Το Breece Hall έχει τολμηρές εγγυήσεις για τη σεζόν 2024: «Θα είμαι All Pro»


Το Breece Hall θέτει ήδη στόχους για τη σεζόν του 2024.

Το δεύτερο έτος Jets που τρέχει πίσω μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Τετάρτης μετά την ανακοίνωση των καταλόγων του NFL Pro Bowl, και ενώ ο Hall δεν ήταν μεταξύ αυτών που πήγαιναν στο Ορλάντο φέτος, είχε πολλές εγγυήσεις για την επόμενη χρονιά.

«Σας λέω τώρα το 2024: Θα γίνω κορυφαίος RB. Θα είμαι στο Pro Bowl. Θα είμαι All Pro. Και θα συνεχιστεί χρόνια μετά». έγραψε στο Χ.

Αν και θα το κάνει δεν θα συμμετάσχει στους αμυντικούς που ξεχωρίζουν τους Sauce Gardner και Quinnen Williams φέτος, ο Hall επέστρεψε από ένα σχισμένο ACL το 2022 για να έχει ένα σταθερό 2023, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο 22χρονος που τρέχει πίσω έχει σηκώσει 179 ορμητικές γιάρδες και τρία συνολικά touchdown, δύο στο έδαφος και ένα στον αέρα.


Jets running back Breece Hall (20) γιορτάζει το touchdown του κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου ενάντια στους Houston Texans
Ο Breece Hall γιορτάζει το touchdown του κατά το τέταρτο τρίμηνο κατά τη διάρκεια της νίκης των Jets επί των Texans νωρίτερα στη σεζόν. Bill Kostroun/New York Post

Ενώ το προϊόν της Πολιτείας της Αϊόβα με πιθανό φινίρισμα ντροπαλό. από 1.000 γιάρδες που τρέχουν αυτή τη σεζόν, έχει το καλύτερο της ομάδας 1.395 συνολικά γιάρδες από τη μάχη (816 στο έδαφος και 579 δέκτες).

Έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί διπλή απειλή έξω από το πίσω μέρος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στους Jets στους στόχους αυτή τη σεζόν (93) μόνο πίσω από το 163 του Garrett Wilson.

Τα οκτώ συνολικά touchdowns του – τέσσερα με ορμή και λήψη – οδηγούν την ομάδα.


Αίθουσα Breece
Το Breece Hall ήταν μια διπλή απειλή για τους Jets αυτή τη σεζόν. Charles Wenzelberg / New York Post

Νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος για να χρειαστούν λίγο χρόνο αυτοί οι τραυματισμοί του ACL», είπε ο προπονητής των Jets, Robert Saleh είπε ο Brian Costello της The Post Την προηγούμενη εβδομάδα. «Θυμηθείτε, έχασε όλους τους OTA, έχασε όλο το προπονητικό στρατόπεδο, απλώς προσπαθούσε να προπονηθεί. Όχι για να του δώσω κάτι, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί τόσο πολύ από την άποψη ότι απλά δεν είναι ικανοποιημένος. Θέλω να βεβαιωθώ ότι το λέω σωστά, αλλά καταλαβαίνοντας, πάρτε ότι δίνει η άμυνα και η αθλητικότητά σας θα κάνει τα υπόλοιπα, οπότε κατεβάζει τον ώμο του.

«Γίνεται κάθετος. Είναι ευκαιριακός όσον αφορά την εύρεση λωρίδων και ελεύθερου χώρου για να τρέξει και κάνει φοβερή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες. Φαίνεται υπέροχος και μετά ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Αλλά ο Χολ δεν ήταν ο μόνος Τζετ που φαινόταν να θέλει περισσότερα την επόμενη σεζόν.

Ο Linebacker Quincy Williams αναρτήθηκε στο Χ: «2024: Leave No Doubt», αφού έμεινε εκτός του ρόστερ του Pro Bowl.

Έχει καταγράψει συνολικά 131 τάκλιν, δύο αναγκασμένα τάκλιν και δύο σάκους αυτή τη σεζόν, αλλά δεν θα κατευθυνθεί νότια μαζί με τον αδερφό του Κουίνεν για τη βιτρίνα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading