Τρεις παίκτες συμμετέχουν στην ομάδα του Πακιστάν στο Σίδνεϊ πριν από το τρίτο τεστ


Οι Πακιστανοί παίκτες κρίκετ Χάρις Ραούφ, Ουσάμα Μιρ και Ζαμάν Χαν που ήταν αρχικά στην Αυστραλία για το Big Bash League (BBL), εντάχθηκαν στην ομάδα κρίκετ του Πακιστάν στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αναφορές, παρά τους τρεις παίκτες που έκαναν αίτηση για τα πιστοποιητικά No Objection Certificates (NOCs) για να συμμετάσχουν σε πρόσθετους αγώνες Big Bash League, το Πακιστάν Cricket Board (PCB) απέρριψε το αίτημα για εθνικούς παίκτες κρίκετ να συμμετάσχουν σε περισσότερους αγώνες.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής ομάδας δήλωσε ότι τρεις παίκτες θα κάνουν προπόνηση με την εθνική ομάδα παρόλο που δεν είναι μέρος της ομάδας δοκιμών για τη σειρά της Αυστραλίας.

Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις της από τη Δευτέρα μέχρι την έναρξη του τρίτου τεστ στις 3 Ιανουαρίου 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ραούφ, Μιρ και Ζαμάν είναι μέρος της εθνικής ομάδας για τη σειρά T20 με τη Νέα Ζηλανδία, από τις 12 Ιανουαρίου 2024 στο Όκλαντ.

Ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan

Πακιστάν περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία:

12 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Πρώτο T20I στο Ώκλαντ
14 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία – Πακιστάν – Δεύτερο T20I στο Χάμιλτον
17 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τρίτο T20I στο Dunedin
19 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τέταρτο T20I στο Κράιστσερτς
21 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία εναντίον Πακιστάν – Πέμπτη T20I στο Κράιστσερτς