Φανταστικό ποδόσφαιρο: Οι στοίβες DFS στον γύρο τμημάτων πρέπει να ξεκινούν με τα LionsΚαθώς ξυπνάμε αυτό το Σάββατο το πρωί, είναι το τελευταίο Σάββατο του ποδοσφαίρου εδώ και μήνες. Ούτε NFL, ούτε κολέγιο, ούτε ποδόσφαιρο.

Λοιπόν, τουλάχιστον όχι «πραγματικό» ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω καν ποιες μέρες της εβδομάδας έχουν αγώνες για όποιο ανοιξιάτικο πρωτάθλημα είναι σε λειτουργία αυτή τη σεζόν. Αλλά αν παίζουν τα Σάββατα, δεν μετράνε.

Και με τον μειωμένο αριθμό παιχνιδιών έρχονται όλο και πιο σύντομες πλάκες φαντασίας. Στην πραγματικότητα, η επόμενη εβδομάδα είναι η τελευταία εβδομάδα που δεν θα είναι μια υπόθεση ενός παιχνιδιού μέχρι τον Σεπτέμβριο. Απολαύστε το λοιπόν.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσετε είναι να κερδίσετε κάποιο νόμισμα. Αλλά με μικρότερες πλάκες έρχονται λιγότερες επιλογές και με λιγότερες επιλογές λιγότερες ευκαιρίες για να «μοναδοποιήσετε τα ρόστερ σας. Υπάρχουν μόνο τέσσερα παιχνίδια και κανένας από τους κύριους διαγωνισμούς σε κανέναν από τους κύριους ιστότοπους του DFS δεν περιλαμβάνει και τα τέσσερα παιχνίδια, γιατί… καλά, δεν ξέρουμε. Ούτε για εμάς έχει νόημα.

Παρ 'όλα αυτά, παρακολουθούμε ένα slate τεσσάρων παιχνιδιών και μπορούμε να βρούμε μερικούς μικρότερους διαγωνισμούς στο FanDuel, αν και κανέναν στο DraftKings. Πάμε λοιπόν στο FanDuel.

Την περασμένη εβδομάδα, απλώσαμε λίγο το ρόστερ μας, αλλά η κύρια στοίβα μας είναι το παιχνίδι Rams-Lions, περιμένοντας πέναλτι. Αυτό δεν υλοποιήθηκε, αλλά δεν έχει χαλάσει τη συγγένειά μας με τα Lions. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να αγωνιστούν με σκάφος στους Buccaneers, και θέλουμε κάποια έκθεση σε αυτό που περιμένουμε να είναι μια αποτυχία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε πολλά Lions στο ίδιο ρόστερ. Έτσι, θα χωρέσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, αλλά θα τους ταιριάξουμε γύρω από τον Christian McCaffrey, ο οποίος δεν είναι φτηνός ($10.000).

Αν πρόκειται να στοιβάξουμε Lions, πρέπει να ξεκινήσουμε με τον Jared Goff (7.600$) και θέλουμε να τον συνδυάσουμε με τον αγαπημένο του στόχο, τον Amon-Ra St. Brown ($9.200). Αντιμετωπίζουμε στην άλλη πλευρά με τον Mike Evans (7.600 $).

Ο Τζάρεντ Γκοφ έριξε ένα touchdown στη νίκη των Lions με μπαλαντέρ κόντρα στους Rams. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Όλοι αυτοί οι παίκτες είχαν χαμηλότερη απόδοση την περασμένη εβδομάδα (ή για το CMC, την τελευταία φορά που έπαιξε). Αυτός είναι ένας λόγος που μας αρέσουν — οι καλοί παίκτες δεν έχουν τακτικά χαμηλότερες επιδόσεις, επομένως μας αρέσουν οι πιθανότητές τους να ανακάμψουν. Ελπίζουμε επίσης να αποθαρρύνει κάποιους άλλους παίκτες DFS από τη χρήση τους, μειώνοντας λίγο τα ποσοστά χρήσης τους.

Αλλά μην κάνετε λάθος, όλοι αυτοί οι τύποι θα είναι δημοφιλείς επιλογές. Αλλά με λίγα λόγια, πρέπει να βρείτε μερικές φθηνές επιλογές για να συμπληρώσετε το ρόστερ, οπότε θα αναζητήσουμε τη μοναδική μας ιδιοποίηση εκεί.

Το backfield των Ravens είναι ένα χάος, τόσο πολύ που προστέθηκε πρόσφατα ο Dalvin Cook στο ρόστερ των 53 ανδρών. Στα 4.500 $, θα πάρουμε αυτή τη φθηνή επιλογή ελπίζοντας σε ένα φτηνό touchdown.

Ο Ντάλβιν Κουκ, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν με τους Τζετς, θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να σκοράρει στον γύρο της κατηγορίας των Ravens. Bill Kostroun για τη NY Post

Θα επιλέξουμε τη φθηνότερη άμυνα. Ωχ, αυτοί είναι οι Packers εναντίον των 49ers. Δεν πειράζει. Θα πάμε αμέσως μετά το φθηνότερο, οι Τεξανοί (3.400 $), με οράματα άσχημου καιρού και τη συνέχεια των αγώνων του Lamar Jackson μετά τη σεζόν.

Θέλουμε ένα στενό τέλος ποιος τουλάχιστον παίζει, οπότε πάμε με τον Luke Musgrave ($5.100). Αυτό μας αφήνει αρκετό χώρο για να στριμώξουμε ένα άλλο λιοντάρι, τον David Montgomery (7.000$) στο Flex με αρκετά εναπομείναντα για μια βαθιά επιλογή Houston WR, τον Xavier Hutchinson ($4.800), ο οποίος έχει κάποια θετικά αποτελέσματα με τον Noah Brown τραυματία.

Έτσι, έχουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι μια σταθερή στοίβα Lions και αρκετές άλλες νόμιμες επιλογές που συμπληρώνουν το ρόστερ ώστε να μπούμε στον γύρο του τμήματος με τα σημάδια του δολαρίου στα μάτια μας.

Τμηματικά πρέπει και δεν πρέπει

Βασικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη για τους διαγωνισμούς FanDuel και DraftKings αυτού του Σαββατοκύριακου:

Josh Allen QB, Bills, vs. Chiefs (9.400 $ FD/8.000 DK $)

Εάν αποφεύγετε τις φθηνότερες επιλογές QB, είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με τον Allen. Έχει κατά μέσο όρο περίπου 25 πόντους φαντασίας ανά παιχνίδι, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη επιλογή QB. Και έχει δημοσιεύσει καλά νούμερα εναντίον των Αρχηγών στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της νωρίτερης σεζόν.

Baker Mayfield QB, Buccaneers, στο Lions (FD $7.300/DK $6.000)

Σίγουρα, τα Lions είναι ένα υπέροχο ματς στα χαρτιά, αλλά αυτό θα είναι ένα απίστευτα εχθρικό περιβάλλον για μια ομάδα Bucs που θα ξεπεράσει τις επιδόσεις. Θέλουμε καλύτερη έκπτωση. Στο εύρος τιμών του Mayfield, προτιμάμε το Jordan Love ή το CJ Stroud.


Στοίχημα στο NFL;


Aaron Jones RB, Packers, στα 49ers (FD $7.400/DK $6.700)

Ήταν καταπληκτική την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι 49ers πιθανότατα θα προβάλουν μεγαλύτερη αντίσταση από τους μισογύνους Cowboys στον γύρο μπαλαντέρ. Είναι πιο εύκολο να φτάσετε στην άμυνα του Σαν Φρανσίσκο μέσω του αέρα.

Gus Edwards RB, Ravens, εναντίον Texans (FD $6.900/DK N/A)

Ποτέ μια διασκεδαστική επιλογή, γιατί αν δεν σκοράρει, είναι χαμένη επιλογή. Αλλά όπως και οι πιθανότητές του για TD σε συνθήκες που αναμένεται να είναι βιαστικές και κάπως θυελλώδεις. Επίσης μια καλή επιλογή εξασθένισης για όσους φοβούνται τα ποσοστά χρήσης του νεοαποκτηθέντος Dalvin Cook.

Mike Evans WR, Buccaneers, στο Lions (FD $7.600/DK $7.200)

Παιχνίδι Ho-Hum την περασμένη εβδομάδα και συνήθως δεν έχει back-to-back παιχνίδια ho-hum. Δημοσιεύει συνήθως αριθμούς τεράτων χωρίς να χρειάζεται ο Mayfield να έχει επίσης μια μεγάλη μέρα φαντασίας.

Ο Mike Evans συνήθως δεν έχει δύο ήσυχα παιχνίδια στη σειρά για τους Buccaneers. Getty Images

Η ημερήσια δόση του Insanity

Πρόταση ημερήσιας σύνθεσης fantasy league από τον Drew Loftis:

Ομάδα FanDuel
Τύπος: Τουρνουά
Μισθός: $60 χιλιάδες
Τέλη: $9
Σχιστόλιθος: Σάββ.-Δευτ.
Κορυφαίο έπαθλο: $10.000
Μικρό παιδί. δοχείο: $100.000

QB: Jared Goff $7.600

RB: Christian McCaffrey $10.000

RB: Dalvin Cook $4.500

WR: Amon-Ra St. Brown $9.200

WR: Mike Evans $7.600

WR: Xavier Hutchinson $4.800

TE: Luke Musgrave $5.100

Flex: David Montgomery $7.000

DEF: Τεξανοί 3.400 $

Για καθυστερημένες αλλαγές στο ρόστερ, ακολουθήστε το @NYPost_Loftis στο X, πρώην Twitter

Η σεζόν που κινδυνεύει: 189,44 $
Κέρδη σεζόν: $106


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading