Nathaniel Hackett: Ο δρόμος της επίθεσης των τζετ πίσω από τη θλιβερή σεζόν «ξεκινά από εμένα»Ο Nathaniel Hackett ξέρει τους αριθμούς.

Ξέρει ποια είναι η κατάταξη.

Γνωρίζει τι λένε γι' αυτόν και τους πάντα παρόντες επιθετικούς αγώνες των Jets.

Ο Χάκετ παραδέχτηκε αυτές τις ασυνέπειες σε όλη την κάποτε ελπιδοφόρα σεζόν που ξεκίνησε μαζί του.

Αλλά είπε ότι σχεδιάζει να σκεφτεί πλήρως τα πάντα μετά τον αγώνα της Κυριακής με τους Patriots.

«Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζομαι για τη Νέα Αγγλία. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα είναι υπέροχο να αξιολογήσουμε τα πάντα», είπε πριν από την προπόνηση της Πέμπτης. «Είχαμε τόσες πολλές αλλαγές. … Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε κάποιες ασυνέπειες, και είχαμε αυτοπροκληθείσες πληγές και όλα εκείνα τα πράγματα που πρέπει να λύσουμε, και πρέπει να τα διορθώσουμε, και ξεκινάει από εμένα. Οπότε, νομίζω ότι θα είναι καλό να καθίσουμε και να επανεκτιμήσουμε τα πάντα».

Ο Nathaniel Hackett είπε ότι θα σκεφτεί τη σεζόν του 2023 αφού οι Jets αντιμετωπίσουν τους Patriots την Εβδομάδα 18. Bill Kostroun για τη NY Post

Οι 6-10 Jets είναι τελευταίοι στο πρωτάθλημα σε touchdowns που σημειώθηκαν αυτή τη σεζόν με 21, 17 από την επίθεση (11 πάσες, έξι ορμές) και επίσης σε βαθμολογία πασέρ (71,2).

Είναι επίσης λίγο πιο πάνω από τους Giants στη δεύτερη θέση για σάκους που επιτρέπονται αυτή τη σεζόν (63).

Από τις 10 ήττες τους, στις έξι οι Jets σημείωσαν 10 πόντους ή λιγότερους, συμπεριλαμβανομένου του α Κενό 30-0 από τους Dolphins στις 17 Δεκεμβρίου.

Η φετινή επίθεση είναι συγκρίσιμη με την ομάδα του 2020 με προπονητή τον Άνταμ Γκάις, η οποία πήγε 2-14 την τελευταία του σεζόν με πολύ λιγότερο ταλέντο από τους Γκάρετ Γουίλσον και Μπρίς Χολ.

Τα Jets του 2020 είχαν κατά μέσο όρο 15,2 πόντους ανά παιχνίδι με 26 touchdown και φέτος έχουν κατά μέσο όρο 15,7 πόντους ανά παιχνίδι με 21 touchdown.

Η ομάδα πριν από τρία χρόνια είχε ένα μικρό προβάδισμα στις γιάρδες ανά παιχνίδι (299,9) σε σύγκριση με την ομάδα του 2023 (297,8).

Παρά τους αριθμούς, ο Γούντι Τζόνσον επιβεβαίωσε ο Hackett, μαζί με τον προπονητή Robert Saleh και τον GM Joe Douglasθα επιστρέψει για τη σεζόν 2024.

Η απόφαση, αν θα κατευνάσει τον Aaron Rodgers ή όχι, έδειξε κάποιο είδος εμπιστοσύνης στο σύστημα που οδήγησε στην όγδοη συνεχόμενη ήττα της ομάδας.

Ο Σάλεχ το απέδειξε αυτό μιλώντας για την εμπιστοσύνη του στον Χάκετ την Τετάρτη.

“Προφανώς, έχω μεγάλη πίστη σε αυτόν”, είπε ο Saleh. «Όταν κοιτάξεις, και θα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να το αναγνωρίσουν, αλλά ξεκινώντας από το παιχνίδι της Ατλάντα. Μέσω της ταινίας, παρατηρήθηκε μεγάλη βελτίωση, και δεν πρόκειται να μπω στα στατιστικά.

«Είχαμε δύο παιχνίδια με 30+ πόντους. Νόμιζα ότι μεταφέραμε καλά την μπάλα απέναντι στο Κλίβελαντ [on Sunday]έκανε ένα κακό παιχνίδι κόντρα στο Μαϊάμι [in Week 15]. Ένιωσα ότι η επίθεση έκανε πραγματικά ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση απέναντι στην Ατλάντα [in Week 13]. Ξέρω ότι οι βαθμοί δεν υπήρχαν, αλλά υπήρχαν πολλές ευκαιρίες σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά νιώθω ότι βελτιωθήκαμε, ειδικά αυτό το τελευταίο μισό της σεζόν. Έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε δυνατά. Μπορούμε να πάρουμε πιθανώς τρία από τα πέντε τελευταία μας, και όπως είπα, έχουν βελτιωθεί.

Ο προπονητής των Jets, Ρόμπερτ Σάλεχ, είπε ότι έχει «πολύ πίστη» στον συντονιστή της επίθεσης, Ναθάνιελ Χάκετ. Bill Kostroun για τη NY Post

“[Hackett has] προσαρμόστηκε πολύ στο παρελθόν, ξέρω ότι είναι δύσκολο [see with] με γυμνό μάτι, αλλά υπήρξε πολλή προσαρμογή το τελευταίο εξάμηνο του έτους με όλες τις κινήσεις, όλες τις οθόνες και όλα τα παιχνίδια του gadget. Απλώς απέκτησα μεγάλη αυτοπεποίθηση στον τρόπο που σχετίζεται με τους ανθρώπους, την επικοινωνία με τους ανθρώπους, την ενέργεια που κρατά όλη τη σεζόν, παρά τις αντιξοότητες. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτόν».

Ο Χάκετ πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον επόμενο χρόνο με τον Ρότζερς στο πλευρό του.

Ήταν με τον τέσσερις φορές MVP στο Green Bay που ο Χάκετ είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία του.

Ο Nathaniel Hackett και η επίθεση των Jets θα μπορούσαν να πάρουν ώθηση την επόμενη σεζόν με την επιστροφή του Aaron Rodgers. Bill Kostroun για τη NY Post

Ως συντονιστής επίθεσης των Packers το 2021, η ομάδα του πήγε 13-4 πριν χάσει στον γύρο των πλέι οφ της κατηγορίας από τους 49ers.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν, ο Χάκετ οδήγησε την επίθεση των Packers σε 13-3 σεζόν το 2019 και το 2020 με εμφανίσεις στα πλέι οφ.

Με περισσότερη συνέπεια στον στρατηγό, μαζί με μια επουλωμένη επιθετική γραμμή και περισσότερη την επόμενη σεζόν, ο Χάκετ μπορεί να αισθάνεται ότι θα έχει αυτό που χρειάζεται για να κάνει μια παρόμοια πορεία.

«Νομίζω ότι σε κάθε πράγμα κοιτάς το παρελθόν σου, τα πράγματα που έχεις καταφέρει. Νομίζω ότι κάθε χρονιά είναι τόσο νέα, τόσο διαφορετική», είπε ο Χάκετ όταν ρωτήθηκε γιατί οι θαυμαστές πρέπει να πιστεύουν ότι εξακολουθεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά. «Αυτή η ομάδα, πώς θα τελειώσει φέτος,… ποιος ξέρει πώς θα είναι την επόμενη χρονιά. Είναι μια συσσώρευση πολλών ανθρώπων και όλων μαζί.

«Για μένα, πρέπει να αξιολογήσω τον εαυτό μου. Κάνω όλη την ώρα και ανακαλύπτω όλα τα διαφορετικά πράγματα που μπορώ να κάνω καλύτερα για να μας βοηθήσω, και το οφείλω στους οπαδούς, στον οργανισμό. Είτε δουλεύουμε σκληρά είτε δουλεύουμε πιο αποτελεσματικά, … και βεβαιωθείτε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βάλουμε ένα καλύτερο προϊόν εκεί έξω και όλοι το γνωρίζουμε αυτό».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading