Το PCB παρέχει μια ματιά στο ταξίδι απεξάρτησης τραυματισμένων παικτών του Πακιστάν


Η διαδικασία αποκατάστασης και αποκατάστασης για τους Arshad Iqbal, Ihsanullah, Shadab Khan, Sufiyan Muqeem και Zeeshan Zameer βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ (NCA) στη Λαχόρη.

Το Πακιστάν Κρίκετ Μπαντ (PCB) μοιράστηκε ένα βίντεο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, παρέχοντας μια ματιά στις προσπάθειες αποκατάστασης αυτών των παικτών.

Η αποκατάσταση και η αποθεραπεία των Arshad Iqbal, Ihsanullah, Shadab Khan, Sufiyan Muqeem και Zeeshan Zameer συνεχίζεται στο NCA της Λαχόρης!

Η φυσική κατάσταση των παικτών παρακολουθείται από το PCB. pic.twitter.com/9LO22cwjAc

— Πακιστάν Κρίκετ (@TheRealPCB) 8 Ιανουαρίου 2024

Το PCB παρακολουθεί ενεργά την πρόοδο της φυσικής κατάστασης των παικτών καθώς υποβάλλονται σε διαδικασία αποκατάστασης.

Μεταξύ των παικτών, ο Ihsanullah εργάζεται για την ανάρρωση από έναν τραυματισμό στον αγκώνα που τον κράτησε εκτός από το διεθνές κρίκετ από τη συμμετοχή του στη σειρά ODI εναντίον της Νέας Ζηλανδίας εντός έδρας τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.

Ο Shadab Khan, από την άλλη πλευρά, υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του National T20 και η αποκατάστασή του είναι βασικός στόχος στο NCA. Το PCB εξασφαλίζει ολοκληρωμένη υποστήριξη και παρακολούθηση για τη διευκόλυνση της ανάρρωσής του.

Εκτός από τον Ihsanullah και τον Shadab Khan, οι βηματιστές του δεξιού βραχίονα Arshad Iqbal και Zeeshan Zameer υποβάλλονται επίσης σε αποκατάσταση για τραυματισμούς στον αστράγαλο.