρ NFC.

Ο επικεφαλής ασφαλείας Dom DiSandro, γνωστός και ως “Big Dom”, θα έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει τη θέση του στο περιθώριο μετά από απαγόρευση παραμονής εκεί μετά από ένα περιστατικό της Εβδομάδας 13 με τον lineback των 49ers, Dre Greenlaw.

Μετά τον καβγά και τον αποκλεισμό από τα πλάγια για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, ο DiSandro έχει αποκτήσει λατρεία από τους οπαδούς των Eagles και έχει γίνει φανερό πόσο πολύ σημαίνει για τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια.

DiSandro — περιγράφεται ως «διόρθωση» στο Philadelphia Inquirer από τον αμυντικό γραμμής Nakobe Dean — παρέμεινε παρουσία στην ομάδα παρόλο που δεν του επιτρεπόταν φυσικά να είναι στο πλάι κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα.

Οι Eagles ανέφεραν σε μια δήλωση τον Δεκέμβριο ότι ο DiSandro συνέχισε να «εκπληρώνει τον ρόλο του με την ομάδα σε όλες τις άλλες ικανότητες».


Ο Dom DiSandro θα επιστρέψει στο περιθώριο των Eagles το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Dom DiSandro θα επιστρέψει στο περιθώριο των Eagles το βράδυ της Δευτέρας. Getty Images

«Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν παρατηρείτε πραγματικά τη σημασία που έπαιζε στην ομάδα μας μέχρι να φύγει», είπε ο αριστερός τάκλιν Τζόρνταν Μαϊλάτα στον Inquirer. «Και είναι σαν, [expletive]. Δεν εκτελούμε από τότε που έφυγε. Παίρνουμε τα δικά μας [expletive] κτύπησε αφού είχε φύγει. Ίσως λοιπόν να ήταν λίγο από αυτό το καλό juju.

«Λοιπόν, νομίζω ότι οι θετικές δονήσεις, φίλε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ θετικό άτομο. Ειδικά τις ημέρες των αγώνων. Θα σε βάλει κλειδωμένο μέσα. Οπότε θα είναι υπέροχο να τον γυρίσεις, σίγουρα. Μόνο η ενέργεια. Την ενέργεια που χρειαζόμασταν».

Οι Eagles έκλεισαν τη σεζόν με 1-5, συμπεριλαμβανομένης της ήττας από τους 49ers και είδαν τους Cowboys να κερδίζουν το NFC East.

Ο DiSandro βρήκε τον εαυτό του να μην του επιτρέπεται στο πλάι αφού μπήκε σε αυτό με τον Greenlaw στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο Γκρίνλοου είχε χτυπήσει στο έδαφος τον δέκτη DeVonta Smith και ο DiSandro μπήκε ανάμεσα στους δύο παίκτες, κάτι που οδήγησε τον linebacker του San Francisco να ανταλλάξει λόγια με τον DiSandro και να δείξει επιθετικά και να αγγίξει το πρόσωπο του επικεφαλής ασφαλείας των Eagles.

Η σκηνή οδήγησε πολλούς παίκτες των Eagles, συμπεριλαμβανομένου του Shaquille Leonard, να συσπειρωθούν γύρω από τον DiSandro.

«Θα πάτε στον πόλεμο για τέτοιους ανθρώπους», είπε ο Λέοναρντ, σύμφωνα με το Inquirer. «Για μένα, είναι σαν τους ανθρώπους του εξοπλισμού που κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά και το προσωπικό της καφετέριας που κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά, που δεν λαμβάνει καμία αναγνώριση. Θέλεις να βγεις έξω και να κερδίσεις όχι μόνο για τους συμπαίκτες σου και τους προπονητές».


  Ο 49ers linebacker Dre Greenlaw (57) είχε μια διαμάχη με το μέλος του προσωπικού των Philadelphia Eagles Dom DiSandro κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου στο Lincoln Financial Field στις 4 Δεκεμβρίου.
Ο 49ers linebacker Dre Greenlaw (57) είχε μια διαμάχη με το μέλος του προσωπικού των Philadelphia Eagles Dom DiSandro κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου στο Lincoln Financial Field στις 4 Δεκεμβρίου. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι Eagles and Bucs έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 20:15 το βράδυ της Δευτέρας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading