Χτύπημα στη Λαχόρη Κάλανταρς: Βασικός παίκτης που χάνει το PSL 9


Η υπερασπιστή της πρωταθλήτριας της Super League του Πακιστάν, Lahore Qalandars, στερήθηκε το leg spinner Rashid Khan.

Ο Αφγανός Ρασίντ Καν υπέστη τραυματισμό στην πλάτη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο Rashid Khan ενημέρωσε τη διοίκηση της Lahore Qalandars για τη μη διαθεσιμότητα του.

Η διοργάνωση της Σούπερ Λιγκ του Πακιστάν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Λαχόρη από τις 17 Φεβρουαρίου και η απουσία του Ρασίντ είναι μια σημαντική οπισθοδρόμηση για τη Λαχόρη Κάλανταρς. Η ομάδα Lahore Qalandars θα πρέπει τώρα να επιλέξει έναν εναλλακτικό spinner στη θέση του Rashid.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lahore Qalandars, Atif Rana, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του Rashid.

“Είναι στεναχωρημένο που στερηθήκαμε τον Ρασίντ Καν. Είναι μεγάλο όνομα και νικητής του αγώνα. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τον Ρασίντ. Θα γίνουν προσπάθειες για να συμπεριληφθεί ένας καλός παίκτης στην ομάδα στη θέση του Ρασίντ”, Ράνα είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο προπονητής του Αφγανιστάν, Τζόναθαν Τροτ, εξέφρασε επίσης την προσεκτική προσέγγιση της ομάδας για τη διαχείριση του τραυματισμού του Ρασίντ.

Ο Τροτ τόνισε τη σημασία του να χειριζόμαστε την αποκατάσταση του Ρασίντ με προσοχή, δεδομένης της σημαντικής επιρροής του στην ομάδα.

«Είναι μια περίπτωση που φροντίζουμε να είμαστε πραγματικά προσεκτικοί με την πλάτη του», είπε ο Τροτ. “Είναι ένας παίκτης με μεγάλη επιρροή, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι 100% έτοιμος και να μην τον βιάσουμε να επιστρέψει από αυτό το είδος χειρουργικής επέμβασης. Είναι σημαντικό να του δώσουμε τον σωστό χρόνο και δουλεύει εξαιρετικά σκληρά και είναι εδώ με την ομάδα», είπε ο Τροτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rashid υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της Lahore Qalandars και συνέβαλε σημαντικά στο να αναδειχθούν οι Qalandars δύο φορές πρωταθλητές του PSL.