Ο Άαρον Ρότζερς στραγγίζει τρύπα-σε-ένα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Λας Βέγκας με την επιθετική γραμμή των ΤζετςΟ Aaron Rodgers έκανε μια εμφατική επιστροφή στο γκολφ το Σαββατοκύριακο – και μερικοί από τους επιθετικούς των Jets ήταν εκεί για να το δουν.

Ο στρατηγός των Jets φέρεται να συντόνισε ένα ταξίδι στο Βέγκας με όλους τους επιθετικούς του, και σε ένα σημείο, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του γκολφ από τότε που έσκισε τον Αχιλλέα του, ο Ρότζερς βούλιαξε μια τρύπα-σε-ένα στη 17η τρύπα — ένα par-3. με απόσταση μεταξύ 140-154 γιάρδες — στο γήπεδο γκολφ Shadow Creek, σύμφωνα με ανάρτηση στο Instagram.

Συμπεριέλαβε ένα βίντεο με την αντίδραση του γκρουπ μετά το επιτυχημένο σουτ, το οποίο περιλάμβανε τον Ρότζερς να στέκεται με τα δύο του χέρια στο κεφάλι με δυσπιστία, καθώς και ένα άλλο κλιπ όπου ο Ρότζερς έβγαζε τη μπάλα από το κύπελλο και άστραψε τον δείκτη του προς την κάμερα.

Ο Max Mitchell, ο Chris Glaser και ο Connor McGovern ήταν τα άλλα Jets με τα οποία ο Rodgers έκανε γκολφ.

Και με βάση μαρτυρικά αποσπάσματα που αποδίδονται στον Rodgers στον ιστότοπο Shadow Creekδεν φαίνεται να ήταν η πρώτη του φορά που έπαιζε σε αυτό το μάθημα.

Ο Άαρον Ρότζερς βγάζει φωτογραφία αφού χτύπησε μια τρύπα-σε-ένα κατά τη διάρκεια ενός
γύρο γκολφ στο Λας Βέγκας. Screengrab μέσω Instagram/aaronrodgers12

«Ένα από τα πιο όμορφα, αλλά και πιο δύσκολα σουτ στο γκολφ», είπε ο Rodgers σε ένα απόσπασμα δίπλα στην περιγραφή της 17ης τρύπας.

Και δίπλα στην έβδομη τρύπα, ένα απόσπασμα του Rodgers περιγράφει το Shadow Creek ως ένα μέρος που «δεν μοιάζει με το Λας Βέγκας. Είναι ό,τι πιο σκληρό και όμορφο έχω παίξει ποτέ».

Ο Wes Schweitzer δημοσίευσε επίσης μια ομαδική φωτογραφία των συμπαικτών των Jets στο Instagram καθώς παρακολουθούσαν έναν αγώνα των Golden Knights και ο Rodgers κρατούσε μια προσαρμοσμένη φανέλα με το Νο. 8.

Ο Άαρον Ρότζερς φαινομενικά πήγε ολόκληρη την επιθετική του γραμμή στο Λας Βέγκας – όπου όλοι συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι Golden Knights. Wes Schweitzer/Instagram

Ο Rodgers έπαιξε μόνο τέσσερα στιγμιότυπα πίσω από τους linemen αυτή τη σεζόν, καθώς ο 40χρονος αντιμετώπισε τάκλιν στην πρώτη οδήγηση των Jets και αποχώρησε με αυτό που κατέληξε να είναι ένας σκισμένος Αχιλλέας.

Ωστόσο, μια ανάκαμψη που ακολούθησε ένα ταχύτερο χρονοδιάγραμμα από το συνηθισμένο δεν τελείωσε ακριβώς τη σεζόν του Rodgers έως ότου οι Jets αποκλείστηκαν από την postseason μετά την ήττα από τους Dolphins στις 17 Δεκεμβρίου, και ακόμη και μετά από αυτό, συνέχισε να προπονείται.

Οι Jets ανακάτεψαν τους linemen σε διαφορετικά σημεία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με μόνο τον αριστερό γκαρντ Laken Tomlinson να ξεκινά και τους 17 αγώνες.

Ο Aaron Rodgers έπαιξε μόνο τέσσερα snaps για τους Jets αυτή τη σεζόν πριν σκίσει τον Αχιλλέα του. Robert Sabo για τη NY Post

Αλλά ακόμα κι αν η επιθετική γραμμή των Jets φαίνεται διαφορετική το 2024 και ακόμα κι αν αποφασίσουν να σχεδιάσουν μια επιλογή – ή δύο επιλογές – που θα μπορούσαν να εδραιώσουν συνδυασμούς του μέλλοντος, ο Rodgers κατάφερε να συγκεντρώσει την τρέχουσα ομάδα θέσης του Gang Green μια άλλη φορά.

Βρήκε έναν τρόπο να παρέχει και ένα highlight clip.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading