Το PCB ζητά το νεύμα του πρωθυπουργού για κρίσιμα έργα και αποφάσεις


Η Πακιστανική Επιτροπή Κρίκετ (PCB) έχει ετοιμάσει μια λίστα για να ζητήσει έγκριση από τον Πρωθυπουργό για έργα και αποφάσεις. Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναφορά κόστους και μισθών.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες, τις προηγούμενες ημέρες, η κυβέρνηση έδωσε εντολή στο PCB να ζητήσει έγκριση από τον Πρωθυπουργό για σημαντικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μέσων PSL και άλλων διαγωνισμών, φέρνοντας όλα τα άλλα θέματα σε αδιέξοδο.

Ορισμένες αποφάσεις δημιούργησαν υποψίες ακόμη και εντός της διαχειριστικής επιτροπής, οδηγώντας σε οδηγίες περιορισμού των καθημερινών υποθέσεων πριν αποκαλυφθούν κάποιες αποφάσεις. Το διοικητικό συμβούλιο κλήθηκε να ενημερώσει αμέσως όλους τους διευθυντές του για τα εν εξελίξει έργα τους, ώστε να μπορέσει να λάβει έγκριση.

Πηγές αποκάλυψαν ότι το PCB έχει συντάξει μια λίστα με όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά σημαντικά έργα του, η οποία μπορεί να σταλεί την Πέμπτη. Όσον αφορά την πώληση των δικαιωμάτων πολυμέσων, αναφέρθηκε ότι το PSL είναι επίκειται, επομένως τα δικαιώματα πολυμέσων θα πρέπει να πουληθούν σύντομα για να αποκτήσουν το κατάλληλο ποσό. Ζητήθηκε επίσης άδεια για αγώνες T10 League και άλλους εκθεσιακούς αγώνες. Στην περίληψη περιλαμβάνονται και άλλα μεγάλα και δευτερεύοντα έργα.

Επιπλέον, πηγές ανέφεραν ότι το διοικητικό συμβούλιο σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο με τον διευθυντή της ομάδας Mohammad Hafeez για 2 έως 3 χρόνια. Ομοίως, ο διορισμός του Wahab Riaz ως αρχιεπιλογέα θα μονιμοποιηθεί επίσης με τη διαβούλευση με τις ανώτερες αρχές. Λεπτομέρειες για άλλα μεγάλα ραντεβού έχουν επίσης γραφτεί, αλλά οι δευτερεύουσες αποφάσεις έχουν αφεθεί στις καθημερινές υποθέσεις.

Τέλος, πηγές αποκάλυψαν ότι οι λεπτομέρειες όλων των έργων, μαζί με το κόστος, έχουν τεκμηριωθεί, ενώ έχουν γραφτεί και οι μισθοί των υπαλλήλων. Εάν ο Πρωθυπουργός εγκρίνει κάποιο από αυτά τα έργα, θα προχωρήσουν περαιτέρω εργασίες και άλλα θα σταματήσουν. Εάν υπάρξει αντίρρηση για οποιαδήποτε προώθηση, θα επιλυθεί επίσης. Ένα πλεονέκτημα αυτής της πρακτικής είναι ότι εάν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο, οι νέες αρχές θα είναι υποχρεωμένες να διατηρήσουν τα εγκεκριμένα έργα και τις αποφάσεις του προστάτη.