Steelers vs. Bills NFL Wild Card αποδόσεις, σκηνικά παικτών: Josh Allen, Jaylen Warren


Το Buffalo θα είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξετε καθώς οι Steelers επισκέπτονται τους Bills σε αυτό που αναμένεται να είναι ακόμα ένα άνεμο, χιονισμένο παιχνίδι Δευτέρα.

Του Post Ο Ντύλαν Σβόμποντα ανέφερε μια πρόγνωση καιρού κατάδυσης για αυτό το παιχνίδι, μειώνοντας το σύνολο από 43 σε 35 προβλεπόμενους πόντους.

Αλλά μετακίνηση του παιχνιδιού για τη Δευτέρα έχει δει μια μικρή ανάκαμψη στο σύνολο, πίσω έως και 37 συνολικά πόντους.

Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τη Δευτέρα, με ριπές ανέμου περίπου 10 μίλια/ώρα.

Αυτό είναι απίθανο να είναι πέναλτι, καθώς είναι το χαμηλότερο σύνολο μεταξύ όλων των παιχνιδιών του Σαββατοκύριακου με μπαλαντέρ.

Αλλά η ομορφιά ενός παιχνιδιού χαμηλότερου συνολικού παιχνιδιού σημαίνει ότι οι προβολές των σκηνικών παικτών θα συμπίπτουν επίσης με μικρότερες προσδοκίες για τους παίκτες.

Το Σάββατο και την Κυριακή, είχαμε ανάμεικτα αποτελέσματα, πετυχαίνοντας μετά βίας κερδοφορία από 1,34 μονάδες, αλλά το ρεκόρ άφησε πολλά περιζήτητα στο 6-8.

Τα αποτελέσματα μας έφεραν σε ένα ακόμα επιτυχημένο ρεκόρ 52-68 με 43,94 μονάδες κέρδους και απόδοση επένδυσης 36,62% στη σεζόν.

Ας διαλέξουμε τις θέσεις μας με σύνεση στον αγώνα μπαλαντέρ της Δευτέρας.

Steelers εναντίον Bills στηρίγματα και επιλογές παικτών

Τζος Άλεν πάνω από 8,5 προσπάθειες βιασύνης (-120, BetRivers) | 15+ προσπάθειες βιασύνης (10/1, Bet365)

Προσοχή σε έναν οδυνηρά χαμηλό αριθμό σε αυτόν τον θυελλώδη διαγωνισμό.

Υπάρχει ακόμα λίγος κρύος καιρός και χιόνι στον ορίζοντα στο Μπάφαλο, όπως προσπαθούν οι φτυαράδες προετοιμάσει το γήπεδο για ένα τεράστιο παιχνίδι πλέι οφ.

Εδώ είναι που τα στοιχήματά σας πηγαίνουν all-in στο τρέξιμο και ο Τζος Άλεν είναι μια καταστροφική μπάλα όταν έχει γεμάτη δύναμη.

Αναζητήστε και οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο σε στυλ παλιάς σχολής, όπου βασίζονται στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Άλεν έτρεξε 15 φορές εναντίον των Dolphins την Εβδομάδα 18, οπότε γνωρίζουμε ότι είναι πιθανό ο Άλεν να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του τη Δευτέρα.


Ο Jaylen Warren εξακολουθεί να αξίζει να στοιχηματίζει σε μια χρονομεριστική μίσθωση με τον αρχικό Najee Harris.
Η Jaylen Warren μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεράσπιση των Bills. Getty Images

Jaylen Warren 75+ λήψη + ορμητικές γιάρδες (+215, Bet365) | 125+ (15/1, Bet365)

Ο Τζέιλεν Γουόρεν έχει γίνει ένα αίνιγμα για να στοιχηματίσετε καθώς η ικανότητά του στη λήψη συνεχίζει να βελτιώνεται και να κερδίζει περισσότερη συμμετοχή.

Οι Steelers θα πρέπει να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τον Warren με διάφορους τρόπους και οι παίκτες της Bet365 έχουν κάποια νόστιμη αξία στην απειλή της μονομαχίας.

Ο Γουόρεν ήταν μια αγελάδα με μετρητά φέτος ενώ έλαβε, κερδίζοντας τουλάχιστον τρεις δεξιώσεις σε 14 από τα 17 παιχνίδια.


Στοίχημα στο NFL;


Ο Μπάφαλο είναι 27ος στο πρωτάθλημα σε υάρδες που επιτρέπονται σε αντίπαλα μπακ και 25ος σε γιάρδες ανά επιτρεπόμενη μεταφορά.

Μόνο έτσι μπορούν οι Steelers να το κρατήσουν κοντά. Περιμένετε να το κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading