Giants Defense το τέλειο δώρο για την Jalen HurtsΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ — Η Jalen Hurts δεν έκανε διακρίσεις.

Δεν είχε σημασία ποιον αμυντικό των Giants στόχευε – οι Hurts σκαλίστηκαν τον καθένα σαν χριστουγεννιάτικο ζαμπόν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου των Giants' 33-25 Ημέρα των Χριστουγέννων ήττα από τους Eagles στο Lincoln Financial Field.

Ο Χερτς, ο οποίος μπήκε στη σύγκρουση της Δευτέρας στο πίσω μέρος της χειρότερης φάσης του της σεζόν, έλαβε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για να επιστρέψει στην τροχιά σε μια άμυνα των Giants που ήταν πολύ υπέρμετρη.

Ο Χερτς τερμάτισε με 301 πασάρ γιαρ για touchdown και αναχαίτιση μαζί με 34 ορμές γιάρδες και τάτνταουν, και έγραψε επίσης ιστορία.

Το σερί 1 υάρδας του touchdown του για να δώσει στους Eagles ένα προβάδισμα 7-0 στο πρώτο τέταρτο, στο περίφημο παιχνίδι «tush-push» της Φιλαδέλφεια, ήταν το 15ο βιαστικό touchdown του στη σεζόν — τώρα το πιο δυνατό σε μία σεζόν από έναν στρατηγό. .

Το μόνο του ελάττωμα ήρθε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ένα pick-six στον Adoree' Jackson που μείωσε το έλλειμμα των Giants σε 20-18.

Ο Jalen Hurts #1 των Philadelphia Eagles ρίχνει μια πάσα κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου στη Φιλαδέλφεια. Bill Kostroun/New York Post

Ο Χερτς, ο οποίος είχε μόλις ένα πάσο touchdown και δύο κοψίματα κατά τη διάρκεια του σερί τριών ήττων των Eagles που μπήκε στη Δευτέρα, κατάφερε ακόμη και να μετατρέψει τα λάθη σε highlights.

Στο τρίτο και στο 3 από τη γραμμή των 17 υάρδων των Giants στα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου, ο σέντερ των Eagles Jason Kelce έσπασε τη μπάλα πολύ ψηλά και αυτή έφυγε από τα χέρια του Hurts.

Αλλά ο Χερτς κατάφερε με κάποιο τρόπο να μαλώσει την μπάλα, να γυρίσει πίσω και να αποφύγει δύο αμυντικούς των Giants πριν πετάξει στο σώμα του και βρει τον Grant Calcaterra για πρώτη φορά κάτω.

Το touchdown του Hurts στο πρώτο τρίμηνο τον βοήθησε να σημειώσει ρεκόρ – χάρη στο Tush Push. Bill Kostroun/New York Post

Οι Eagles σύντομα πέτυχαν ένα γκολ για να διευρύνουν το προβάδισμά τους σε 10-3.

Αυτό το παιχνίδι που μοιάζει με μάγο για να σηκώσει το πρώτο κάτω περιείχε επίσης το θλιβερό τάκλιν των Giants καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Τζάκσον είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Calcaterra πριν από την πρώτη πτώση, αλλά αιφνιδιάστηκε εντελώς.

«Ξέρω ότι μου έλειψε ένα ζευγάρι», είπε ο Τζάκσον. «Έχουν πολύ χαμηλό κέντρο βάρους. Αυτή είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να εξασκηθούν να κάνουν τέτοια πράγματα. Ακόμα κι όταν τσάκωσε το snap και το πέταξε [Calcaterra], πίσω, ψάχνω για την μπάλα, βλέπουν την μπάλα για να την πάνε. Προσπαθώ να κάνω τάκλιν, κρατούν τις ισορροπίες τους. Αυτή είναι απλώς μια καλά ισορροπημένη ομάδα».

Ο Hurts ξεκίνησε την επόμενη διαδρομή των Eagles με ένα τρέξιμο 16 γιαρδών, χάνοντας εύκολα ένα τάκλιν από τον Jason Pinnock στη διαδικασία.

Δύο παιχνίδια αργότερα, ο Χερτς βρήκε τον ΝτεΒόντα Σμιθ για μια πάσα στα 36 γιαρδών για να επεκτείνει το προβάδισμα των Αετών σε 17-3.

Στην επόμενη κίνηση των Eagles, το τελευταίο τους στο πρώτο ημίχρονο, ο Hurts ξεκίνησε με μια πάσα 19 γιάρδων στον Kenneth Gainwell.

Ο Hurts, φυσικά, έδιωξε τον Micah McFadden αμέσως πριν καταφέρει να βρει τον Gainwell. Οι Eagles σύντομα πέτυχαν ένα γκολ για να διευρύνουν το προβάδισμά τους σε 20-3.

Οι Hurts άπλωσαν την μπάλα τριγύρω, τεμαχίζοντας σχεδόν όλα τα μέλη του δευτεροβάθμιου των Giants.

Βρήκε τον Smith τέσσερις φορές για 79 γιάρδες και ένα touchdown, τον AJ Brown έξι φορές για 80 γιάρδες, τον Gainwell τρεις φορές για 38 γιάρδες και τον Dallas Goedert επτά φορές για 71 γιάρδες.

Οι Hurts and the Eagles πήραν ό,τι χρειάζονταν απέναντι στους Giants. Getty Images

«Είναι δύσκολο γιατί έχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά», είπε ο Xavier McKinney. «Πολλοί τύποι που μπορούν να κάνουν πράγματα για να δημιουργήσουν στο διάστημα. Απλώς το κάνει πολύ πιο εύκολο [Hurts] να λειτουργήσει και κάνει την επίθεση πολύ πιο αποτελεσματική. Πρέπει να τους κλείσεις το καπέλο σου».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading