Το Breece Hall υπόσχεται καλύτερες μέρες για τα Jets στο «εγγύς μέλλον»


CLEVELAND – Όταν ξεκίνησε η σεζόν, οι Jets περίμεναν να είναι μια ομάδα που θα γιορτάζει μια θέση στα πλέι οφ τον Δεκέμβριο. Αντίθετα, παρακολούθησαν τους Μπράουνς να κερδίζουν μια θέση στα πλέι οφ την Πέμπτη το βράδυ με έναν Νίκη με 37-20 επί των Τζετς.

Οι οπαδοί των Browns πανηγύρισαν την απίθανη θέση της ομάδας τους στα πλέι οφ στο τέλος του αγώνα. Υπήρξε ένας τεράστιος πανηγυρισμός μέσα στο στάδιο Cleveland Browns, κάτι που οι Jets ελπίζουν να νιώσουν σύντομα.

«Θα πω απλώς σε όλους να κάνουν τα γέλια τους τώρα γιατί δεν πρόκειται να είναι έτσι στο εγγύς μέλλον», είπε ο Breece Hall που τρέχει πίσω. «Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι κάνουμε.”

Οι Jets είναι τώρα 6-10 και η ξηρασία τους στα πλέι οφ είναι 13 σεζόν, αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη στα αθλήματα της Βόρειας Αμερικής.

Οι Jets πίστευαν ότι θα κόψουν αυτό το σερί φέτος με τον Aaron Rodgers να είναι στρατηγός, αλλά ο τραυματισμός του με τον Αχιλλέα στην Εβδομάδα 1 τερμάτισε αυτή την ελπίδα.


Ο Breece Hall, ο οποίος είχε 84 γιάρδες ορμητικό και ένα touchdown, προσπερνά τον linebacker Sione Takitaki κατά τη διάρκεια της ήττας των Jets με 37-20 από τους Browns.
Ο Breece Hall, ο οποίος είχε 84 γιάρδες ορμητικό και ένα touchdown, προσπερνά τον linebacker Sione Takitaki κατά τη διάρκεια της ήττας των Jets με 37-20 από τους Browns. AP

Ο Χολ είχε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι με 84 γιάρδες και 42 γιάρδες υποδοχής καθώς και το μοναδικό επιθετικό touchdown της ομάδας.

«Όλη αυτή η σεζόν ήταν απογοητευτική», είπε ο Χολ. «Έχω κίνητρο κάθε εβδομάδα. Δούλεψα τον κώλο μου αυτή την εκτός εποχής για να επιστρέψω. Περιμένω να είμαι ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και δεν μπόρεσα να το δείξω όλη τη σεζόν».


Οι Jets είχαν 12 πέναλτι, μια εβδομάδα μετά από 14. Οι Jets οδηγούν το NFL στα πέναλτι αυτή τη σεζόν.

Είχαν μερικούς κοκαλωτούς το βράδυ της Πέμπτης, σαν 12 άντρες στη κουβέντα και απέτυχαν να παραταχθούν σωστά.


Ο προπονητής των Jets Robert Saleh λέει ότι πρέπει "καταλάβω" πώς να μειώσει τα πέναλτι της ομάδας.
Ο προπονητής των Jets, Robert Saleh, λέει ότι πρέπει να «ψάξει» πώς να μειώσει τα πέναλτι της ομάδας. Getty Images

«Πρέπει να το καταλάβω», είπε ο προπονητής των Jets, Robert Saleh.

Αριστερό τάκλιν ο Μέχι Μπέκτον είχε τρία πέναλτι στον αγώνα.


Οι Browns ήταν χωρίς αστέρι WR Amari Cooper, ο οποίος ήταν ανενεργός.

Ο Κούπερ εμφανίστηκε στην αναφορά τραυματισμού με τραυματισμό στη φτέρνα αυτή την εβδομάδα.

Ο Κούπερ έβγαινε από ένα παιχνίδι υποδοχής 265 γιάρδων εναντίον των Τεξανών.


Το Jets WR Garrett Wilson έκανε πάνω από 1.000 γιάρδες λήψης για τη σεζόν το βράδυ της Πέμπτης.

Είναι ο πρώτος δέκτης Jets wide με διαδοχικές σεζόν 1.000 γιάρδων από τον Keyshawn Johnson το 1998-99.


Οι Jets ανέβασαν τους FB Nick Bawden και DL Bruce Hector από την ομάδα εξάσκησης για το παιχνίδι. … WR Allen Lazard (ασθένεια) ήταν μια έκπληξη ανενεργός. Οι υπόλοιποι ανενεργοί ήταν: QB Aaron Rodgers, QB Zach Wilson, OL Austin Deculus, TE Jeremy Ruckert, DE Carl Lawson και CB Bryce Hall.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading