Το DraftKings κατακρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την «αρπακτική» αγορά του Super Bowl


Φανταστείτε να στοιχηματίζετε σε ένα στήριγμα που δεν είχε ποτέ σουτ.

Μια περίεργη στοιχηματική αγορά κυκλοφόρησε DraftKings νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε σε έναν παίκτη να πετύχει ένα touchdown στο Super Bowl, ακόμα κι αν η ομάδα αποκλειστεί τέσσερις εβδομάδες πριν, και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το να είσαι καινοτόμος σε αυτόν τον κλάδο είναι πώς αθλητικά βιβλία προχωρήστε, αλλά μερικές φορές η καινοτομία πέφτει με τα μούτρα.

Σε αυτήν την περίπτωση, ελπίζετε ότι η ομάδα του παίκτη που στοιχηματίσατε θα κάνει το Super Bowl και ίσως να λάβετε κάποια τιμή κλεισίματος (CLV) στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αλλά αν ο παίκτης σας δεν φτάσει στο μεγάλο παιχνίδι, αυτό το στοίχημα εξακολουθεί να είναι δράση, βαθμολογείται ως απώλεια και τα χρήματά σας θα δωριστούν στον γίγαντα του τζόγου.

Για παράδειγμα, εάν τα Lions αποβληθούν στον γύρο Wild Card εναντίον των Rams και ποντάρετε στον Jahmyr Gibbs να πετύχει ένα touchdown (11/1), το στοίχημά σας θα βαθμολογηθεί ως απώλεια.

Έτσι θα πάνε τα περισσότερα από αυτά τα στοιχήματα.

Αρχικά, η αγορά δεν απαριθμούσε καν ότι όλα τα στοιχήματα ήταν δράση.

Για να δείτε τη ρήτρα ότι όλα τα στοιχήματα ήταν πράξη, έπρεπε αρχικά να την προσθέσετε στο στοιχηματικό σας δελτίο για να δείτε τα ψιλά γράμματα.

Ο χρήστης X Neil Greenberg αποκάλεσε την αγορά «αρπακτική» σε α θέση της στοιχηματικής αγοράς.

Οι DraftKings άλλαξαν τη διατύπωση λίγο αφότου ο Connor Allen του 4for4Football δημοσίευσε αρχικά την αγορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας “όλα τα στοιχήματα είναι δράση” απευθείας κάτω από την πραγματική αγορά.

“Τρελό γιατί θα έπαιρνες καλύτερα χρήματα απλώς στοιχηματίζοντας τη γραμμή χρημάτων για κάθε παιχνίδι για να κάνουν οι ομάδες το Super Bowl,” @MillyMakerSZN σχολίασε το Χ.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των παικτών ήταν ο Najee Harris να σημειώσει ένα touchdown στο Super Bowl, το οποίο άνοιξε στις 35/1 — ιδιαίτερα εξωφρενικό δεδομένου ότι οι Steelers είναι 45/1 για να φτάσουν στο Super Bowl.

Αυτό θα μπορούσε να ήταν λάθος, καθώς ο DraftKings έχει από τότε μεταφέρει τις πιθανότητες του στο 90/1.

Υπάρχουν όμως και άλλα τρομερά παραδείγματα σε αυτή την αγορά στοιχημάτων.

Ένας άλλος δύσκολος που πρέπει να δούμε είναι ο Ronnie Bell στο 14/1 για να πετύχει ένα touchdown στο Super Bowl.

Οι 49ers είναι -125 για να φτάσουν στο Super Bowl και ο μέσος όρος των αποδόσεων του σκόρερ TD του Bell ήταν +1888,89 τελευταία εννέα παιχνίδια της σεζόν.

Έπιασε μόνο έξι πάσες αυτή τη σεζόν.

Αυτή η γραμμή θα πρέπει να είναι περίπου 30/1 τουλάχιστον και θα μπορούσε να πάει ψηλότερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν 45/1 για να πετύχει ένα touchdown μόλις την περασμένη εβδομάδα κόντρα στους Rams, κάτι που έκανε στη μοναδική του υποδοχή.


Ο Christian McCaffrey πέρασε πολύ χρόνο στο endaone το 2023.
Ο Christian McCaffrey πέρασε πολύ χρόνο στην τελική ζώνη το 2023. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Αυτή η αγορά στοιχημάτων είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή της ομάδας για να κερδίσει τα επόμενα τρία παιχνίδια της (να κερδίσει το συνέδριο) και στη συνέχεια αυτός ο παίκτης να σημειώσει ένα touchdown.

Η προβολή των αποδόσεων δεν είναι εύκολη, αλλά οι εκκρεμείς αντιστοιχίσεις, εδώ είναι μερικά παραδείγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε την πραγματική αξία αυτών των στηρίξεων.

  • Christian McCaffrey: Οι 49ers κερδίζουν το Πρωτάθλημα Διάσκεψης (-125) + Προβλεπόμενες αποδόσεις σκόρερ TD (-200;)
  • Tony Pollard: Οι Cowboys κερδίζουν το Conference Championship (+340) + Προβλεπόμενες αποδόσεις σκόρερ TD (-110;)
  • Ronnie Bell: Οι 49ers κερδίζουν το Πρωτάθλημα Διάσκεψης (-125) + Προβλεπόμενες αποδόσεις σκόρερ TD (+15/1;)

Χρησιμοποιώντας τις προβολές που αναφέρονται παραπάνω, οι πραγματικές πιθανότητες για τον McCaffrey θα ήταν μια εύλογη αξία γύρω στο +176, εν αναμονή του τρόπου με τον οποίο θα κλονιστεί το bracket, ενώ του Pollard θα ήταν γύρω στο +740. Το Bell's έρχεται στο +2780 χρησιμοποιώντας τον παραπάνω τύπο.

Αυτά υπόκεινται σε αλλαγές με ανατροπές και αναμετρήσεις, κ.λπ., αλλά ανεξάρτητα από αυτό, η δυναμική σε αυτές τις γραμμές είναι αρκετά υψηλή και οι παίκτες έκαναν γνωστά τα συναισθήματά τους.

Είναι καλύτερα να κάνετε την ομάδα να κερδίζει κάθε παιχνίδι πλέι οφ, να ρίξετε τα κέρδη και στη συνέχεια να στοιχηματίσετε σε έναν παίκτη της επιλογής σας να σκοράρει ένα touchdown στις 11 Φεβρουαρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading