Το Sliding 'punch-drunk' UCLA χάνει με 46 από τη Γιούτα


Αφού η ομάδα του υποστήριξε α 90-44 ήττα στο Γιούτα την Πέμπτη, UCLA Ο προπονητής Mick Cronin δεν δικαιολογήθηκε για την ήττα με 46 πόντους, τη δεύτερη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των Bruins. (Μόνο μια απώλεια 48 πόντων στο Στάνφορντ το 1997 ήταν χειρότερη, σύμφωνα με Στατιστικά & Πληροφορίες του ESPN.)

«Μας κλωτσούσαν με κάθε τρόπο», είπε ο Κρόνιν μετά το παιχνίδι. “Προπονητική, παιχνίδι, φασαρία, τα πάντα.”

Για τους Bruins (6-10, 1-4 στο Pac-12), ήταν η όγδοη ήττα τους σε εννέα παιχνίδια, καθώς η ξαφνική διολίσθηση συνεχίζεται για μια ομάδα που είχε φτάσει στο Final Four πριν από τρία χρόνια.

Το ιστορικό πρόγραμμα του UCLA οδηγεί όλες τις κολεγιακές ομάδες μπάσκετ με 11 εθνικούς τίτλους. Ο Cronin οδήγησε την ομάδα σε μια αξέχαστη πορεία από την άφιξή του: τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις στο Sweet 16 και ένα ταξίδι στο Final Four το 2021 που τελείωσε μόνο όταν ο Gonzaga κάρφωσε έναν νικητή στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αλλά αυτή η ομάδα, η οποία υπερηφανεύεται για ταλέντο του ΝΒΑ, θα χρειαστεί μια σαρωτική ανατροπή για να φτάσει ακόμη και στο NIT. Η κατάταξη NET της ομάδας είναι 176. Και οι Bruins έχουν κάνει μόνο το 27,9% των προσπαθειών τους για 3 πόντους, μια από τις χειρότερες βαθμολογίες στο NCAA.

Ο Cronin είπε ότι η μόνη λύση για το funk είναι η καλύτερη βολή και η αποτελεσματικότητα. Αλλά είπε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι η ομάδα του έχει παραιτηθεί από αυτόν.

«Νομίζω ότι τα παιδιά μεθύσανε», είπε ο Κρόνιν μετά την ήττα. “Είναι καλά παιδιά. Δεν έχουμε κακά παιδιά, πιστέψτε με. Ακούνε. Ντρέπονται, αλλά αυτό δεν βοηθάει. Με απασχολούσε αυτό. Είναι μεθυσμένοι και έχετε να παλέψεις για να βγεις από αυτό. Έχω πάει εκεί στο παρελθόν. Έχει περάσει καιρός, αλλά ήμουν εκεί πριν.”

Η Γιούτα (12-4, 3-2) προηγήθηκε της UCLA με μόλις τρεις πόντους με 5:04 για να παίξει στο πρώτο ημίχρονο — και στη συνέχεια το UCLA διαλύθηκε. Με 3:03 για να παίξει στο παιχνίδι, η Γιούτα είχε προβάδισμα 50 πόντων — 87-37 — επί της UCLA. Οι Bruins απέτυχαν να τερματίσουν με διψήφιο σκόρερ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά και πληροφορίες του ESPN.

«Αισθάνομαι ότι η αυτοπεποίθηση της ομάδας μας δεν είναι στο καλύτερο σημείο», είπε ο γκαρντ του UCLA Λάζαρ Στεφάνοβιτς. «Υποθέτω ότι αυτό είναι φυσιολογικό όταν αρχίζεις να χάνεις και είσαι σε ένα σερί ήττας, αλλά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το σηκώσουμε και να μείνουμε μαζί ως ομάδα και να σηκώσουμε ο ένας τον άλλον».

είπε ο Κρόνιν Ο Αντέμ Μπόναμια προβλεπόμενη επιλογή δεύτερου γύρου στο πιο πρόσφατο εικονικό ντραφτ του ESPN στο NBA, πρέπει να παίξει καλύτερα εάν οι Bruins πρόκειται να έχουν πιθανότητες να βελτιωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Είπε ότι είπε στην ομάδα του μετά τον αγώνα την Πέμπτη ότι οι σκληρές ήττες δεν θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν καμία συμπάθεια.

«Κανείς δεν τους λυπάται», είπε ο Κρόνιν. «Προσπάθησα να τους το πω το Σάββατο [following a 66-57 loss to Cal]. Δύο συνεχόμενα παιχνίδια έχουμε αφήσει 14 επιθετικά ριμπάουντ. Γιατί αυτό μπορούμε να το ελέγξουμε. Λοιπόν, θα πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε. Το μυαλό μας επηρεάζεται από την έλλειψη βαθμολόγησης. [That] αρχίζει να επηρεάζει την άμυνά σας και τα ριμπάουντ σας. Τότε είναι που έχεις μπελάδες και γι' αυτό με απασχολούσε πολύ. Γνωρίζοντας πόσο ισχυρό [Utah is]. Γνωρίζοντας ότι έχουν ένα σωρό παιδιά που μπορούν να σουτάρουν την μπάλα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading