Το LSU προσθέτει στο προσωπικό τον προπονητή της Σακραμέντο Στέιτ


LSU προσλαμβάνει Πολιτεία Σακραμέντο Ο επικεφαλής προπονητής Ντέιβιντ Πάτρικ ως συνεργάτης προπονητής του Ματ Μακ Μάχον, ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Θα είναι η δεύτερη θητεία του Πάτρικ στο Μπατόν Ρουζ αφού υπηρέτησε στο επιτελείο του Τζόνι Τζόουνς από το 2012 έως το 2016.

Ο Πάτρικ υπηρέτησε ως προπονητής στο Σακραμέντο Στέιτ τις δύο τελευταίες σεζόν, με 14-18 το 2022-23 και 10-24 την περασμένη σεζόν.

“Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής μπάσκετ και ένας κορυφαίος στρατολόγος που έχει επηρεάσει τη νίκη σε κάθε σταθμό του ταξιδιού του”, είπε ο McMahon. “… Αγαπώ την επένδυση του Coach Patrick στην ανάπτυξη παικτών και στην οικοδόμηση σχέσεων. Έχει στρατολογήσει και βοήθησε στην ανάπτυξη πολλαπλών επιλογών στο ΝΒΑ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ανυπομονώ για τις νέες ιδέες, λύσεις και ενέργεια που θα φέρει στο πρόγραμμά μας .”

Ο Πάτρικ, ο νονός του πρώην αστέρα και νυν του LSU Μπρούκλιν Νετς φρουρά Μπεν Σίμονςθεωρείται εδώ και καιρό ένας από τους καλύτερους στρατολόγους στη χώρα από την εποχή του ως βοηθός προπονητή στο Αγίας ΜαρίαςLSU, TCU, Αρκάνσας και Οκλαχόμα. Εκτός από τις δύο σεζόν του στο Σακραμέντο Στέιτ, ο Πάτρικ ήταν επίσης επικεφαλής προπονητής UC Riverside από το 2018 έως το 2020.

Είναι επίσης βοηθός προπονητή της Εθνικής Αυστραλίας από το 2019 και θα είναι στο επιτελείο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι.

Ο Πάτρικ είναι ο δεύτερος νέος βοηθός προπονητή του LSU αυτή την άνοιξη, μετά την πρόσληψη της Jalen Courtney-Williams από τον McMahon Creighton τον προηγούμενο μήνα.

Ο McMahon είναι επικεφαλής του LSU από το 2022, μετά από επτά σεζόν ως επικεφαλής προπονητής στο Murray State. Οι Tigers δυσκολεύτηκαν στην πρώτη του σεζόν με ένα ανανεωμένο ρόστερ, αλλά τερμάτισαν ισόπαλοι στην έβδομη θέση στο SEC και έφτασαν στο NIT.

Το LSU καλωσορίζει τρεις προοπτικές του ESPN 100 την επόμενη σεζόν, με επικεφαλής τους κορυφαίους 50 νεοσύλλεκτους Κέρτις Γκίβενς και Βίκτωρος Μίλερκαθώς και μεταφορές επιπτώσεων Τζόρνταν Σιρς (UT Martin) και Cam Carter (Πολιτεία του Κάνσας).

Ο Πάτρικ γίνεται ο πρώτος προπονητής της έκτης κατηγορίας που φεύγει για βοηθός αυτή την άνοιξη και ο δεύτερος αυτόν τον μήνα μετά ΓουαϊόμινγκΟ Τζεφ Λίντερ έφυγε για να ενταχθεί στο επιτελείο του Γκραντ ΜακΚάσλαντ Texas Tech.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading