Φανταστικό ποδόσφαιρο: Πώς να προσεγγίσετε την επίθεση του Rams στο παιχνίδι με μπαλαντέρ


Μερικές επιλογές είναι δύσκολες. Αστακός ή καβούρι; Ντύσιμο για τον καιρό ή φόρεμα για στυλ; Να δεις ποδόσφαιρο ή να πάρεις έναν υπνάκο; Δείτε μια ταινία Batman ή να πάρετε έναν υπνάκο; Παρακολουθήστε ένα άλλο TikTok ή κάνετε οτιδήποτε άλλο είναι ανθρωπίνως δυνατό; Κάποιο από αυτά τα πράγματα, ή να πάρει έναν υπνάκο;

Δημιουργούμε ένα ρόστερ DFS για το Σαββατοκύριακο με μπαλαντέρ χρησιμοποιώντας το παιχνίδι πάσας ή τρεξίματος των Rams, επειδή το να κάνουμε και τα δύο δεν έχει πολύ νόημα;

Κατά τη δημιουργία ενός καθημερινού ρόστερ φαντασίας για πλάκες NFL, ο συσχετισμός μεταξύ παικτών και παιχνιδιών είναι το κύριο δομικό στοιχείο. Κανονικά θέλετε ένα σύνθετο κουαρτμπακ. Είναι σοφό να χρησιμοποιείτε κάποιον από την αντίθετη πλευρά του ίδιου παιχνιδιού. Είναι λογικό να συνδυάσετε ένα running back με τις αμυντικές/ειδικές ομάδες σας κ.λπ.

Τώρα, όσο πιο σύντομο είναι το slate, τόσο περισσότερη επικάλυψη έχετε μεταξύ των διαφόρων ιδεών συσχέτισης, αλλά γενικά, εάν κλίνετε στο παιχνίδι με πάσα μιας ομάδας, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το τρέξιμο από αυτήν την ομάδα.

Με ένα χρονοδιάγραμμα έξι παιχνιδιών για διαγωνισμούς DFS Σάββατο-Δευτέρα, δεν βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο που αγνοούμε αυτά τα όρια συσχέτισης. Έτσι, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σε αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι ένα από τα παιχνίδια μπαλαντέρ με τις υψηλότερες βαθμολογίες: Rams-Lions.

Χρησιμοποιούμε το παιχνίδι Rams passing (Matthew Stafford plus Cooper Kupp ή Puka Nacua ή κάποιο άλλο combo); Ή μήπως επιλέγουμε το τρέξιμο παιχνίδι τους (Kyren Williams);

Υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που οδηγούν τη χρήση προς το παιχνίδι που περνάει εδώ. 1. Η Williams (9.000$ στο FanDuel) είναι η πιο ακριβή από τις επιλογές Rams. 2. Δεδομένου ότι ο Williams ήταν εύκολα ο πιο παραγωγικός αυτή τη σεζόν από τα διαθέσιμα RB, ακόμη και η επιλογή Flex με την υψηλότερη βαθμολογία κατά μέσο όρο, αναμένουμε ότι το ποσοστό χρήσης του θα είναι υψηλότερο από άλλες επιλογές Rams. 3. Τα Lions ήταν τα πιο τσιμπημένα άμυνα εναντίον φανταστικών RB όλη τη σεζόν (τουλάχιστον στο PPR, αν και το FanDuel είναι μόλις μισός πόντος).

4. Επειδή ήταν εκτός την τελευταία εβδομάδα και η σεζόν του ήταν σε μεγάλο βαθμό μπλα σε σύγκριση με τις προσδοκίες, και η εκρηκτική σεζόν rookie του Nacua, πιστεύουμε ότι ο Kupp θα υποχρησιμοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον, το Kupp (7.500 $) είναι φθηνότερο από το Nacua (8.000 $).


Ο Kyren Williams έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς παίκτες των Rams αυτή τη σεζόν.
Ο Kyren Williams έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς παίκτες των Rams αυτή τη σεζόν. Getty Images

Και παρόλο που μας αρέσει η ιδέα ότι ο Baker Mayfield ($7.200) αντιμετωπίζει μια άμυνα με το Eagles pass που έχει γίνει τουρνικέ τον τελευταίο καιρό, το ανοδικό αποτέλεσμα που έχουμε με το Stafford ($7.400) για ένα μικρό ποσό παραπάνω είναι πάρα πολύ καλό για να το αφήσουμε.

Αυτό το σφραγίζει, χρησιμοποιούμε μια στοίβα Rams. Λήφθηκε η απόφαση. Ώρα για υπνάκο.

Εκεί που είναι τα άγρια ​​πράγματα

Josh Allen QB, Bills, εναντίον Steelers (FanDuel $9.300/Draft Kings $8.000)

Κρύο και χιονισμένο, που δεν είναι το ιδανικό. Αλλά και αέρας, που είναι κακός. Με πιθανές ανατροπές. Ναι, ούτε αυτό είναι υπέροχο.

Tyreek Hill WR, Dolphins, at Chiefs (9.400 $ FD/8.700 DK $)

Όχι χιονισμένο, αλλά κρύο. Όπως, πολύ κρύο. Όχι, όπως ό,τι είδους κρύο σκεφτήκατε, πιο κρύο από αυτό. Δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο αυτό που υπάρχει στο Μπάφαλο, αλλά όχι το είδος του καιρού στον οποίο αναμένουμε να ευδοκιμήσει μια τρομοκρατική επίθεση στο Μαϊάμι.


Στοίχημα στο NFL;


Isiah Pacheco RB, Chiefs, εναντίον Dolphins (FD $8.000/DK $6.400)

Οι τραυματισμοί του Μαϊάμι επεκτείνονται και στην άμυνα. Το στυλ μώλωπας του Pacheco μπορεί να είναι ιδιαίτερα άβολο για τις άμυνες όσο πιο κρύο γίνεται, οδηγώντας σε περισσότερο τάκλιν με το χέρι.

Najee Harris RB, Steelers, στο Bills (FD $6.500/DK $5.400)

Με τα δύο παιχνίδια πάσας να είναι πιθανώς γειωμένα, θα πάρουμε ό,τι είναι πιο κοντά σε ένα προβάδισμα έναντι μιας άμυνας του Bills που ήταν κατά μέσο όρο έναντι του σερί φέτος.

Baker Mayfield QB, Buccaneers, vs. Eagles (7.200 $ FD/5.800 DK $)

Μόνο οι Διοικητές υπερασπίστηκαν χειρότερα την πάσα αυτή τη σεζόν. Αν υποθέσουμε ότι ο Mayfield παίζει (νομίζουμε ότι θα παίξει), θα πρέπει να μπορεί να παράγει πέρα ​​από τη φθηνή τιμή του.

Elijah Moore WR, Browns, στο Texans (FD $6.000/DK $4.000)

Αν και πιθανότατα θα συρρέουν προς τον Amari Cooper ή τον David Njoku για να ζευγαρώσουν με τον Joe Flacco, μας αρέσει η προσιτή τιμή και η ανοδική τιμή του Moore.


Ο Elijah Moore, που απεικονίζεται νωρίτερα αυτή τη σεζόν, έχει μια προσιτή τιμή με όφελος για τους ιδιοκτήτες ποδοσφαίρου φαντασίας την Κυριακή.
Ο Elijah Moore, που απεικονίζεται νωρίτερα αυτή τη σεζόν, έχει μια προσιτή τιμή με όφελος για τους ιδιοκτήτες ποδοσφαίρου φαντασίας την Κυριακή. AP

Η ημερήσια δόση του Insanity

Πρόταση ημερήσιας σύνθεσης fantasy league από τον Drew Loftis:

Ομάδα FanDuel
Τύπος: Τουρνουά
Μισθός: $60 χιλιάδες
Τέλη: $9
Σχιστόλιθος: Σάββ.-Δευτ.
Κορυφαίο έπαθλο: $20 χιλιάδες
Μικρό παιδί. δοχείο: $100.000

QB: Matthew Stafford $7.400

RB: Isiah Pacheco $8.000

RB: Najee Harris $6.500

WR: Cooper Kupp $7.500

WR: Elijah Moore $6.000

WR: CeeDee Lamb 10.000 $

TE: Luke Musgrave $5.100

Flex: Jameson Williams $5.200

DEF: Αρχηγοί $4.000

Για καθυστερημένες αλλαγές στο ρόστερ, ακολουθήστε το @NYPost_Loftis στο X.

Η σεζόν που κινδυνεύει: 180,44 $
Κέρδη σεζόν: Drew $106, Jarad Wilk $60


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading