Φήμες εμφανίζονται για το αν οι Bears θα ανταλλάξουν τον Justin Fields ή το Νο. 1 ντραφτΤο Justin Fields θα έχει δυνητικά τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο NFL Draft του 2024.

Οι Bears, ιδιοκτήτες της πρώτης επιλογής στο φετινό ντραφτ, πρέπει να αποφασίσουν αν θα χτίσουν γύρω από τα ασυνεπή Fields ή αν θα σχεδιάσουν έναν τέταρτο με αυτή την πρώτη επιλογή και θα στείλουν το προϊόν της Πολιτείας του Οχάιο αλλού.

Το φετινό προσχέδιο θεωρείται ότι έχει τρεις δυνητικά ελίτ στρατηγοί στον Caleb Williams του USC, στον Drake Maye της Βόρειας Καρολίνας και στον Jayden Daniels του LSU.

Το τι πρέπει να κάνουν οι Bears θα συζητηθεί ad nauseam που θα οδηγήσει στο προσχέδιο, και με το πέρασμα της σεζόν γίνεται πολύ πιο σχετικό.

Έγραψε ο Peter King του NBC ότι οι Bears θα μπορούσαν να λάβουν «λύτρα» για την επιλογή και αναμένει ότι ο γενικός διευθυντής της Bears, Ryan Poles, θα ανταλλάξει τελικά την επιλογή.

Ωστόσο, είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό με πεποίθηση.

Bears QB Justin Fields. Getty Images

Οι Πολωνοί δεν έδωσαν άκρη την Κυριακή.

«Δουλεύουμε από θέση ισχύος και απλώς θα συνεχίσουμε να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να εξετάζουμε όλες τις επιλογές», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Poles στο ESPN 1000, όπως μεταγράφηκε από το ESPN. «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία».

Ο αστεροειδής DJ Moore, ο οποίος συμμετείχε στη συμφωνία με τους Panthers για την Νο. 1 επιλογή στο ντραφτ του NFL 2023, είπε ότι ανέδειξε τον Fields στις συναντήσεις αποχώρησης του.

USC QB Caleb Williams. Getty Images

“Είναι ο στρατηγός των Chicago Bears μέχρι αλλιώς, και δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα”, είπε ο Μουρ. «Θα είναι καταπληκτικό (αν μείνει ο Φιλντς). Κανείς δεν θέλει πραγματικά να ξεκινήσει από την αρχή [with a rookie quarterback] και να έχουμε μια χαμένη σεζόν ξανά ή ίσως [it’s like] Τζο Μπάροου; Θα μπορούσατε να έχετε μια τέτοια σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι χτύπημα ή χάσιμο.

«Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε».

Οι Bears πρέπει να εξετάσουν τις επιλογές για να χρησιμοποιήσουν το pick ή να το ανταλλάξουν, καθώς ο Fields δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες από τότε που ελήφθη ως η 11η επιλογή στο ντραφτ του 2021.

Ο Fields έχει δείξει ότι είναι ένας δρομέας ελίτ, στο ίδιο επίπεδο με τους Lamar Jackson και Jalen Hurts, αλλά οι αριθμοί των πασών του αφήνουν πολλά περιζήτητα.

UNC QB Drake Maye. AP

Οι Bears είναι μόλις 16-35 στις τρεις σεζόν του, με το φετινό ρεκόρ 7-10 να σημειώνει το καλύτερο ρεκόρ τους με τον Fields να οδηγεί την κατηγορία.

Ο Fields έχει ρίξει 40 touchdown καριέρας σε 30 αναχαιτίσεις.

Ο αγώνας δρόμου της Κυριακής εναντίον των Packers σηματοδότησε μια ευκαιρία για τον Fields να κάνει μια τελική δήλωση, αλλά αντ' αυτού απέτυχε.

Ο Φιλντς ολοκλήρωσε πάσες 11-από-16 για 148 γιάρδες στην ήττα με 17-9 και δεν οδήγησε σε ένα touchdown drive.

LSU QB Jayden Daniels. AP

Ένα από τα χτυπήματα εναντίον του Φιλντς είναι ότι δεν μπορεί να νικήσει ομάδες με το χέρι του και έκανε μικρή επίθεση την Κυριακή με τους Packers να κλείνουν τις λωρίδες τρεξίματος.

“Αυτή η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου”, δήλωσε ο Fields μετά το παιχνίδι της Κυριακής, ανά ESPN. «Το μόνο που μπορώ να ελέγξω είναι αυτό που έκανα. Τα έδωσα όλα. Είτε είναι εδώ είτε όχι, δεν μετανιώνω».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading