Το ILT20 2024 ξεκινά: Πακιστανοί αστέρες θα φτάσουν σύντομα


Η δεύτερη σεζόν του International League T20 (ILT20) ξεκίνησε την Παρασκευή στη Sharjah.

Οι διοργανωτές επέλεξαν να παραλείψουν την τελετή έναρξης αυτή τη φορά. Οι Sharjah Warriors και Gulf Giants θα παίξουν τον εναρκτήριο αγώνα. Το παιχνίδι έληξε με ήττα για τους Sharjah Warriors με 31 σερί.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες, τα αστέρια του κρίκετ του Πακιστάν, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του Pakistan T20, Shaheen Shah Afridi, θα συμμετάσχουν σύντομα στο τουρνουά. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξή τους.

Ο Shaheen Shah Afridi και ο Azam Khan θα αναχωρήσουν για το Ντουμπάι τη Δευτέρα, αφού παίξουν τον τελικό αγώνα T20 με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Shadab Khan είναι επίσης μέλος της ομάδας τους, Desert Vipers. Το franchise έχει αποκτήσει τις υπηρεσίες του τέταρτου Πακιστανού, Mohammad Amir.

Οι Desert Vipers είχαν αρχικά σκεφτεί να διορίσουν τον καπετάνιο του Pakistan T20 και για το ILT20, αλλά έχοντας κατά νου τη διαθεσιμότητα, αποφάσισαν να διορίσουν τον Colin Munro ως καπετάνιο.

Ο Πακιστανός Imad Wasim συμπεριλήφθηκε στην ομάδα από τους Abu Dhabi Night Riders. Οι διοργανωτές έχουν επιδείξει συγκεκριμένα τις πιο μεγάλες εικόνες του Shaheen σε διάφορες τοποθεσίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ελπίζοντας ότι η άφιξη των Πακιστανών αστέρων θα τονώσει περαιτέρω τον ενθουσιασμό του πρωταθλήματος.