2024 NFL Draft: Πρόβλεψη, πιθανότητες για την πιθανή επιλογή του Packers στον πρώτο γύρο


Όταν προσπαθείτε να προβλέψετε τι θα κάνουν οι ομάδες στο NFL Σχέδιο, υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Οι ανάγκες της ομάδας, το βάθος θέσης της κλάσης του ντραφτ και το ιστορικό του ντραφτ του franchise θα πρέπει να σταθμίζονται όταν στοχεύετε ένα στοίχημα στο ντραφτ του NFL.

Στην περίπτωση των Green Bay Packers, αυτοί οι τρεις κύριοι κάδοι δείχνουν προς το μέρος τους να επιλέξουν ένα cornerback το βράδυ της Πέμπτης στον πρώτο γύρο.

Cornerback ψηλά στη λίστα αναγκών των Packers

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η εμπειρία του Eric Stokes είναι αδύνατη στη Dairyland της Αμερικής.

Μετά από μια πολλά υποσχόμενη εκστρατεία για αρχάριους στην οποία διέλυσε 14 περάσματα, το προϊόν της Γεωργίας απέτυχε να καταχωρήσει ούτε ένα PBU τις τελευταίες δύο σεζόν.

Τραυματισμοί στον αστράγαλο και τους μηριαίους μηριαίους έχουν ταλαιπωρήσει τον Στόουκς και όταν μπόρεσε να βγει στο γήπεδο το περασμένο φθινόπωρο, δεν ήταν όμορφο (βαθμός 51,5 PFF).

Οι Packers τερμάτισαν 27οι συνολικά στο αμυντικό DVOA και οι αντίπαλοι στρατηγοί είχαν βαθμολογία 94,7 έναντι της άμυνας του Joe Barry (25ος).

Ο Μπάρι απολύθηκε μετά την αμυντική κατάρρευση του Γκριν Μπέι σε μια ήττα στα πλέι οφ από τους 49ers και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Boston College, Τζεφ Χάφλεϊ.

Αυτό που γνωρίζουμε για τον νέο αμυντικό συντονιστή των Packers είναι ότι προτιμά την κάλυψη του press-man εκτός των γωνιών του.

Έχει μια γωνιά, τον Jaire Alexander, που μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά θα χρειαστεί μια άλλη και αυτό το ντραφτ που μπορεί να του δώσει αυτό το κομμάτι στο αμυντικό του παζλ.

Βάθος θέσης που λείπει σε δευτερεύον

Οι Packers έχουν συνδεθεί με επιθετικά τάκλιν σε εικονικά ντραφτς εδώ και μήνες, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πέντε κορυφαία τάκλιν να είναι εκτός ταμπλό μέχρι να βρεθούν στο ρολόι στο Pick No. 25.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ο Πάτρικ Πολ από το Χιούστον και ο Kingsley Suamataia του BYU θα μπορούσαν να είναι όλοι διαθέσιμοι στον δεύτερο γύρο εάν ο Green Bay αναβάλει το τάκλιν του κατά ένα γύρο.

Αν και φαίνεται πιθανό να τρέξετε στα τάκλιν του πρώτου γύρου, θα πρέπει να υπάρχουν μερικές ποιοτικές στροφές διαθέσιμες στο τέλος του πρώτου γύρου.

Τουλάχιστον, μια γωνία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη εάν οι Packers θέλουν να τραβήξουν τη σκανδάλη, είτε είναι ο Cooper DeJean της Iowa, ο Nate Wiggins του Clemson ή ο Kool-Aid McKinstry της Αλαμπάμα.


Ο Cooper DeJean της Iowa θα ταίριαζε ιδανικά για τους Packers στον πρώτο γύρο του ντραφτ.
Ο Cooper DeJean της Iowa θα ταίριαζε ιδανικά για τους Packers στον πρώτο γύρο του ντραφτ. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Η ιστορία του franchise δείχνει προς μία κατεύθυνση

Ο Γενικός Διευθυντής των Packers, Brian Gutekunst, έχει δείξει σε προηγούμενα ντραφτ την προθυμία του να επιλέξει αμυντικούς μπακ στον πρώτο γύρο.

Από τότε που ανέλαβε ως GM το 2018, άρπαξε ένα κόρνερ ή ασφάλεια στον πρώτο γύρο τρεις φορές: Jaire Alexander το 2018, Darnell Savage το 2019 και Stokes το 2021)

Έχει επίσης φύγει στο αρχείο επιβεβαιώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και το μπροστινό του γραφείο εκτιμούν υψηλά μετρήσιμα, ειδικά το Σχετικό Αθλητικό Σκορ (RAS).

Αυτό έχει νόημα για αυτό το προσχέδιο, επειδή ο Wiggins και ο DeJean δοκίμασαν απίστευτα καλά.

Ο Γουίγκινς έκανε 40-υάρδες 4,28 δευτερολέπτων στον συνδυασμό της Ινδιανάπολης και ήταν κατά κάποιο τρόπο ακόμα πιο γρήγορος στην κασέτα.


Στοίχημα στο NFL;


Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον της Βόρειας Καρολίνας πέρυσι, η γωνία Clemson σημείωσε μέγιστη ταχύτητα 22,6 mph, σύμφωνα με το Reel Analytics.

Όχι μόνο θα είχε πάρει ένα εισιτήριο ταχύτητας σε μια σχολική ζώνη, αλλά ο χρόνος του ήταν ταχύτερος από οποιονδήποτε παίκτη στο NFL κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν 2023-'24, σύμφωνα με τα στατιστικά του NextGen.

Έπειτα, υπάρχει ο Cooper DeJean, ο οποίος εμφανίστηκε στην επαγγελματική του ημέρα. Ο ομόφωνος Παναμερικανός σημείωσε 4,43 στα 40 γιάρδα, είχε κάθετο 38,5 και σημείωσε ένα εντυπωσιακό άλμα πλάτους 10-4.

Αν αυτοί οι αριθμοί ήταν στον συνδυασμό, το RAS του θα ήταν 9,89 (στα 10), καθιστώντας τον τον 28ο πιο «αθλητικό» κόρνερ που δοκιμάστηκε από το 1987.

Με λίγα λόγια, αυτοί οι τύποι είναι το είδος των αθλητών που επιθυμεί ο Gutekunst.

Σύσταση: Συσκευαστές για επιλογή CB (+260, FanDuel)


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading