Το UM ανέστειλε τον PG McDaniel για έξι αγώνες δρόμου


Μίσιγκαν πόιντ γκαρντ Έσκαψε τον ΜακΝτάνιελ έχει ανασταλεί για τα επόμενα έξι οδικά παιχνίδια της ομάδας, ανακοίνωσε το σχολείο την Τετάρτη.

Ο McDaniel θα είναι ενεργός για εντός έδρας αγώνες.

Η αναστολή ξεκινά με το ταξίδι του Μίσιγκαν στο Μέριλαντ την Πέμπτη.

«Έχουμε πολύ υψηλά πρότυπα στο πρόγραμμα, τον πολιτισμό και το πανεπιστήμιό μας», δήλωσε ο προπονητής Juwan Howard σε μια δήλωση. «Υπηρετώντας ως μέντορες, πρέπει να θέσουμε τα πρότυπα και τις οδούς για να πετύχουν οι νέοι μας.

“Ξεκινώντας από το παιχνίδι μας στο Maryland, το Dug McDaniel δεν θα ταξιδέψει σε οδικά παιχνίδια μέχρι την επόμενη ειδοποίηση. Η Dug θα ντυθεί για παιχνίδια στο σπίτι, ωστόσο, όταν είμαστε μακριά από την Ann Arbor, θα εργαστεί για την επίτευξη πολλών ακαδημαϊκών στόχων που έχει θέσει και ανάγκες να συναντησω.

“Αν και είμαι απογοητευμένος, αυτό δεν είναι κάτι που το παίρνουμε ελαφρά. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τον Νταγκ και την επιτυχία του ως μαθητής-αθλητής.”

Ο Χάουαρντ είπε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο για το θέμα.

Ο ΜακΝτάνιελ, δευτεροετής φοιτητής 5 ποδιών από την Ουάσινγκτον, DC, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Μίσιγκαν μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Έχει ξεκινήσει και τα 15 παιχνίδια για τους Wolverines, έχοντας κατά μέσο όρο 17,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ. Είχε δύο εμφανίσεις 33 πόντων σε παιχνίδι μη συνεδριάσεων Φλόριντα και Όρεγκον.

Θα χάσει αγώνες στο Μέριλαντ (Πέμπτη), Purdue (23 Ιανουαρίου), Πολιτεία του Μίσιγκαν (30 Ιανουαρίου), Νεμπράσκα (10 Φεβρουαρίου), Ιλινόις (13 Φεβρουαρίου) και Βορειοδυτικός (22 Φεβρουαρίου).

Χωρίς τον McDaniel, περιμένετε από τον Howard να βασιστεί στον προηγούμενο Πρίνστον ΜΕΤΑΦΟΡΑ Jaelin Llewellyn για να τρέξει την παράσταση. Έπαιξε μόλις οκτώ παιχνίδια την περασμένη σεζόν πριν υποστεί ένα σχισμένο ACL.

Η αναστολή του McDaniel είναι ένας ακόμη τίτλος σε αυτό που γρήγορα γίνεται μια χαμένη σεζόν για το Μίσιγκαν. Με τον Howard να ανακάμπτει ακόμα από την Heart Surgery offseason, οι Wolverines ξεκίνησαν τη σεζόν με τρεις νίκες, συμπεριλαμβανομένης της έκρηξης του St. John's στο Madison Square Garden. Έχουν χάσει εννέα από τα 12 παιχνίδια τους από εκείνη τη νίκη επί της Red Storm, ενώ Ο Χάουαρντ ήταν το αντικείμενο μιας σχολικής αναθεώρησης για μια υποτιθέμενη λογομαχία με τον προπονητή δύναμης και προετοιμασίας Jon Sanderson.

Το Michigan μπαίνει στο παιχνίδι της Πέμπτης με 6-9 συνολικά και 1-3 στο Big Ten παιχνίδι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading