Το NFL τιμωρεί τον ιδιοκτήτη των Panthers, Ντέιβιντ Τέπερ, επειδή πέταξε με θυμό ποτό στον θαυμαστή


Το NFL παρέδωσε την πειθαρχία του στον ιδιοκτήτη των Panthers, David Tepper μετά από ένα εντυπωσιακό βίντεο τον δείχνει να πετάει το ποτό του σε έναν θαυμαστή της Jaguar από τη σουίτα του στο παιχνίδι τους στο Τζάκσονβιλ την Κυριακή.

Ο Τέπερ επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 δολαρίων για το περιστατικό, ανακοίνωσε το NFL την Τρίτη.

Ο 66χρονος εξέφρασε τη λύπη του μετά την ανακοίνωση του πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ παθιασμένος με αυτή την ομάδα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου την Κυριακή», είπε ο Tepper σε μια δήλωση.

«Θα έπρεπε να είχα αφήσει την ασφάλεια του γηπέδου του NFL να χειριστεί τυχόν προβλήματα που προέκυπταν. Σέβομαι τον κώδικα συμπεριφοράς του NFL και αποδέχομαι την πειθαρχία της Λίγκας για τη συμπεριφορά μου.”

Το πρωτάθλημα εξέδωσε μια δήλωση στον δημοσιογράφο του NFL Media, Tom Pelissero, η οποία είπε: “Όλο το προσωπικό του NFL αναμένεται να συμπεριφέρεται ανά πάσα στιγμή με τρόπους που να σέβονται τους οπαδούς μας και να σκέφτονται ευνοϊκά την ομάδα τους και το NFL”.


Ο Ντέιβιντ Τέπερ επιβλήθηκε πρόστιμο 300 χιλιάδων δολαρίων από το NFL επειδή πέταξε το ποτό του στους θαυμαστές του Τζάγκουαρς.
Ο Ντέιβιντ Τέπερ επιβλήθηκε πρόστιμο 300 χιλιάδων δολαρίων από το NFL επειδή πέταξε το ποτό του στους θαυμαστές του Τζάγκουαρς. Getty Images

Tepper, ένας τιτάνας hedge fund της Νέας Υόρκης, αγόρασε τους Panthers για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 από τον Jerry Richardson.

Η ομάδα τα κατάφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του και αυτή τη σεζόν, ο Φρανκ Ράιχ έγινε ο δεύτερος συνεχόμενος προπονητής των Panthers να απολυθεί στα μέσα της σεζόν αφού έγινε κι αυτό στον Matt Rhule πέρυσι.

Την Κυριακή, οι Πάνθηρες λήφθηκαν άκυρα, 26-0, από μια ομάδα Jaguars που ήταν αρχικός εφεδρικός στρατηγός CJ Beathard στη θέση του τραυματισμένου βασικού Τρέβορ Λόρενς.


Ο ιδιοκτήτης των Panthers, Ντέιβιντ Τέπερ (ρ.) εμφανίστηκε να πετάει ένα ποτό σε έναν οπαδό κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής.
Ο ιδιοκτήτης των Panthers, Ντέιβιντ Τέπερ (ρ.) εμφανίστηκε να πετάει ένα ποτό σε έναν οπαδό κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής. Screengrab μέσω Twitter/@MySportsUpdate

Οι Panthers είναι 2-14 αυτή τη σεζόν και έχουν ήδη πετύχει το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, αλλά αντάλλαξαν την επιλογή τους από τον πρώτο γύρο στους Bears την περασμένη εκτός σεζόν για να ανέβουν στην πρώτη θέση γενικής χρήσης και να επιλέξουν τον Bryce Young το 2023, που σημαίνει ότι το Σικάγο θα έχει το Νο. 1 επιλογή στο ντραφτ του NFL 2024.

Ο Γιανγκ δεν φαινόταν έτοιμος αυτή τη σεζόν και θα εναπόκειται σε όποιον προσληφθεί να αντικαταστήσει μόνιμα τον Ράιχ για να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading