Το KU επιβιώνει από τον φόβο με την καθυστερημένη αύξηση, συγκρατεί το TCUΛΟΡΕΝΣ, Καν. — Χάντερ Ντίκινσον σκόραρε με 3,4 δευτερόλεπτα να σηκώσουν το Νο. 2 Κάνσας το παρελθόν TCU 83-81 το Σάββατο.

Ο Ντίκινσον, ο οποίος ηγήθηκε του Κάνσας με 30 πόντους, πέτυχε ένα ζευγάρι ελεύθερων βολών μετά από ένα κραυγαλέο φάουλ στα TCU's Ο Έρνεστ Ούντε Τζούνιορ. με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει για την ισοφάριση. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ντίκινσον Dajuan Harris Jr.'s αστοχία στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το Κάνσας (13-1, 1-0 Big 12) πήρε επίσης 18 πόντους από τον KJ Adams Jr. Ο Kevin McCullar Jr. είχε 16 πόντους και ο Χάρις σημείωσε 10.

TCU (11-3, 0-1) προηγήθηκε από Trevian Tennyson με 24 βαθμούς. Μαζί του ήταν διψήφιοι Εμάνουελ Μίλερ με 20 βαθμούς και Micah Peavy και Τζέιμερ Νέλσον Τζούνιορ με 10 πόντους έκαστος.

Το Κάνσας δεν είχε γκολ από το πεδίο από κανέναν εκτός του Ντίκινσον, του ΜακΚούλαρ ή του Άνταμς μέχρι που ο Χάρις έκανε λέι απ με 16:04 να απομένουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Jayhawks δεν μπόρεσαν να ταρακουνήσουν τους Horned Frogs στο πρώτο ημίχρονο. Το μεγαλύτερο προβάδισμά τους ήταν μόλις έξι πόντους (30-24). Κάθε φορά που το Κάνσας προσπαθούσε να απομακρυνθεί, το TCU ανταποκρινόταν. Οι Horned Frogs πήραν δύο καθυστερημένα προβάδια πριν το Κάνσας πάρει ένα άλμα από τον McCullar για να πάρει προβάδισμα 41-40 στο ημίχρονο.

Ο Dickinson ηγήθηκε μιας τριάδας Jayhawks σε διψήφιο αριθμό στο πρώτο ημίχρονο με 18 πόντους.

Και οι δύο ομάδες σούταραν καλύτερα από 50% στο πρώτο ημίχρονο. Το TCU ήταν 17 στα 33 (51,5%), ενώ το Κάνσας είχε τόσες δοκιμές με μία λιγότερη προσπάθεια για 53,1% από το γήπεδο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading