Φορτίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πρόσληψη του Jim HarbaughΗ πιο αστεία ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης του NFL είναι ξανά σε αυτό.

Οι οπαδοί των Chargers είχαν πολλά να γιορτάσουν την Τετάρτη καθώς η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Jim Harbaugh καθώς ο επόμενος προπονητής τους και η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας του Λος Άντζελες ήταν στην πρώτη γραμμή της γιορτής στο διαδίκτυο.

Πριν καν η ομάδα ανακοινώσει την πρόσληψη, ο λογαριασμός Chargers στο X διασκέδαζε.

Μετά από πολλούς δημοσιογράφους ότι ο Harbaugh είχε συμφωνήσει με τους όρους μιας συμφωνίας, οι Chargers δημοσίευσαν ένα GIF με λευκό καπνό που αναβλύζει από μια καμινάδα στην κορυφή της Καπέλα Σιξτίνα, η οποία χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την εκλογή νέου Πάπα.

Ένα λογότυπο Chargers είχε τοποθετηθεί στην καμινάδα ως μέρος του GIF που δημοσιεύτηκε.

Οι αηδίες συνεχίστηκαν καθώς η ομάδα άλλαξε την εικόνα προφίλ της στο X σε ένα μιμίδιο του Harbaugh και έγραψε μια ανάρτησή της, “#NewProfilePic”.

Μια άλλη ανάρτηση χρησιμοποίησε ένα δημοφιλές μιμίδιο του ράπερ Drake που έκλαιγε και έλεγε: «Ήταν ένας μακρύς αγώνας και πρέπει απλώς να έχω πνεύμα πολεμιστή. Και αυτό είναι όλο.”

Στο βάθος επικαλύπτεται η ανάρτηση στο X που ανακοινώνει ότι ο Harbaugh είχε προσληφθεί από τους Chargers.

Οι έξυπνες αναρτήσεις στα social media μάλιστα οδήγησαν Ο Ίαν Ράποπορτ από το NFL να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του X: «Ανυπομονώ για τον Jim Harbaugh vs @chargers social. Μια επική μάχη πλησιάζει».

Η ίδια η είδηση ​​έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές των Chargers.

“Οι πιο θετικές απαντήσεις Chargers που έχω δει ποτέ” ένας θαυμαστής δημοσίευσε με ένα emoji που κλαίει. “Πάμε!!!”

«Πηδάω πίσω στο τρένο εξαιτίας του. Σπανός, μην το μπερδεύεις» σχολίασε ένας άλλος χαρούμενος θαυμαστής.

Οι Chargers υπέγραψαν στον Harbaugh μια πενταετή συμφωνία, σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN.

«Αυτός ο οργανισμός κάνει δουλειά — επενδύοντας κεφάλαια, χτίζοντας υποδομές και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κερδίσει. Η μεγάλη προσπάθεια ισούται με εξαιρετικά αποτελέσματα και μόλις ξεκινάμε», είπε ο Harbaugh σε μια δήλωση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading