Το NFL αποκαλύπτει αυστηρές πολιτικές τυχερών παιχνιδιών για τους παίκτες ενόψει του Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας


ο NFL προσπαθεί να βγάλει την αμαρτία από το “Sin City” πριν από το φετινό Super Bowl στο Λας Βέγκας.

Σε μια αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σεπτεμβρίου που ελήφθη από Front Office Sportsτο πρωτάθλημα έδωσε μια σύντομη λίστα κανόνων για παίκτες που παρακολουθούν ή συμμετέχουν στο Super Bowl LVIII.

«Ενώ στο Λας Βέγκας, οι παίκτες που συμμετέχουν στο Super Bowl απαγορεύεται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε μορφή τζόγου, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών καζίνο και των στοιχημάτων σε οποιοδήποτε άθλημα», αναφέρει το σημείωμα του Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στο μεγάλο παιχνίδι δεν θα επιτρέπεται να παίξουν blackjack, αλλά αυτός ο κανόνας δεν θα ισχύει για άλλους παίκτες που παρακολουθούν τον αγώνα ως θεατές.

Αυτοί οι παίκτες εξακολουθούν να επιτρέπεται να παίζουν τυχερά παιχνίδια ενώ βρίσκονται στο Βέγκας, αλλά θα πρέπει να το κάνουν ελαφρά όταν πρόκειται για αθλητικό στοίχημα.

Η αλληλογραφία συνεχίζεται ότι οι μη συμμετέχοντες παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αθλήματα (όχι στο NFL), αλλά δεν επιτρέπεται να εισέλθουν σε ένα αθλητικό βιβλίο παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση του Super Bowl.

Υπάρχει μια εξαίρεση σύμφωνα με την οποία οι παίκτες επιτρέπεται να περάσουν από ένα αθλητικό βιβλίο μόνο εάν είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Για παράδειγμα, παίκτες που μένουν στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας Red Rock μπορεί να θέλετε να πάτε στο Gridiron Grill. Αυτός ο παίκτης θα πρέπει να περπατήσει μέσα από το αθλητικό στοίχημα για να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό του.


Το Caesars Sportsbook διαφημίζεται πριν από το Super Bowl.
Το Caesars Sportsbook διαφημίζεται πριν από το Super Bowl. Getty Images

Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει κάποια εμφανής γκρίζα περιοχή εδώ γύρω.

Οι παίκτες, ειδικά όσοι συμμετέχουν στο παιχνίδι, θα μπουν στον πειρασμό να μιλήσουν για στοιχήματα δεδομένου ότι το Super Bowl είναι η κορυφαία ημέρα τζόγου του χρόνου και το παιχνίδι βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Το NFL έχει εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στον τζόγο καθώς η νομιμοποίηση του 2018 άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο το πρωτάθλημα βλέπει τα στοιχήματα σε αθλήματα. Οι Caesars, DraftKings και FanDuel συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στη διαφήμιση για το πρωτάθλημα.


Στοίχημα στο NFL;


Αυτή την χρονιά, Αθλητικό βιβλίο FanDuel επαναφέρει το διαφημιστικό τους για το Super Bowl με τον Rob Gronkowski, όπου θα είναι το υπέροχο tight end όλων των εποχών λάκτισμα δεύτερου γηπέδου για τους παίκτες για να λάβετε μερίδιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε στοιχήματα μπόνους.

Πέρυσι, Ο Γκρονκόφσκι έχασε την εστία εκτός από την πρώτη καμπάνια «Kick of Destiny».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading