Giants vs. Eagles: Προεπισκόπηση, πρόβλεψη, τι να παρακολουθήσετε την Εβδομάδα 18Μια ματιά στο εσωτερικό Matchup της Κυριακής Giants-Eagles Week 18 στο στάδιο MetLife.

Ταίριασμα Marquee

Eagles RT Lane Johnson εναντίον Giants OLB Kayvon Thibodeaux

Ελάχιστα γνωστό γεγονός: Ο Kayvon Thibodeaux, ακόμα νωρίς στην καριέρα του στο NFL, έχει παίξει συνολικά επτά παιχνίδια εναντίον των Cowboys and Eagles και δεν έχει ούτε ένα σάκο σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να κάνει περισσότερα ενάντια στις καλύτερες ομάδες.

Ο Τζόνσον, ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, χειρίστηκε τον Τιμποντό στον περσινό αγώνα των πλέι οφ του NFC και πριν από δύο εβδομάδες κράτησε το Τιμποντό χωρίς ούτε ένα τάκλιν ή σάκο.

Λέιν Τζόνσον Getty Images

Με κορυφαία ομάδα 11,5 αποβολών, ο Thibodeaux κλείνει μια δυνατή δεύτερη σεζόν.

Αλλά Δεν τελειώνει δυνατάχωρίς απολύσεις στα τρία τελευταία παιχνίδια του και μόλις δύο μισές απολύσεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

Kayvon Thibodeaux

Η επιλογή του Παύλου

Η μέτρηση των κινήτρων αυτή την εποχή του χρόνου είναι πάντα δύσκολη.

Φυσικά οι Giants θέλουν να κερδίζουν, αλλά κανείς δεν θέλει να πληγωθεί στην Εβδομάδα 18 και να περάσει την εκτός εποχής αποκατάσταση ενός τραυματισμού.

Αυτή είναι η τελευταία ρύθμιση για τους Eagles πριν από έναν αγώνα πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα, και θέλουν να είναι ευκρινείς αλλά και να παραμείνουν υγιείς.

Θα ήταν ωραίο αν ο Sterling Shepard μπορούσε να πιάσει ένα ή δύο στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα.

Eagles 27, Giants 13

Τέσσερις πτώσεις

Στόχος εν όψει: Σίγουρος, θα σήμαινε κάτι για τον Saquon Barkley αν μπορεί να φτάσει τα 1.000 γυάρδες για τέταρτη φορά στις έξι σεζόν του.

Κάθεται στο 916, άρα χρειάζεται 84 γιάρδες ακόμα. Έτρεξε για 80 γιάρδες στους Eagles την ημέρα των Χριστουγέννων. Παρά το γεγονός ότι έχασε τρία παιχνίδια στις αρχές της σεζόν με υψηλό διάστρεμμα στον αστράγαλο, ο Μπάρκλεϊ έδειξε ανθεκτικότητα, παίζοντας στα τελευταία 12 παιχνίδια και κουβαλώντας ένα βαρύ φορτίο. Για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι καλά, νιώθω πολύ καλά», είπε ο Barkley. «Μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη χρονιά για άτομα, δύσκολη χρονιά ως ομάδα, ως παράβαση.

Saquon Barkley Corey Sipkin για τη NY Post

«Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες και πολλά πράγματα που μπορώ να πω, αλλά για μένα, νιώθω ότι θέλω να τελειώσω αυτό το παιχνίδι με υψηλή νότα, να βγω υγιείς από αυτό και να επιστρέψω στο συρτάρι».

Νέο σχέδιο μαθήματος: Αφήστε τον Dexter Lawrence, τον καλύτερο αμυντικό παίκτη που απασχολούν οι Giants και ο μοναδικός τους Pro Bowler, εκφράζει τα συναισθήματά του για την πιθανότητα να παίξει το 2024 όχι για τον Wink Martindale αλλά για έναν διαφορετικό αμυντικό συντονιστή: «Είναι χάλια να μαθαίνεις ένα νέο σχέδιο, αν συμβαίνει αυτό», είπε ο Lawrence. «Οπότε αυτό θα ήταν ίσως το πιο σπαρακτικό πράγμα, ειλικρινά, και να είναι απλώς ένας καλός ηγέτης των ανθρώπων. Τέτοια πράγματα θα ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα να γίνει».

Υπάρχει κάποια τριβή μεταξύ του Martindale και του προπονητή Brian Daboll που πρέπει να εξομαλυνθεί πριν ο Lawrence λάβει την επιθυμία του.

Παρατήρηση πουλιών: Λοιπόν, τι συμβαίνει με τους Eagles;

Έπαιξαν ψηλά στο 10-1, μετά ήταν γειωμένοι, έχασαν τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και δεν ελέγχουν πλέον τη μοίρα τους, όσο φαίνεται ότι έχουν κερδίσει τον τίτλο του NFC East.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρωταγωνιστής AJ Brown υπερασπίστηκε τον προπονητή Nick Sirianni, ο οποίος ξαφνικά βρίσκεται υπό πίεση αφού οδήγησε τους Eagles στο Super Bowl την περασμένη σεζόν.

«Έχουν καλούς παίκτες, καλούς προπονητές», είπε ο Ντάμπολ. «Όλοι περνούν πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτή είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα».

Δεν είναι ιδιαίτερο αυτό; Ήταν πολύ ταραχώδης σεζόν για τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey.

Οι Γίγαντες προσπάθησαν να βρουν έναν πόντο που επέστρεφε από την πύλη και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτό που ο ΜακΓκάχι αποκαλούσε «το τρένο του kicker» — περνώντας από τέσσερα από αυτά, κάτι που είναι αρκετά ανήκουστο.

«Νομίζω ότι ήμασταν πάνω κάτω», είπε ο McGaughey για την ομάδα του. «Δεν ξεκινήσαμε γρήγορα όπως θέλαμε. Πέρυσι, είχαμε αρκετά μεγάλα παιχνίδια στις αρχές της χρονιάς, και προφανώς, φέτος ήταν το αντίθετο. Νομίζω ότι γίναμε καλύτεροι όσο περνούσε η χρονιά, αλλά η συνέχεια υπήρχε λίγο περισσότερο προς το τέλος.'' Ο McGaughey ξεχώρισε τον παίκτη Jamie Gillan για επαίνους.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading