Το Breece Hall ήταν ένα λαμπρό φως στην απογοητευτική σεζόν του 2023 του JetsΚαθώς η απογοητευτική σεζόν 2023 των Jets πλησιάζει στο τέλος της, υπήρξε τουλάχιστον μία θετική εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες που δίνει ελπίδα για το 2024 και μετά.

Προέκυψε το Breece Hall ως όχι απλώς δρομέας, αλλά και πασάς τις τελευταίες εβδομάδες και το προπονητικό επιτελείο των Jets έχει ένα σχέδιο για το πώς θα τον χρησιμοποιήσει την επόμενη χρονιά.

Για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ο Hall ήταν εκτός γηπέδου με την τρίτη πτώση.

Οι Τζετς χρησιμοποίησαν τον Μάικλ Κάρτερ ως τρίτο μπακ πριν τον αφήσουν ελεύθερο στα μέσα της σεζόν.

Αρχικά, μετά την κίνηση του Κάρτερ, οι Jets πήγαν στον Ντάλβιν Κουκ σε περνώντας κάτω.

Αλλά πρόσφατα ήταν ο Hall, και έκανε την παραγωγή.

Στους τελευταίους επτά αγώνες, ο Χολ έχει 48 δεξιώσεις για 333 γιάρδες και τρεις λαβές touchdown.

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια των Jets, είχε μόλις 26 δεξιώσεις για 246 γιάρδες και ένα touchdown.

ο Τα τζετ στοχεύουν περισσότερο τον Χολ και εκείνος ανταποκρίνεται.

Οι New York Jets που τρέχουν πίσω, ο Breece Hall, τρέχει μπροστά από την linebacker των Cleveland Browns Sione Takitaki κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου το βράδυ της Πέμπτης. AP

Ο χρόνος παιχνιδιού του Χολ περιορίστηκε λίγο νωρίς καθώς επέστρεψε από τον τραυματισμό του ACL που υπέστη τον Οκτώβριο του 2022.

Τώρα κοιτάζει μέχρι πίσω.

Για τη σεζόν, το Hall έχει 186 ορμές για 816 γιάρδες και τέσσερις ορμητικές πτώσεις μαζί με 74 δεξιώσεις για 579 γιάρδες και τέσσερις τάτνταουν.

Τα οκτώ touchdown του οδηγούν την ομάδα.

«Πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνος για αυτούς τους τραυματισμούς του ACL να χρειαστούν λίγο χρόνο», είπε ο προπονητής των Jets, Robert Saleh. «Θυμηθείτε, έχασε όλους τους OTA, έχασε όλο το προπονητικό στρατόπεδο, απλώς προσπαθούσε να προπονηθεί. Όχι για να του δώσω κάτι, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί τόσο πολύ από την άποψη ότι απλά δεν είναι ικανοποιημένος. Θέλω να βεβαιωθώ ότι το λέω σωστά, αλλά καταλαβαίνοντας, πάρτε ότι δίνει η άμυνα και η αθλητικότητά σας θα κάνει τα υπόλοιπα, οπότε κατεβάζει τον ώμο του.

«Γίνεται κάθετος. Είναι ευκαιριακός όσον αφορά την εύρεση λωρίδων και ελεύθερου χώρου για να τρέξει και κάνει φοβερή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες. Φαίνεται υπέροχος και μετά ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Ο Breece Hall και ο Jason Brownlee πανηγυρίζουν ένα touchdown στο πρώτο τέταρτο εναντίον των Cleveland Browns. Getty Images

Οι Jets πήγαιναν συχνά στο Hall στο τέταρτο τρίμηνο όταν συρρέουν. Κάποιος αμφισβήτησε αν αυτή ήταν μια σωστή στρατηγική μετά από αυτό Ήττα με 37-20 από τους Μπράουν το βράδυ της Πέμπτης, υπονοώντας ότι οι σύντομες πάσες δεν ήταν έξυπνες γιατί η ομάδα έπρεπε να σκοράρει γρήγορα.

«Μπορώ να σκοράρω όποτε αγγίζω την μπάλα. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό ή κάτι τέτοιο», είπε ο Χολ. «Νιώθω ότι ο στρατηγός θα πάρει αυτό που του δίνει η άμυνα. Δεν μπορείς να ζορίσεις τίποτα γιατί αν ζορίσεις κάτι, γυρνάς την μπάλα ανάποδα».

Όπως ολόκληρη η επίθεση των Jets, η παραγωγή του Hall το 2023 πληγώθηκε από την απώλεια του στρατηγού Aaron Rodgers στην Εβδομάδα 1.

Αλλά ο Χολ έδειξε τώρα τι μπορεί να κάνει στο passing game και αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί το 2024 με ένα Ο υγιής Ρότζερς επέστρεψε στο κέντρο.

Το Breece Hall γιορτάζει ένα touchdown εναντίον των Commanders. Charles Wenzelberg / New York Post

«Όλη αυτή η σεζόν ήταν απογοητευτική. Έχω κίνητρο κάθε εβδομάδα», είπε ο Χολ. «Δούλεψα τον κώλο μου αυτή την εκτός εποχής για να επιστρέψω. Περιμένω να είμαι ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και δεν μπόρεσα να το δείξω όλη τη σεζόν».

Ο Saleh ξέρει ότι οι Jets πρέπει να φέρουν την μπάλα στον Hall και τον Garrett Wilson για να έχουν επιτυχία.

Ο Hall έχει γίνει καλύτερος στις διαδρομές που τρέχει καθώς προχωρούσε η σεζόν.

«Αποτελεί απειλή κάθε φορά που αγγίζει την μπάλα», είπε ο Σάλεχ. «Προφανώς στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ο Μάικλ, προς τιμήν του, είναι ένας πολύ καλός μπακ, ο Μάικλ Κάρτερ, αλλά χωρίς αυτόν εδώ, Μπρις, γίνεται υγιής. Έχει περάσει πάνω από ένα χρόνο από τον τραυματισμό του στο ACL και κάνει φοβερή δουλειά.

«Κάνει φοβερή δουλειά έξω από το μετόπισθεν τρέχοντας την μπάλα και κάνει απίστευτη δουλειά με το τρέξιμο διαδρομής και το πιάσιμο της μπάλας και το κάθετο και σίγουρα δεν ταιριάζει».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading