Το PCB καθαρίζει το σπίτι: Ο Άρθουρ μπαίνει στην έξοδο των Bradburn & Puttick


Μετά την παραίτηση του Grant Bradburn και του Andrew Puttick από τις θέσεις τους, ο Mickey Arthur, ο πρώην διευθυντής του Πακιστάν Cricket Board (PCB), επέλεξε επίσης να χωρίσει τους δρόμους του σχεδόν δύο μήνες μετά την απομάκρυνσή του από διευθυντή λόγω της κακής απόδοσης της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την απομάκρυνσή τους, οι Άρθουρ, Μπράντμπερν και Πούτικ έλαβαν οδηγίες να παρουσιαστούν στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ τον Νοέμβριο, αλλά δεν τους ανατέθηκαν ευθύνες. Θα λάβουν τους μισθούς τους τρεις μήνες πριν μέχρι τον Φεβρουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Arthur, διορισμένος από τον πρώην πρόεδρο της προσωρινής επιτροπής διαχείρισης PCB, Najam Sethi, είχε διπλούς ρόλους ως διευθυντής και επικεφαλής προπονητής της αγγλικής κομητείας Derbyshire ενώ διαχειριζόταν τα καθήκοντα του Πακιστάν εξ αποστάσεως.

Στη συνέχεια, ο Άρθουρ εντάχθηκε στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ασίας τον Σεπτέμβριο και παρέμεινε στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ODI 2023.